Tak po dlhšej dobe menší update.
Október som nehral moc, viac menej breakeven, resp. mierne plusové obdobie to bolo. Ale keďže som už späť v Nemecku, tak chcem zvýšiť objem, a chcel by som ísť na ironman status, doteraz som bol gold, a najmä študovať a študovať, lebo ešte stále robím začiatočnícke chyby.
Chcel som natočiť aj video, stiahol som si trial camtasiu, ale prvý pokus som sa nevedel dostať ani po bubble, a keď som nahral konečne na xy-tý pokus uchádzajúce video s dosť spotmi, kde som si nebol istý, akosi pri spracúvaní sa mi vymazalo. Snáď sa mi podarí urobiť niečo tento mesiac.
Inak som si kúpil Kill everyone, tak to by som chcel tiež tento mesiac prečítať, a najmä začať sa systematicky venovať nielen hraniu, ale najmä následnej analýze, lebo mám pocit, že doterajší systém sa neosvedčil, a stále opakujem rovnaké chyby.
Dnes som mal zaujímavý posledný turnaj v rámci session, bubble trvala 67 rúk, začínal som ju ako chipleader, mal som 2/3 chipov v hre, a nakoniec som vypadol ako bubble boy
Idem si to práve prejsť, som zvedavý, koľko misnutých pushov tam bude.
Dnes som bol v zaujímavej situácii:
Full Tilt Poker $11 + $1 No Limit Hold'em Tournament - t150/t300 Blinds - 4 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History ConverterCO: t5374 17.91 BBsBTN: t1913 6.38 BBs
SB: t2113 7.04 BBsHero (BB): t4100 13.67 BBsPre Flop: (t450) Hero is BB with T
T
CO raises to t5374 all in,
1 fold, SB calls t1963 all in, Hero requests TIME, Hero calls t3800 all in
Staty sú nesmerodajné, keďže ide o filtrované štatistiky, a mám len dákych 16 hand na každého. Ale CO bol na bubble dosť loose. Myslel som, že aj keby SB má lepšiu handu, tak som pred CO range s TT určite, a preto som to callol. Nie som si celkom istý, ale sa mi zdá, že podobný spot má aj Alkáč v jednom zo svojich videí, musím si to vyhladať. Mal som to radšej foldnúť, a uchovať si 12BB stack alebo to bol insta call?
Určite ešte pribudnú dáke ruky, viem že ich mám na prejdenie poznačené v HEMe riadne kvantum.
Inak ešte pre SNG priaznivcov, Cardrunners majú súťaž, kde jednou z cien je aj coaching od Moshmana, keby ste sa chceli zapojiť, info
TU.
za pokrovými stolmi Vám želá
Majo