PokerTracker
Re: PokerTracker
Ide vam to niekomu po novom na OnGame bez toho, aby HUD prekryval vsetko od stolov az po webovy prehliadac atd.?
Je to dost zlozite potom hrat viac stolov, ked sa HUD navzajom prekryva, nejake info? Dik.
Je to dost zlozite potom hrat viac stolov, ked sa HUD navzajom prekryva, nejake info? Dik.
- grulo
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/7 krát
zdravim idem si upradnut pokertracker na full version tak by ma zaujimalo ci by to niekto nechcel zobrat napoli? full stoji 90USD tak 45 by bola polovica
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
michael163 napísal:zdravim idem si upradnut pokertracker na full version tak by ma zaujimalo ci by to niekto nechcel zobrat napoli? full stoji 90USD tak 45 by bola polovica
Podla mna sa to neda kedze si vlastne rozsirujes svoju licenciu na full takze budes mat full len tie licencie co uz mas NO ale mozno ma opravi niekto mudrejši
- mirolc
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
mirolc napísal:michael163 napísal:zdravim idem si upradnut pokertracker na full version tak by ma zaujimalo ci by to niekto nechcel zobrat napoli? full stoji 90USD tak 45 by bola polovica
Podla mna sa to neda kedze si vlastne rozsirujes svoju licenciu na full takze budes mat full len tie licencie co uz mas NO ale mozno ma opravi niekto mudrejši
ano ja viem ale mam stale jednu volnu a az teraz som sa dospel k tomu ze ju nepotrebujem takze kto chce polku pls contact me
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
Zdravím som nový čo sa týka týchto pokrových softwareov, stiahol som si pokerstrategy elephanta a neviem si rady aj keď mám pred sebou ten návod z pokerstrategy, ak ho niekto používate a máte chvílku času tak icq 370926760 budem vďačný
Želtzn
Želtzn
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Neviete mi niekto poradit kde v HUD stats najdem limp first ide mi hlavne o HU kde by som videl ako casto super limpne alebo teda dorovna BB, ak to tam teda je lebo jediny limp tam mam LWPC , Vdaka
- oli.strs
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
Je to tam a volá sa to "Preflop Limp %"
- shark777
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
shark777 napísal:Je to tam a volá sa to "Preflop Limp %"
dakujem, netusim preco som to nevedel najst a to som prechadzal All stats
- oli.strs
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
caute..da sa v PT3 nastavit pri sng 9man aby mi Hud zobrazoval statistiky pri 10 az 6 hracov, a potom ked bude 5 hracov - tak mi bude ukazovať nove statistiky od tohto úseku hry? diky
- marwek
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
marwek napísal:caute..da sa v PT3 nastavit pri sng 9man aby mi Hud zobrazoval statistiky pri 10 az 6 hracov, a potom ked bude 5 hracov - tak mi bude ukazovať nove statistiky od tohto úseku hry? diky
Configure - Configure hud - Hud options - Player ranges
-
pakroc - Príspevky: 148
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.