Mozilla/Opera
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Mozilla/Opera
Skús delete cookies
-
Bajzik - Príspevky: 36
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
neviem ci to nejak suvisi s temou, ale od kedy je phpBB ci ako sa vola tak sa mi 2x stalo, ze som sa nemohol prihlasit, no pomohlo mi ked som vymazal PP cookies.
edit : yo a spominam si, ze raz som u nasich pozeral nejaky clanok na PP cez IE a tiez to bolo nejake porozhadzovane, ale to uz bolo davnejsie a myslim, ze starsia verzia IE, tusim 7. Pre mna ako uz vlado naznacil
edit : yo a spominam si, ze raz som u nasich pozeral nejaky clanok na PP cez IE a tiez to bolo nejake porozhadzovane, ale to uz bolo davnejsie a myslim, ze starsia verzia IE, tusim 7. Pre mna ako uz vlado naznacil
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Ja pouzivam Operu a odkedy su na PPsk tie reklamne bannery tak sa mi viac krat stalo, ze mi to v Opere zhodilo cele forum.
Tak som zacal PPsk pozerat cez Mozilla Firefox a zatial to ide lebo vzdy pri ukonceni Firefoxu sa mi automaticky vymazavaju vsetky cookies.
-----------------------------------------
Edit:
Ukazka: ked otvorim forum v Opere tak chat zobrazuje dost divoko ale vo Firefoxe to zobrazuje dobre.
Tak som zacal PPsk pozerat cez Mozilla Firefox a zatial to ide lebo vzdy pri ukonceni Firefoxu sa mi automaticky vymazavaju vsetky cookies.
-----------------------------------------
Edit:
Ukazka: ked otvorim forum v Opere tak chat zobrazuje dost divoko ale vo Firefoxe to zobrazuje dobre.
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Bajzik napísal:Skús delete cookies
diky za radu konečne mi to ide dufam že nie len na kratku dobu.
-
Pajo22 - Príspevky: 75
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 6 krát/1 krát
Nieco som poskusal s tym prihlasovanim, vyskusajte kto mal problem a dajte vediet
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:Nieco som poskusal s tym prihlasovanim, vyskusajte kto mal problem a dajte vediet
Ja som mal pred chvilou prob ked som bol v TuKEho blogu, ma pri odchode na "Obsah fora" vykoplo (odhlasilo) asi po refresh databazy fora, som sa znova musel prihlasit
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
taky dlhodobejsi problem mam vzdy po dlhsom casovom useku sa musim na novo prihllasovat uz mi to na nervy ide obcas
pouzivam Operu
pouzivam Operu
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
One Chrome to rule them all Nikdy ziaden problem, som tu prihlaseny cely cas, nikdy sa neodhlasujem a mam nastavene automaticke prihlasovanie... Odhlasi ma to iba vtedy, ked mazem cookies Pouzivam to takto uz velmi dlhu dobu a nikdy som nemal ziaden problem ani tu, ani na ziadnej inej stranke
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
To je sice pekne, ale problem to nevyriesi ja operu pouzivam od prvych chvil co som mal pristup na internet.
mozno je cas na zmenu
mozno je cas na zmenu
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
WolfiKxx napísal:mozno je cas na zmenu
cize problem vyrieseny!
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.