PRVY krat vo svojej pokrovej "kariere", co je asi 80k ruk (z coho yegon dal skoro tretinu za 12 dni
) sa mi podarilo ovladnut fanaticky hlas hovoriaci mi : "showni, showni showni, ved mas NUTS !!!" a zachranit si, v tomto pripade, presne 29BB.
Full Tilt Poker $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players
Hero (BB): $11.11UTG: $10.00
MP: $19.12
CO: $21.28 55/15 za 50 ruk, skor inklinuje ku pasivnemu typu
BTN: $10.00
SB: $32.69
Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with 8
T
2 folds, CO calls $0.10,
2 folds, Hero checks
Flop: ($0.25) 6
9
J
(2 players)Hero bets $0.20, CO calls $0.20
Potesil som sa tomuto flopu.
Turn: ($0.65) K
(2 players)Hero bets $0.50,
CO raises to $1.50, Hero calls $1
A tu sa cely pribeh zacina. Tu je mi jasne, ze ma minimalne set (v tomto momente som si myslel, ze to je maximalne set...). Takyto hrac to IMO nikdy nespravi s FD => nemusim sa bat nejakych reverse implied odds ak dojde 3.heart. (ale...)
Co s rejzom?: v tom momente som to bral tak, ze mam 17 outov - akosi som si neuvedomil, ze on tu kludne moze mat aj vyssi straight a teda tie reverse imp. odds tam nejeke predsalen budu.
Spatne som si pozrel, ci je moj call dobry, ak viem presen aku ruku ma: ak pripustam, ze mam nejaku fold equity na rivri a neberiem do uvahy implied odds, tak moje pot odds su 27%. Vs dana ruka mam 22%, ak tam pridam sety 66 a 77 (tie , ktore prichadzaju do uvahy) mam 29%, takze je to tu dost na tesno.
River: ($3.65) 7
(2 players)Hero bets $2.40,
CO raises to $5.40, Hero calls $3
Najprv som sa velmi potesil, po jeho rejze som uz,uz stlacat "all in", potom som si ale uvedomil, ze je tam aj moznost vyssieho straightu a ten hrac je navyse viac menej pasivny ..
Ked beriem do uvahy vysku potu myslim, ze foldnut sa to na rivri uz nedalo (a navyse dal som mu nejaku range na turne, river toho uz vela nezmenil IMO)
Co som si z toho zobral? Ze je nielen nenormalne dolezite priradit hracovi nejaku range a postupne ju street po streete zuzovat, ale aj byt schopny prehodnotit pridelenu range v zavislosti od tendencii (pasiv - zozovat, agro - rozsirovat). V mojom konkretnom priklada vychzdzam z toho, ze super je schopny rejznut turn aj so setom, ale je otazne, ci mozem za tento predpoklad dat ruku do ohna....
Final Pot: $14.45
Hero mucks 8
T
CO shows T
Q
(a straight, King high)
CO wins $13.49
(Rake: $0.96)