pekolac napísal:Komedia napísal:kup si HM small stakes
HM je lepsi ako PT3 ? ja som zatial skusal len PT3 trial verziu
včom konkretne je lepsi ti nepoviem, ale urcite je a použiva ho ovela viac ludi
pekolac napísal:Komedia napísal:kup si HM small stakes
HM je lepsi ako PT3 ? ja som zatial skusal len PT3 trial verziu
michael163 napísal:mam otazku mam kupeny PT a zatial som ho pouzival len na jednom compe ale teraz odchadzam prec a chcem ho dat na laptop tj bude licencia pouzita na dvoch PC(co je max pokial viem) ale o nejake +- 3tyzdne budem mat novy laptop na ktory si moj PT chcem dat a uz ho nebudem na starom laptope potrebovat. je toto mozne prip ako?
Johnny_eX napísal:Da sa tato uz spracovana HH preniest do ntb a importovat do PT3?
Johnny_eX napísal:skusal som PT3 trial na notebooku a desktope. do PC som nakopiroval HH, medzicasom reinstaloval win v ntb. cize z mojej HH mi zostala len tak skonvertovana v adresari "pocessed" v PC. Da sa tato uz spracovana HH preniest do ntb a importovat do PT3?
Hauthi napísal:Ako prepojim pokertracker 3 s P****Stars? Pokertracker mam nainstalovani, ties vytvorenu databazu, vyskocil mi Import. No v pocitaci v Pokersars/History nemam nic. V P****Stars som siel do Instanc hand history options a nastavil inportovanie ruk, no stale po odohrati par hier v PC nemam nahrate ziadne ruky. Jazyk mam anglistinu. Co mam robit?
Naspäť na Pokrové programy a služby
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.