Na flope by som betoval asi viac, tak 13-14c. Tebe tam unknown nezaplati hocico, okrem K a
2. handa:
limp pf?
Ak sa rozhodnes tu ruku hrat z tejto pozicie, tak je to raise. Ty tym, ze tu ruku limpnes, akurat dotiahnes do potu viac ludi a na multiway poty mame ine vhodne ruky (co neznamena, ze tie by sme mali z UTG openlimpovat). Raisom budujes pot, co je pre teba dobre, ked trafis set, a zaroven preberas iniciativu, co je pre teba dobre, lebo mozes cbetovat niektore vhodne flopy aj ked set netrafis.Ked uz sme sa dostali do takejto situacie, na nizkom koordinovanom flope triafame bottom set -> preco raisujeme iba tak malo? Pre mna je toto imo pot alebo cosi velmi blizko tomu. Mas este v hre dalsich 3 ludi, cize sanca, ze niekto trafil nieco je velka (a ako vieme na NL2, ked ten niekto dorovna 28 do 48, tak dorovna aj 42 do 48). Chceme nasu ruku chranit + chceme vytiahnut value zo vsetkych draws, ktore tam su, a veruze ich je tam pozehnane.
3. handa:
proti random fishke na NL2 sa toto nesklada. Niekto ta tu moze raisovat aj s uplnou hlupostou ako 8x 9
4. handa:
Preco si ho chcel check-raisovat na riveri? Vezmi si jeho range - v jeho range su tu vo velkej vacsine broadway ruky, ktore viacmenej trafili, ale nie su dostatocne silne (co mozme vidiet aj na jeho sizingu), aby sa s nimi zacal blaznit. Ak 2barreluje, tak bude mat velmi casto to eso, niekedy aj 2 pary. Na river vsak pride karta, ktora mu bud spravila rovnaku postupku, ako tebe (co je unlikely, kedze mame az dve desiny), alebo mu spravila 2 pary, alebo jeho aktualny hand neimprovla a je to prenho scare card. On sa podla mna velmi casto rozhodne checknut behind niekedy aj velmi dobre ruky, pretoze rozmysla iba nad tym, co ma on a ake je to na danom boarde silne (ked predpokladame, ze je to random NL2 hrac). Tu aj jeho nejaky set (very unlikely) vyzera slabucko, lebo kazda jedna desina v decku ho bije.
Cize ty ked checknes, tak jemu sa vacsinou skor ulavi, akoby sa potesil a isiel do teba busit s nejakymi dvoma parmi.
Ale keby betnes, tak zasa vies, ze ta velmi casto dorovna so svojimi rukami, lebo ma predsa vysoky par alebo dva a taketo veci sa neskladaju. Tu uz samozrejme nie som zastancom pot size betu, predsalen sa moze skor zlaknut velkeho betu a betoval by som iba cosi okolo polovice potu, nech sa ukeca aj s pripadnym slabsim esom.
Snad zrozumitelne, imo davas brutalny objem, takmyto tempom a nejakym studiom sa mozes velmi rychlo zlepsovat, len to chce teda este popracovat na tych vedomostiach, popozerat nejake videjka a precitat nejaku tu knizocku
drzim palce, keby mas nejake otazky, pis sem alebo hocikde inde, kde mas na mna kontakt, rad pomozem 

tiež som nad knihou rozmýšľal,len pokrovych kníh je strašne veľa a neviem ktorá by bola pre mna správna