PORADTE MI MTT SnG alebo CG
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
PORADTE MI MTT SnG alebo CG
Zdravim vas na PS uz hravam necely rok a este stale som si nevybral tu pravu hru .....zacinal som na Sng turnajoch lenze tam su male vyhry raad by som chcel radu jak hrat mtt turnaje ..lebo na sng sa mi dari vzdy som medzi top3..milujem akciu som agresivny tip hraca lenze na mtt su lepsie vyhry ale je to strasne nudnee pre mna ..uz som skusail viac mtt turnajov a vzdy som vypadol este v skorej faaze proste nedokazem cakat iba na top10kombinaci....poradte mi co mam hrat aby som zvysil svoj bankroll ....vopred dakujem
- DCskater12
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: PORADTE MI MTT SnG alebo CG
Tak to už si si snáď odpovedal aj v samotnej otázke, nie?
Nič sa nedá hrať nasilu, len tak z donútenia že za prvé miesto je veľa...
Nič sa nedá hrať nasilu, len tak z donútenia že za prvé miesto je veľa...
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
DCskater12 napísal:poradte mi co mam hrat aby som zvysil svoj bankroll
hraj A-game, a je jedno, ci to bude na SnG, MTT a ci na CG Proste v pokri neexistuje format, ktory by sa dal oznacit za ten najlepsi, potom by ho predsa hrali vsetci Kazdemu vyhovuje nieco ine, ale zato, ze ja hravam CG, ti mam poradit, aby si ty hral? Ked si to uz sam vyskusal vsetko, tak len skusaj dalej... Hlavne sa pozri na nejake materialy vyukove co najdes o tom (obv si nic take nespominal), a zvol si podla toho to, co sa ti bude najviac pozdavat Vsetkemu bude potrebne venovat vela casu, ale ak ho nebudes venovat aj studiu, tak je jedno, ktory format si vyberies, dlhodobo velmi ziskovy urcite nebudes...
Imo a co sa tvojej poznamky na ukor malych vyhier na SnG tyka, tak toto je dost psychologicka vec Sam vidis, ze na MTT si nic nedokazal trafit, pricom na SnG si "skoncil stale v TOP3", tak preco sa ti zda, ze su tam male vyhry (50x ITM na sng >> 50x mimo ITM na MTT, ci nie?)...
Proste poradit sa tu neda, ak hras uz tak dlho, ako pises, tak rozdiely su ti iste zname a ty si musis iba vybrat to, co ti najviac pasuje
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Chlpo1989 napísal:HU SnG imo
Tam skonci vzdy medzi prvymi dvomi
- Za tento príspevok od riki69 poďakovali :
- nogambling
- riki69
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/2 krát
Ja kebyze som v SnGckach vzdy v TOP 3 tak nic ine nehram
- Krtkoslav
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
DCskater12 napísal:.zacinal som na Sng turnajoch lenze tam su male vyhry
Vybral som si len toto,v tomto ti zodpoviem celé čo si chcel.
Ako píšeš"sú malé výhry"-tomu nerozumiem.Veď keď zaplatíš napr.buy-in 100$,tak výhry nie sú malé ako píšeš.
Najpravdepodobnejšie však je,že hráš na nízkych limitoch.Pre to aby si začal na vyšších limitoch,treba mat a používat
správne BM.Keď nevieš čo to je,tak na vyšších limitoch nemáš čo hladat.Aby si mohol postupovav vyššie,toto
si treba objasnit a zaviest,ináč skončíš na kolenách.Nadarmo píšeš,že si do TOP 3.Na vyšších limitoch budeš na TOP 30-50-100 atd a to nekecám.Na vyšších limitoch ta prekuknú jedna radost.-tých tvojich TOP 10 kombinácií.
- shark777
- Založený: Mar 2010
DCskater12 napísal:Zdravim vas na PS uz hravam necely rok a este stale som si nevybral tu pravu hru .....zacinal som na Sng turnajoch lenze tam su male vyhry raad by som chcel radu jak hrat mtt turnaje ..lebo na sng sa mi dari vzdy som medzi top3..milujem akciu som agresivny tip hraca lenze na mtt su lepsie vyhry ale je to strasne nudnee pre mna ..uz som skusail viac mtt turnajov a vzdy som vypadol este v skorej faaze proste nedokazem cakat iba na top10kombinaci....poradte mi co mam hrat aby som zvysil svoj bankroll ....vopred dakujem
Clovece polovica nedava zmysel, druhej sa da tazko verit... aky mas nick na PS?
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
diky za rady...ano ano je pravda ze sng hravam iba od 5 do 20 buy in...asi sa bude, drzat toho sng a a pojdem aj ny vyssie buy ini......a inak nepoznate nejake bezplatne stranky na pokrove videa??..mozu by aj po anglicky.ty
- DCskater12
- Založený: Feb 2010
chlapec, aky mas nick na P****Stars?
- wookie
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/3 krát
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.