PokerTracker
Re: PokerTracker
ma to tak byt, je to pop-up window a tie stats su pre jednotlive pozicie: early, middle, late, blinds a total
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
aha, a v ktorom okne si potom nastavujem samotny hud? pretoze pred tym updatom som to robil cez hento okno tak teraz neviem
-
eMPe3k - Príspevky: 55
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 6 krát/5 krát
..no nie je to az tak komplikovane, samozrejme ja chapem, ze je jednoduchsie sa spytat, ale myslim, ze by si na to dosiel aj sam ..teraz Ti to este poviem, ale nabuduce sa v tom nastaveni trochu rozkukaj
..musis si zmenit skupinu (group) z "[Popup] Flop Statistics" na "Player Stats". Ty si mal nastavene to, co je v zelenom ramceku na obrazku, tak sa prepni na to, co je v cervenom ramceku.
..musis si zmenit skupinu (group) z "[Popup] Flop Statistics" na "Player Stats". Ty si mal nastavene to, co je v zelenom ramceku na obrazku, tak sa prepni na to, co je v cervenom ramceku.
-
Diky moc, celkom pochybujem, ze by som na toto prisiel sam
-
eMPe3k - Príspevky: 55
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 6 krát/5 krát
Chalani neviete nahodou ci je v PT3 taka statistika ktora urcuje steal BB od SB cize BvB lebo jedine co som nasiel je kombinacia CO,BUT a SB steal spolu
- oli.strs
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
oli.strs napísal:Chalani neviete nahodou ci je v PT3 taka statistika ktora urcuje steal BB od SB cize BvB lebo jedine co som nasiel je kombinacia CO,BUT a SB steal spolu
-
super vdaka ja som to hladal v manualoch zo stranky a toto usporiadanie tam tiez tusim nebolo takto prehladne ale to je asi pol roka co som to nepozeral
no a teraz som to nasiel uz aj v stats. guide asi som bol slepy alebo to tam pridali neskor
no a teraz som to nasiel uz aj v stats. guide asi som bol slepy alebo to tam pridali neskor
- oli.strs
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
caute ide HUD v trial verzii ? a keď áno ako ho zapnem lebo sam nenaskočí.....hrám na FT HUSNG 1dolarove
- danielito
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Import hand history z turnajů
Zdravím,
je to už celkem dlouho co jsem si koupil poker tracker především kvůli cash game. Teď jsem ale začal hrát i turnaje (hlavně vícestolové sng) a mám problém s importem. Hry se mi sice naimportují, ale nezobrazují se mi výsledky, jen rovná několik tisíc dolarů dlouhá čára proher (která samozřejmě neodpovídá mému hraní ). Jediné co mi někdo poradil je zadávat výsledky ručně, což je nesmysl, protože bych nedělal nic jiného, takže jediné řešení co jsem našel je import výsledků z emailu. PT3 s emailem jsem sice spojil, ale načetlo se mi jen prvních 300 emailů, které jsou asi tři roky staré, víc nic.
Neví tedy někdo jak naimportovat výsledky z turnajů do PT3 když hraju na P****Stars?
Díky
je to už celkem dlouho co jsem si koupil poker tracker především kvůli cash game. Teď jsem ale začal hrát i turnaje (hlavně vícestolové sng) a mám problém s importem. Hry se mi sice naimportují, ale nezobrazují se mi výsledky, jen rovná několik tisíc dolarů dlouhá čára proher (která samozřejmě neodpovídá mému hraní ). Jediné co mi někdo poradil je zadávat výsledky ručně, což je nesmysl, protože bych nedělal nic jiného, takže jediné řešení co jsem našel je import výsledků z emailu. PT3 s emailem jsem sice spojil, ale načetlo se mi jen prvních 300 emailů, které jsou asi tři roky staré, víc nic.
Neví tedy někdo jak naimportovat výsledky z turnajů do PT3 když hraju na P****Stars?
Díky
- akim
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
v P****Stars menu "request" si vyziadas tournament summary, pride ti na email, copy/pastnes to do *.txt suboru a ten das naimportovat v PT3
-
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.