[CG] NL10 AA na nizkom flope
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: [CG] NL10 AA na nizkom flope
ja by som normalne pribil allin a ak by to nevyslo , tak zajtra naniesto late, fresu a horucej cokolady by som si dal v kaviarni s kamosmi iba vodu a som vyglajchany, ba mozno v malom +. A ked vaznejsie samozrejme to mozes prehrat, ale ak mas zahadzovat vzdy AA po reraise, tak ak to dobry hrac zisti si strateny a ani nehraj poker, lebo ta vzdy vyblafuju!!! Jednoznacny call.
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
hm, 19/2 istotne spravi taky adjust, aby nas v buducnosti bluffoval v takychto spotoch A isto kazdy bude vediet, ze tu mame AA. A ked si to vsimne nejaky reg, tak isto proti nemu tuto ruku zahrame rovnako... interesting...
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Chalani dik za odpovede. Ten flop som callol ale potom co insta napalil pot na 7 , som si celkom nebol isty svojou rukou. Nemal som s nim ziadnu history a bolo to len 50 ruk, tak po vyprsani 2 minutoveho time banku som to foldol. Stale si myslim, ze v jeho rangei bude viac setov ako overpairov popripade nejakych TP etc.
V podstate je to jedno, ci su to AA na NL2 alebo NL1000. Ide o to, aby boli co najziskovejsie v longrune.
P.S.: Ocakavam od teba vysmech o tom co je to longrun
janobendik napísal:ja by som normalne pribil allin a ak by to nevyslo , tak zajtra naniesto late, fresu a horucej cokolady by som si dal v kaviarni s kamosmi iba vodu a som vyglajchany, ba mozno v malom +.
V podstate je to jedno, ci su to AA na NL2 alebo NL1000. Ide o to, aby boli co najziskovejsie v longrune.
P.S.: Ocakavam od teba vysmech o tom co je to longrun
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
proti neznamemu sa musis zmierit s tym ze mozes spravit chybu, neda sa mu vliezt do hlavy a povedat ze takto niekdy nebude hrat TT
myslim ze toto je jasny stackoff uz na flope
1. je mozne ze neraisuje vsetky sety ale bude ich slowplayovat
2. je mozne ze raisne overpairy, dokonca aj veci ako 99 alebo TP aby sa chranil pred ovecards na turne
3. kvoli jeho stats by som povedal ze v jeho pf range su aj veci ako TT/JJ mozno QQ
4. na to aby stackoff bol ziskovy nemusi mat v range vela overpairov, staci mu tam JJ a polovica kombinacii TT na to aby si mal 50% equity, ak navyse nejake sety slowplayne tak nepotrebuje ani tolko overpairov. Povedat bez readu ze raisne vsetky sety a overpairy bude len callovat je nerealne a skor len ustrachane rozhodovanie
ship dat fok man
myslim ze toto je jasny stackoff uz na flope
1. je mozne ze neraisuje vsetky sety ale bude ich slowplayovat
2. je mozne ze raisne overpairy, dokonca aj veci ako 99 alebo TP aby sa chranil pred ovecards na turne
3. kvoli jeho stats by som povedal ze v jeho pf range su aj veci ako TT/JJ mozno QQ
4. na to aby stackoff bol ziskovy nemusi mat v range vela overpairov, staci mu tam JJ a polovica kombinacii TT na to aby si mal 50% equity, ak navyse nejake sety slowplayne tak nepotrebuje ani tolko overpairov. Povedat bez readu ze raisne vsetky sety a overpairy bude len callovat je nerealne a skor len ustrachane rozhodovanie
ship dat fok man
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Neviem preco davate vsetci taky doraz na statistiky z 50ruk. Ja ked hram napr. 4 stoly 6max NL tak po 50rukach mozem mat 42/25/6, 24/16/2, 16/16/0, 20/19/14 na konkretnych stoloch a stale som to ja a moja hra, ale takmer urcite by sa naslo kopu ludi, ktori by za tym videli nieco ine, ako to v skutocnosti je a totizto velmi mala vzorka.
S tymi AA na tom boarde vs takmer kazdy hrac by som sa pozrel na river, ked uz nie v all-ine tak aspon v check/call mode (ale ja osobne sa vidim v tom alline Myslim, ze toto je cista pokerstove zalezitost.
S tymi AA na tom boarde vs takmer kazdy hrac by som sa pozrel na river, ked uz nie v all-ine tak aspon v check/call mode (ale ja osobne sa vidim v tom alline Myslim, ze toto je cista pokerstove zalezitost.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
musim suhlasit s yegonom aj s mortylenom a aj s kazdom kto je za stackoff. ja by som ho 3betoval na flope a urcite calloval AI lebo tam casto moze mat aj TT,JJ,QQ a ine PP a nie len sety niekedy aj pure bluff ktory na 3bet foldne takze u mna takto
EDIT: 50ruk nevypoveda o nicom( +presne tak je to cisto pre pokerstove)
EDIT: 50ruk nevypoveda o nicom( +presne tak je to cisto pre pokerstove)
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
___Mortylen___ napísal:Neviem preco davate vsetci taky doraz na statistiky z 50ruk. Ja ked hram napr. 4 stoly 6max NL tak po 50rukach mozem mat 42/25/6, 24/16/2, 16/16/0, 20/19/14
no lenze ani jedna z tychto statistik nepripomina 19/2,... nemyslim si ze by niekto v tejto hande venoval nejak extra povinnost tym cislam, ale tak predsalen nieco nam to naznacuje nie?
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Podla mna nam napovie to, ze chlapik z nejakeho dovodu nerad raisuje PFR. Bud mal tonu pockets, soothed konnektorov v pozicii alebo Ax atd. Myslim si vsak, ze na zaklade tychto 50 ruk by bol moj read nieco na styl, je menej pravdebodobne, ze tento hrac raisne IP 77+ az po QQ (ano, vidavam coldcall s QQ) a tak isto unpaired cards az po AK (ano, to vidavam celkom casto). Cize o tom menej zle by som sa citil, keby som sa stackol oproti zabludenemu setu. A 19/2 nevyzera solid, ci uz na 50 rukach alebo 600
-
no ved a kde je problem ved vacsina ludi rozmyslala rovnako
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
hej, len chlpo uvazoval, ze villain bude 3betovat stredne pockets v pozicii. A to myslim bol chybny predpoklad uz celkovo s ohladom na NL10 a dalej podporene superovou averziou raisovat pre flop.
-
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.