[CG] NL25 set vs LoosePassive
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
[CG] NL25 set vs LoosePassive
V prvom rade nelakajte sa, tuto handu som neodohral ja Len pozeram jedno video od Veernera z CR, a vyskytla sa tam takato situacia.
SB (Hero): 25$
BB (LoosePassive): 25$
Hero - 4 4
PF: 4xfold, Hero raises to 0,85$, BB calls 0,60$
FLOP (1,70$):
K J 4
Hero bets 1,35$, BB calls 1,35$.
TURN (4,40$):
6
Hero bets 3,15$, BB calls 3,15$
RIVER (10,70$):
9
Hero bets 6$, BB raises to 15$, Hero folds.
Flop a turn standard, na tom riveri bol vysvetleny princip blocker bets. Vskutku som tomu easy porozumel a daco velmi cenne som sa naucil. Moja otazka vsak znie - keby na river pride A , stale je to pre nas easy fold? Totiz to eso vytvori velmi vela 2-parovych kombinacii, ovela viac, ako ta 9. Otazkou vsak je, ci bude super raisovat na riveri 2 pary, alebo iba postupky a flushe? Presne staty na supera nie su, iba to, ze je loose passive. Super raisuje malo, cize mame velmi pekne pot odds. Akurat ze v pripade, ze pride 9 , tak v jeho range nie je tolko silnych dvojparovych kombinacii, ako ked pride A . Navyse ked pride to eso, tak je odkrojena aj dost velka cast z jeho FD kombinacii, s ktorymi PF calluje (pod pojmom loose passive si predstavujem nieco ako 32/8/1,1). Ci je to opat praca iba pre pokerstove? Alebo to zavisi z velkej casti aj od konkretneho readu?
edit: oprava river karty
SB (Hero): 25$
BB (LoosePassive): 25$
Hero - 4 4
PF: 4xfold, Hero raises to 0,85$, BB calls 0,60$
FLOP (1,70$):
K J 4
Hero bets 1,35$, BB calls 1,35$.
TURN (4,40$):
6
Hero bets 3,15$, BB calls 3,15$
RIVER (10,70$):
9
Hero bets 6$, BB raises to 15$, Hero folds.
Flop a turn standard, na tom riveri bol vysvetleny princip blocker bets. Vskutku som tomu easy porozumel a daco velmi cenne som sa naucil. Moja otazka vsak znie - keby na river pride A , stale je to pre nas easy fold? Totiz to eso vytvori velmi vela 2-parovych kombinacii, ovela viac, ako ta 9. Otazkou vsak je, ci bude super raisovat na riveri 2 pary, alebo iba postupky a flushe? Presne staty na supera nie su, iba to, ze je loose passive. Super raisuje malo, cize mame velmi pekne pot odds. Akurat ze v pripade, ze pride 9 , tak v jeho range nie je tolko silnych dvojparovych kombinacii, ako ked pride A . Navyse ked pride to eso, tak je odkrojena aj dost velka cast z jeho FD kombinacii, s ktorymi PF calluje (pod pojmom loose passive si predstavujem nieco ako 32/8/1,1). Ci je to opat praca iba pre pokerstove? Alebo to zavisi z velkej casti aj od konkretneho readu?
edit: oprava river karty
Naposledy upravil matiapag dňa 11 Dec 2010 12:12, celkovo upravené 1 krát.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Re: [CG] NL25 set vs LoosePassive
fu ja len, že tak toto by som ja nikdy nezložil..musel by som mat naozaj silny read ze je passive
ale počkaj si na argumenty od kompetentných
ale počkaj si na argumenty od kompetentných
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
poldinhoo napísal:fu ja len, že tak toto by som ja nikdy nezložil..
uz aj viem preco - na tom riveri prisla 9 , a nie 9 . My mistake, sorry
-
tak ked prisla 9 tak je to fold lebo loose/passive nikdy nebude raisovat horsiu nez nasu handu
ale povedzme ze by prisla 9 ked sa mysli loose/passive hrac nieco ako 65/0 tak tomu by som foldoval
ale ak sa mysli hrac 32/8 , priznam sa, ze by som to nedokazal foldnut,
ale ked sa nadtym zamyslam tak by to mal byt fold. s akou horsou handou by raisoval ? KJ? to by skor raisoval na flope alebo turne.
a predpokladam ze dovtedy sme ho nevideli bluffovat
ale povedzme ze by prisla 9 ked sa mysli loose/passive hrac nieco ako 65/0 tak tomu by som foldoval
ale ak sa mysli hrac 32/8 , priznam sa, ze by som to nedokazal foldnut,
ale ked sa nadtym zamyslam tak by to mal byt fold. s akou horsou handou by raisoval ? KJ? to by skor raisoval na flope alebo turne.
a predpokladam ze dovtedy sme ho nevideli bluffovat
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
no okej, a co teda, ked pride A ? Imo rozdiel, medzi A a 9 nie je az taky velky podla mna, ako medzi A a 9 , aj ked aj offsuit eso robi tie dva pary, ktore ani na flope ani na turne nie su, a moze sa rozhodnut raisovat, kedze takto rapidne zlepsil svoju handu... alebo nie?
-
na A je to pre mna fold i ked znizuje sance na flushe... stale to hrame proti loose passive hracovy
ale s tym A moze vylepsit svoju hadnu na two pairs tu by som to asi nefoldol ako na 9
v podstate mas pravdu ... ale mozno sa mylime, asi je to len praca s pokerstove
ale s tym A moze vylepsit svoju hadnu na two pairs tu by som to asi nefoldol ako na 9
v podstate mas pravdu ... ale mozno sa mylime, asi je to len praca s pokerstove
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Či príde A A 9 alebo 9 je myslím jedno, weak passive súper tu skoro nikdy neraisuje 2p, dokonca niektorí na riveri ani straight.
Takže jeho ruka bude buď straight/flush alebo nejaký crazy spew, problém je, že defaultne očakávam, že to môže byť tak 8:2, častejšie 9:1
Takže jeho ruka bude buď straight/flush alebo nejaký crazy spew, problém je, že defaultne očakávam, že to môže byť tak 8:2, častejšie 9:1
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
okej, vdaka vam za nazory chalani... obv mam tendenciu podcenit superove range v spotoch, kde su silnejsi, a naopak precenit ich tam, kde su slabsi (vid Chlpovu partiu, kde ho ryba ch/r-ovala na nizkom boarde a on drzal AA... to by som instafoldoval, no aj po vlastnej analize som dospel k tomu, ze sa to tam zahodit neoplati)
-
analyze.co povie teta slovencinarka?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:analyze.co povie teta slovencinarka?
dufam, ze si necital chat dnes od jedneho 15rocneho, co sa nieco pytal kesa , to bola urazka spisovnej slovenciny
edit: a vidim, ze si cital
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.