yegon napísal:buschle ten typek na BB 3betuje 3% vs UTG a squeezuje 4% overall
vies zhruba co su to 3% ruk? JJ+,AKs,AKo
ak tam ma nieco horsie nez my tak len vynimocne a ked s tym dorovna 4bet shove od CO tak asi tazko to moze byt to 89s
chces mi akoze povedat ze sa s AK stacknes pf vzdy aj UTG proti nitovi, ktory ta 3betuje prvy krat?
neviem ze nema 89s po 3bete
viem ze nema 89s po calle Allinu, vsetky shitruky sa zrazu z range vytratili
proti tomuto sa stacknem BB: $202.00 reg 21/16 3bet 5% (1.6k hands) ak ide o squeeze a je to 3way.
Samozrejme ze su aj hraci ktorym len calnem 3bet s AK a flop insta foldnem. Parkrat sa mi stalo ze som precenil ich range zlozil s AK a oni mali obaja QQ alebo QQ/JJ a bol by som 3ple up a podobne. Proste ta vzorka ruk nie je az tak ohromne velka aby si vedel povedat ze hrac 21/15/3bet 5 ti to tam neposle s QQ a co mu ine ostava , pre neho je QQ squeeze + stackoff najrozmumnejsia moznost aj ked je tight. Nevies proste povedat kolko krat mal vilain za 1,6k ruk AK/JJ/QQ na UTG.
A urcite to bolo malo kedze dajme tomu ze open UTG hraca je v priemere tak 15% to je 240ruk z tych 1600 na kazdu jednu poziciu v ktorej moze squeezovat (BTN,SB,BB). To je necelych 750 ruk a ked este vylucis z toho ruky kde bol pred jeho akciou raise-call ti ich vide tak max 250. V kolkatich z tych pripadov mohol mat villain JJ+,AQs+, (plus ake ma squeezovacie tendecie v takychto spotoch, Priklad v spote ty SB (mas JJ) villain MP raisne 3bb a povies si ,ze niesi si isty ze to tam chces proti nemu vyslat ak ta 4betne a tak len callnes , ale ak callne loose Button tak uz sa ti zrazu call nezda ako najlepsia moznost a radsej zvolis 3bet/shove , lebo callom vyhrajes OOP s JJ len malokedy a vies ze obcas sa pri tejto situacii stane ze original raiser foldne a caller shipne AI s 99-TT)
este zalezi aj na tvojej UTG range. Je rozdiel ci mas UTG PFR 10 alebo 20... toto sposobi obrovsky rozdiel medzi tym ako ta budu regovia 3betovat squeezovat.