matiho blog
Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)
Dakujem pekne
Veruze je to tak, ze som mal dost milne predstavy o svojich schopnostiach Citil som sa prakticky ako kral, ked som to beatoval jedna radost, aj ked prislo par minusovych sessions v rade, tak mi to neprekazalo a nemalo to ani ziaden efekt na mna. Ale na toto som vobec nebol pripraveny, co sa mi stalo Je to vsak velmi dobra skusenost, na buduce ma to snad tak nepolozi
Veruze je to tak, ze som mal dost milne predstavy o svojich schopnostiach Citil som sa prakticky ako kral, ked som to beatoval jedna radost, aj ked prislo par minusovych sessions v rade, tak mi to neprekazalo a nemalo to ani ziaden efekt na mna. Ale na toto som vobec nebol pripraveny, co sa mi stalo Je to vsak velmi dobra skusenost, na buduce ma to snad tak nepolozi
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
tak tak, da sa ist len a len hore, kazda skusenost ta posuva..
obcas sa moze zdat prisilna na to, aby si to ustal, ale ked sa ti to podari, vacsmi ta to posilni
obcas sa moze zdat prisilna na to, aby si to ustal, ale ked sa ti to podari, vacsmi ta to posilni
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
pekne povedane, sir
-
jaj no vyhrabal som toto dakde zo spodku, tak sem napisem par slov... V podstate som od posledneho postup nic nezahral, nic neziskal, nic nestratil Hral som asi dva dni, z toho jeden BE, druhy -3,5BI Minule som uz chcel kontaktovat Guinessovu knihu, ze aky je najvacsi zaznamenany rozdiel medzi winnigs line a EV line, ale som si to rozmyslel, sak este pockam trosku Nie ze ma zasa ukamenujete, ze sa necham ovplyvnovat tou ciarou, to ani nahodou, len uz cakam koniec toho celeho Pevne verim, ze pride pocas vianocnych prazdnin, trosku si ich predlzim o jeden den a zacnem uz v stredu, tak sa mozno konecne najde voljaky cas kvalitny Ak by som nahral 20k ruk za prazdniny, budem so sebou spokojny... Ak sa mi zacne darit natolko, ze nebudem mat strach o svoj roll, tak insta pridam dalsie dva stoly... totiz aj som zacal hrat trosku opatrnejsie (aj som dakde vo videjku pocul, ze lepsie hrat 6 stolov tight, ako 4 stoly megaloose na uNL), a celkom sa mi pozdava myslienka, ze sa nebudem spoliehat iba na nejaku postflop advantage, ktoru nad supermi mam, ale budem si aj vyberat lepsie ruky na hru a spoliehat sa na to, ze proste moja ruka trafi volaco castejsie, ako superova
co sa RL tyka, tak uz niekolko dni pocitujem velmi vyrazne zlepsenie nalady, ako inac, je to Vianocami, na ktore sa tesim, ako to najmensie decko Darceky mam pokupene, cize ani ziaden stres nehrozi, pomaly absolvujem 4. vianocne trhy tento rok, proste parada Chicago vyhralo aj s Detroitom aj s LA, skoda toho dvojzapasu s Coloradom... na fantasy hockey stahujem naskok na 1. tabulke, na hockeyarene som vo svojej prvej kompletnej sezone postupil do PO a prehral som jeden zapas s prvym z tabulky 4:0, druhy 1:2, cize celkom priatelne
akurat ma choroba troska gniavi, ale z toho sa vyspim mozno uz dnes Tak nech Vam ludia dealeri obracaju dobre karty, nech donesie Dedo Mraz vela darov a skuste zariadit sneh na piatok, nech je ta atmosfera dokonola
lovu zdar!
P.S.: uz iba 4 dni!
co sa RL tyka, tak uz niekolko dni pocitujem velmi vyrazne zlepsenie nalady, ako inac, je to Vianocami, na ktore sa tesim, ako to najmensie decko Darceky mam pokupene, cize ani ziaden stres nehrozi, pomaly absolvujem 4. vianocne trhy tento rok, proste parada Chicago vyhralo aj s Detroitom aj s LA, skoda toho dvojzapasu s Coloradom... na fantasy hockey stahujem naskok na 1. tabulke, na hockeyarene som vo svojej prvej kompletnej sezone postupil do PO a prehral som jeden zapas s prvym z tabulky 4:0, druhy 1:2, cize celkom priatelne
akurat ma choroba troska gniavi, ale z toho sa vyspim mozno uz dnes Tak nech Vam ludia dealeri obracaju dobre karty, nech donesie Dedo Mraz vela darov a skuste zariadit sneh na piatok, nech je ta atmosfera dokonola
lovu zdar!
P.S.: uz iba 4 dni!
-
skuste zariadit sneh na piatok
pridi si zobrat kolko len potrebujes
-
M4r3kk1 - Príspevky: 129
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/11 krát
co si ty od horniakov nebodaj?
-
no to vies kysuce
-
hojoj, sak to ste stale v televiznych novinach
-
nastastie ja nebyvam v tych destinaciach. U nas to je v pohode. Mozes prist niekedy zalyzovat
-
ok, mozno sa stavim volakedy
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.