Slemov NL25 sh blog
Re: Slemov blog
Ahojte , tak december prebieha na moje velke prekvapenie celkom dobre. Z 12-tich odohratych dni som zaznamenal minut iba v troch, takze zatial spokojnost. Snazim sa hrat menej stolov (3-4), aby som mal cas sa sustredit na vsetky rozhodnutia. Prekvapuje ma velke mnozstvo ryb tu na party pokri, napr. dneska som trafil chlapika, ktory nemal ani sajnu o bet sizingoch atd, a aj tak ma obral o love
Nasa siesta handa, to uz som vedel co je zac...
Party Poker $25 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 1076532
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BB: $14.98
Hero (BTN/SB): $24.25
Pre Flop: ($0.35) Hero is BTN/SB with Q 3
Hero calls $0.15, BB checks
Flop: ($0.50) 9 3 Q (2 players)
BB bets $6.50, Hero raises to $24 all in, BB calls $8.23 all in
Turn: ($29.96) 8 (2 players - 2 are all in)
River: ($29.96) 8 (2 players - 2 are all in)
Final Pot: $29.96
BB shows 3 4 (a flush, Queen high)
Hero shows Q 3 (two pairs, Queens and Eights)
BB wins $28.96
(Rake: $1.00)
Nasa siesta handa, to uz som vedel co je zac...
Party Poker $25 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 1076532
BB: $14.98
Hero (BTN/SB): $24.25
Pre Flop: ($0.35) Hero is BTN/SB with Q 3
Hero calls $0.15, BB checks
Flop: ($0.50) 9 3 Q (2 players)
BB bets $6.50, Hero raises to $24 all in, BB calls $8.23 all in
Turn: ($29.96) 8 (2 players - 2 are all in)
River: ($29.96) 8 (2 players - 2 are all in)
Final Pot: $29.96
BB shows 3 4 (a flush, Queen high)
Hero shows Q 3 (two pairs, Queens and Eights)
BB wins $28.96
(Rake: $1.00)
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
pokial to nie je uplny maniak co PF shovuje kazdu druhu ruku tak by som Q3s v tomto priapade raisoval. v HU to je celkom v pohode ruka
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
no toto praveze bol maniak, iny bet ako overbet nepoznal, od neho som nikdy nevedel co mozem cakat
- slemo69
Zbabrana handa, alebo ako neskladat sety :
Party Poker $25 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1079177
UTG: $25.50
MP: $38.99 46/17, 46 hands
CO: $50.68
Hero (BTN): $27.92
SB: $26.27 14/10,cbet flop 80%, agf 4,198 hand
BB: $28.93
Pre Flop: ($0.35) Hero is BTN with 7 7
1 fold, MP calls $0.25, 1 fold, Hero calls $0.25, SB raises to $1.50, 1 fold, MP calls $1.25, Hero calls $1.25
fishka limpuje, limpujem hned za nou, reg na sb nas isoluje, a kedze fishka call, tak ja koli implied odds tiez call
Flop: ($4.75) 2 A 7 (3 players)
SB bets $3.39, MP calls $3.39, Hero calls $3.39
Reg cbetuje ako skoro vzdy, fishka dorovnava a ja sa rozhodujem pre slowplay, aby som v hre udrzal fishku ktora hra any two a rega ktoreho tipujem na AT+,TT+, QK
Turn: ($14.92) 5 (3 players)
SB bets $10.63, MP folds, Hero raises to $23.03 all in, SB calls $10.75 all in
Na turne sa kompletizuje pripadna flush draw, a reg pali dalsi barrel. Fishka folduje a ja sa rozhodujem pre raise z tychto dovodov : af supera je dost vysoky, doteraz som ho videl stale betovat, na turne betuje skoro polovicu hier, suited connectory nebudu u neho tak casto ako A s dobrym kickerom.Momentalne ho tipujem na AK, alebo dva pary typu A5 alebo A7 a chcem aby mi ich zaplatil. Su moje uvahy spravne ? Mal to byt only call ? alebo fold ?
River: ($57.68) 9 (2 players - 2 are all in)
Party Poker $25 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1079177
UTG: $25.50
MP: $38.99 46/17, 46 hands
CO: $50.68
Hero (BTN): $27.92
SB: $26.27 14/10,cbet flop 80%, agf 4,198 hand
BB: $28.93
Pre Flop: ($0.35) Hero is BTN with 7 7
1 fold, MP calls $0.25, 1 fold, Hero calls $0.25, SB raises to $1.50, 1 fold, MP calls $1.25, Hero calls $1.25
fishka limpuje, limpujem hned za nou, reg na sb nas isoluje, a kedze fishka call, tak ja koli implied odds tiez call
Flop: ($4.75) 2 A 7 (3 players)
SB bets $3.39, MP calls $3.39, Hero calls $3.39
Reg cbetuje ako skoro vzdy, fishka dorovnava a ja sa rozhodujem pre slowplay, aby som v hre udrzal fishku ktora hra any two a rega ktoreho tipujem na AT+,TT+, QK
Turn: ($14.92) 5 (3 players)
SB bets $10.63, MP folds, Hero raises to $23.03 all in, SB calls $10.75 all in
Na turne sa kompletizuje pripadna flush draw, a reg pali dalsi barrel. Fishka folduje a ja sa rozhodujem pre raise z tychto dovodov : af supera je dost vysoky, doteraz som ho videl stale betovat, na turne betuje skoro polovicu hier, suited connectory nebudu u neho tak casto ako A s dobrym kickerom.Momentalne ho tipujem na AK, alebo dva pary typu A5 alebo A7 a chcem aby mi ich zaplatil. Su moje uvahy spravne ? Mal to byt only call ? alebo fold ?
River: ($57.68) 9 (2 players - 2 are all in)
- slemo69
limp na btn? really?
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
lol, co ta viedlo k limpu?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
slemo69 napísal:limpujem hned za nou
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
niektori coachovia maju aj agrgumenty pre limp behind(pasivne blindy, fishky pred nami radi limpcalluju viacere a hrat megapot s 45s je pre nas hodne tough atd..), ma to ale aj kopu negativ-napr tu pekne krasne regovi telegrafujes svoju range.
dalsia vec slowplayovat A high fdrawy board ked tam mas fishu je dost drsne
ak fishka ma piece s ktorym chce hrat zaplati ti uz flop, reg az tak podstatny nie je ale kedze izoluje absolutne OOP tak jeho range asi bude silnejsi a nakolko cbetuje do dvoch takyto board tak silne nakloneny prave Ax rukam.nemas dovod slowplayowat at aall, mas dovod REPOVAT nieco co pasuje k tvojej preflop range-male soothed konektory, draws, ofc aj 2 pair ruky, sety..\
turn reg pali dalej do DVOCH, fishka (aj do nej, ano , pamataj na to) a ty sa na flush karte rozhodnes shovnut svoj set s tym, ze super uz nema priestor polozit kedze ma brutalne odds \
jedna vec je ze v tomto spote snad nemas bluffing range (lebo nemozes cakat ze ti super nieco zlozi, rovnako tak asi tazko floatujes 3way s rybou v pote), druha je superov sizing- betuje tak aby na river mal 10 do 34 keby ho len callnes.
takze: v podstate dufas, ze tam do dvoch takto mocne betuje TP type hand a na shove to skrz krute odds zaplati. kedze ty tam drvivu vacsinu casu valueshovujes a repujes superstrong range, casto ta imo zaplati len lepsie(co tam vzhladom na betting patterns asi aj casto ma)
ze by si potreboval middle set presunut do svojej bluff range na tomto boarde aby si vyfoldoval jeho male flushe ktore tam nikdy vzhladom na to ze je SB asi aj tak nema mi pride ako hviezdna brana 15, na tomto limite 2x tak:D
cela tato ruka mi nejak unika ale priznam sa
dalsia vec slowplayovat A high fdrawy board ked tam mas fishu je dost drsne
ak fishka ma piece s ktorym chce hrat zaplati ti uz flop, reg az tak podstatny nie je ale kedze izoluje absolutne OOP tak jeho range asi bude silnejsi a nakolko cbetuje do dvoch takyto board tak silne nakloneny prave Ax rukam.nemas dovod slowplayowat at aall, mas dovod REPOVAT nieco co pasuje k tvojej preflop range-male soothed konektory, draws, ofc aj 2 pair ruky, sety..\
turn reg pali dalej do DVOCH, fishka (aj do nej, ano , pamataj na to) a ty sa na flush karte rozhodnes shovnut svoj set s tym, ze super uz nema priestor polozit kedze ma brutalne odds \
jedna vec je ze v tomto spote snad nemas bluffing range (lebo nemozes cakat ze ti super nieco zlozi, rovnako tak asi tazko floatujes 3way s rybou v pote), druha je superov sizing- betuje tak aby na river mal 10 do 34 keby ho len callnes.
takze: v podstate dufas, ze tam do dvoch takto mocne betuje TP type hand a na shove to skrz krute odds zaplati. kedze ty tam drvivu vacsinu casu valueshovujes a repujes superstrong range, casto ta imo zaplati len lepsie(co tam vzhladom na betting patterns asi aj casto ma)
ze by si potreboval middle set presunut do svojej bluff range na tomto boarde aby si vyfoldoval jeho male flushe ktore tam nikdy vzhladom na to ze je SB asi aj tak nema mi pride ako hviezdna brana 15, na tomto limite 2x tak:D
cela tato ruka mi nejak unika ale priznam sa
- Za tento príspevok od tucniak poďakovali :
- ___Mortylen___
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
chalani, dakujem za komenty.handu som limpoval preto, ze ta fiska limp/callovala skoro kazdu handu, videl som u nej J6 ofs ale aj TKs napr., takze moj maly par sa mi nezdal az tak vhodny na izolaciu. Taktiez ta fishka bola pomerne deep a bola to celkom calling station, no proste nechcel som to raisnut, to bol moj momentalny feeling. Mozme to brat ako chybu. Horsie je uz, co sa odohravalo na flope a turne. Ked sa na to spatne pozeram, tak mi to tiez absolutne nedava zmysel a pripadam si ako absolutna lama... Dakujem tucniakovi za rozbor, budem sa snazit zobrat si z neho co najviac. Priznavam ze som si superov betsizing na turne ani len nevsimol a moj myslienkovy pochod bol dost zvlastny...Kazdopadne sa mam este vela co ucit
- slemo69
Dnes som sa rozhodol hrat len 3 stoly, aby som sa vyhol podobnym debilitam (vid handa vyssie) a celkom to slo. troska ma to zacalo nudit, tak som pridal aj stvrty stol. Dnes som sa snazil vyhybat tazkym spotom, nehrat s marginalnymi handami, takze nebolo ziadne 4bet bluffovanie, sqeezovanie s airom, light 3bet tusim iba raz a etc. Sustredil som sa iba na lovenie fishiek a tu je vysledok :
- slemo69
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 13 hostí.