niektori coachovia maju aj agrgumenty pre limp behind(pasivne blindy, fishky pred nami radi limpcalluju viacere a hrat megapot s 45s je pre nas hodne tough atd..), ma to ale aj kopu negativ-napr tu pekne krasne regovi telegrafujes svoju range.
dalsia vec slowplayovat A high fdrawy board ked tam mas fishu je dost drsne
ak fishka ma piece s ktorym chce hrat zaplati ti uz flop, reg az tak podstatny nie je ale kedze izoluje absolutne OOP tak jeho range asi bude silnejsi a nakolko cbetuje do dvoch takyto board tak silne nakloneny prave Ax rukam.nemas dovod slowplayowat at aall, mas dovod REPOVAT nieco co pasuje k tvojej preflop range-male soothed konektory, draws, ofc aj 2 pair ruky, sety..\
turn reg pali dalej do DVOCH, fishka (aj do nej, ano , pamataj na to) a ty sa na flush karte rozhodnes shovnut svoj set s tym, ze super uz nema priestor polozit kedze ma brutalne odds

\
jedna vec je ze v tomto spote snad nemas bluffing range (lebo nemozes cakat ze ti super nieco zlozi, rovnako tak asi tazko floatujes 3way s rybou v pote), druha je superov sizing- betuje tak aby na river mal 10 do 34 keby ho len callnes.
takze: v podstate dufas, ze tam do dvoch takto mocne betuje TP type hand a na shove to skrz krute odds zaplati. kedze ty tam drvivu vacsinu casu valueshovujes a repujes superstrong range, casto ta imo zaplati len lepsie(co tam vzhladom na betting patterns asi aj casto ma)
ze by si potreboval middle set presunut do svojej bluff range na tomto boarde aby si vyfoldoval jeho male flushe ktore tam nikdy vzhladom na to ze je SB asi aj tak nema mi pride ako hviezdna brana 15, na tomto limite 2x tak:D
cela tato ruka mi nejak unika ale priznam sa