Turnaje / Freerolly
Prague Poker Series po novom!!
Prague Poker Series 2.0. – najväčší pravidelný živý turnaj v Čechách po novom! Kvalifikovať sa dá už od 1$ a díky "$0.1 FREEZOUT promo-kvalifikáciam", ktoré sa odohrajú v utorok 22. a 29. júla (každá vypláca jeden ticket na živé finále) sa môžete na turnaj dostať už za dve koruny!
Pretože sme v priebehu turnaja dostávali mnoho návrhov a nápadov na vylepšenie od Vás, pokerových hráčov, nastali po ukončení úspešného turnaja veľké zmeny a tento mesiac Vám prinášame úplne novú formu Prague Poker Series. Hlavná kvalifikácia na PPS na bwine bude v nedeľu formou freezout turnaja (9+0.9$), ktorý vyplatí 3 lístky na živé finále. Na tento turnaj prebiehajú každý pracovný deň jednodolárové re-buy subkvalifikácie.
Ďalej je možné sa kvalifikovať priamo v pondelok a vo štvrtok – v trojdolárovom re-buyi, ktorý garantuje min. 1 vstup do živého finále.
A samozrejme sú tu už spomínané júlové promo kvalifikácie – 22. a 29. júla!! Tu je ešte raz zhrnutie najdôležitejších údajov:
• PPS kvalifikácie pre nedeľný freezout - $1+0,1 rebuy (Po-Pia 22:00 CET, gar. min. 1 vstupenka na nedeľný freezout)
• PPS priama kvalifikácia - $3+0,3 rebuy (každý pondelok a štvrtok 21:00 CET, gar. min. 1 vstupenka na finále PPS v Casine Aleks)
• PPS priama kvalifikácia - Sunday Freezout - $9+0,9 (každú nedeľu 21:00 CET, mimo poslednú nedeľu v mesiaci, gar. min. 3 vstupenky na finále PPS v Casine Aleks)
Dobrú kartu Vám praje – B**n.com a organizátori PPS
Pretože sme v priebehu turnaja dostávali mnoho návrhov a nápadov na vylepšenie od Vás, pokerových hráčov, nastali po ukončení úspešného turnaja veľké zmeny a tento mesiac Vám prinášame úplne novú formu Prague Poker Series. Hlavná kvalifikácia na PPS na bwine bude v nedeľu formou freezout turnaja (9+0.9$), ktorý vyplatí 3 lístky na živé finále. Na tento turnaj prebiehajú každý pracovný deň jednodolárové re-buy subkvalifikácie.
Ďalej je možné sa kvalifikovať priamo v pondelok a vo štvrtok – v trojdolárovom re-buyi, ktorý garantuje min. 1 vstup do živého finále.
A samozrejme sú tu už spomínané júlové promo kvalifikácie – 22. a 29. júla!! Tu je ešte raz zhrnutie najdôležitejších údajov:
• PPS kvalifikácie pre nedeľný freezout - $1+0,1 rebuy (Po-Pia 22:00 CET, gar. min. 1 vstupenka na nedeľný freezout)
• PPS priama kvalifikácia - $3+0,3 rebuy (každý pondelok a štvrtok 21:00 CET, gar. min. 1 vstupenka na finále PPS v Casine Aleks)
• PPS priama kvalifikácia - Sunday Freezout - $9+0,9 (každú nedeľu 21:00 CET, mimo poslednú nedeľu v mesiaci, gar. min. 3 vstupenky na finále PPS v Casine Aleks)
Dobrú kartu Vám praje – B**n.com a organizátori PPS
- bwin_janka
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Prague Poker Series - za 3 dolary na 100tis turnaj, co ještě
Koukám na dnešní kvalifikaci (3$ rebuy) na Prague Poker Series (živě v Praze v neděli, 100.000 garance)..
turnaj začíná ani ne za půl hodiny, jen 8 přihlášených. Co může chtít pokerový hráč víc než taková nabídka?
Co by ještě hráči chtěli více?!
turnaj začíná ani ne za půl hodiny, jen 8 přihlášených. Co může chtít pokerový hráč víc než taková nabídka?
Co by ještě hráči chtěli více?!
- bwin_support
- Založený: Feb 2008
Re: Prague Poker Series - za 3 dolary na 100tis turnaj, co ještě
ponuka je to vyborna a urcite si zahram ten $9 freez, ale ono sa to tento mesiac momentalne trochu bije s pokerfestivalom v Pardubiciach.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Prague Poker Series - za 3 dolary na 100tis turnaj, co j
v sobotu dohrajes v Pardubicich a hurá do Prahy - aspon nebudes muset jet 2x do zahranici :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Re: Prague Poker Series - za 3 dolary na 100tis turnaj,
a kedy je ta 9$ kvalda?
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
****ny B**n
B**n ma neskutocne nasral dnes, hral som turnaj, z 350 ludi som sa drzal cca na 50 mieste, po hodine a pol mal super stastie a ja som spadol na 3500 cipsov (average bol 5500), sprosty B**n ma hned preradil na iny stol na ktorom 4 hraci boli away a 5 hraci mali od 16 000 – do 35 000 chipsov! A to bol moj koniec, jadnoznacny short stack, nikto ma tam nebral vazne a do 15 minut som bol out. To co ma znamenat, toto iba potvrdilo to ze ta herna nestoji za nic. Akoze preradit ma na stol na ktorom ma kazdy hrac min 5 nasobok mojho stacku, tak to uz hej! Idem od tial kade lahsie!
- tomason
- Založený: Máj 2008
Re: ****ny B**n
To mas uplne normalne na kazdom stole musis mat priblizne rovnaky priemer zetonov.
- PrcoKiller
- Založený: Apr 2008
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.