BadChip napísal:ok v pohode ja netvrdim ze si ho nekupim ale ked ma niekto BR 200 e tak neda 90 na soft. ale to je jedno aj tak HUD nefunguje a na prehravanie je podla mna lepsi popopop s replayer.
ale k tym crackom. ty si kupujes hudbu, filmy, hry...? lebo to je to iste.
a k virom, k comu si si nasiel takyto darcek? ja mam x hier od kamosov (cracknutych) a vsetky boli ciste. neviem teda ci maju vytipovanu nejaku cistu stranku ale dost pochybujem
- Ked ma niekto bankroll 200$ tak zacne pouzivat trial ktory je u PT3 60dni, verim, ze za ten cas si ten soft na seba zarobi aby si si mohol kupit full verziu.
- Alebo si mozes kupit small stakes holdem manager, ktory stoji len 55$.
- Alebo sa registruj niekde cez affilate tak aby si mohol uhrat licenciu na PT3 alebo HEM a zaroven tam mal rakeback. (http://www.fastrakeback.com/rakeback/Fu ... Poker.aspx)
Moznosti je vela a cracknuta neaktualizovana verzia(ktora poriadne nefunguje) je jednoznacne najhorsia. K otazke bezpecnosti - cracku - hry, ktore si pravdepodobne hral boli scene releasy, ktore zarucuju to, ze je samotny crack cisty, ale cracknuta verzia softu od random skupiny/cloveka je dost risky, hlavne ked samotny soft je urceny pre ludi ktori maju niekde na nete realne peniaze a dostat sa ku nim je otazka vacsinou jedneho hesla ...
K otazke dusevneho vlastnictva a piratstva - myslim si, ze vacsina ludi podporuje svoju oblubenu hudobnu skupinu alebo filmy prinajmensom tym, ze chodia na koncerty/do kina, pri pocitacovych hrach je na slovensku situacia ovela horsia, priemerny 18rocny chlapec asi nema na to kupovat si hry za 50e ale ked vyrastie a zacne zarabat tak s tym uz taky problem mat nebude, aspon tak to vnimam ja na sebe