Dag Palovič: ´Na World Cup of Poker spravíme všetko pre úspe
Re: Dag Palovič: ´Na World Cup of Poker spravíme všetko pre úspe
Tom reálne sa nad tým zamysli. Ja ti poviem príklad na tomto, že keď som známemu hovoril, že nech nedáva pol milióna na vklad do BMG investu, že je to o**b, tak sa na mňa pozrel, či ho oj***am ja, že chcem niečo z toho vyťažiť. Čo viac k tomu dodať. Ja som to dávno vymazal, je mi úplne jedno, či za 100 dolárov tam vyhrám 20 tisíc na turnaji a ostatní ma nezaujimajú, avšak každému prajem úspech.
- Traged
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/9 krát
Ani Igor Matovič, najmúdrejší z NR SR nevie, kto reálne za značkou P****Stars stojí. A púšťať sa do takého súboja, keď ma oj***li za pár tisic eur, mi za moje zdravie a život nestojí.
- Traged
Traged napísal:Tom reálne sa nad tým zamysli. Ja ti poviem príklad na tomto, že keď som známemu hovoril, že nech nedáva pol milióna na vklad do BMG investu, že je to o**b, tak sa na mňa pozrel, či ho oj***am ja, že chcem niečo z toho vyťažiť. Čo viac k tomu dodať. Ja som to dávno vymazal, je mi úplne jedno, či za 100 dolárov tam vyhrám 20 tisíc na turnaji a ostatní ma nezaujimajú, avšak každému prajem úspech.
[ ] príklad
Ani Igor Matovič, najmúdrejší z NR SR nevie, kto reálne za značkou P****Stars stojí. A púšťať sa do takého súboja, keď ma oj***li za pár tisic eur, mi za moje zdravie a život nestojí.
Ale akého súboja? Ty by si predsa nemusel urobiť nič, každý hráč by predsa v herni, o ktorej sa vie, že podvádza prestal sám od seba dobrovoľne hrať, až by tam eventuélne neostal nikto. A herňa, ktorá nemá traffic negeneruje zisk. A keď negeneruje zisk, tak je stratová a prichádza o peniaze, čím postupne dojde k jej krachu. Easy game.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Tom koľko si vyliečil gamblerov od automatov, keď si im oznámil, že ich podvádzajú a je všetko nastavené ??!
z dvestotisíc ľudí denne je tam rozmanitý druh hráčov od nízkych limitov, čo sa bavia a zabíjajú tým čas, až po reálnych gamblerov z celého sveta, čo tam nechávajú alebo vyberajú. Neviem, ja si myslím, že v tomto prípade to nemá absolútne žiadny význam. Síce aj od Phillipa Morrisa vysúdili love za rakovinu, ale v tomto prípade je to skôr štanie proti vetru
z dvestotisíc ľudí denne je tam rozmanitý druh hráčov od nízkych limitov, čo sa bavia a zabíjajú tým čas, až po reálnych gamblerov z celého sveta, čo tam nechávajú alebo vyberajú. Neviem, ja si myslím, že v tomto prípade to nemá absolútne žiadny význam. Síce aj od Phillipa Morrisa vysúdili love za rakovinu, ale v tomto prípade je to skôr štanie proti vetru
- Traged
Príklad, ktorý si uviedol je zlý z dvoch veľmi kritických dôvodov:
1.) Automaty nepodvázdajú - to, že sú pre hráča stratové je všeobecne známa skutočnosť s ktojej vedomím k nim hráči sadajú
2.) Všetky automaty sú stratové. Takže hráčovi je jedno, ku ktorému sadne. Ale v prípade, že by sa dokázalo, že Stars je rigged, tak má dotyčný viacero alternatív k dispozícií:
a) prejsť na inú zo stoviek on-line herní
b) hrať live
1.) Automaty nepodvázdajú - to, že sú pre hráča stratové je všeobecne známa skutočnosť s ktojej vedomím k nim hráči sadajú
2.) Všetky automaty sú stratové. Takže hráčovi je jedno, ku ktorému sadne. Ale v prípade, že by sa dokázalo, že Stars je rigged, tak má dotyčný viacero alternatív k dispozícií:
a) prejsť na inú zo stoviek on-line herní
b) hrať live
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
WolfiKxx napísal:fuha prehral si nizsi par tak vlastne to bol suckout
.......... to ze som vypadol je OK, bol som slabsi. To ze len na mojom stole boli za necele 2 kruhy rozdatia taketo preflopalliny na : JJ-KK, AK-AQs-QQ, AK-KK a moj zaver AA-KK-Ax uz sa mi celkom rigged nezda!! Zeby tak casto sa "zrazali" super karty????
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
janobendik napísal:.......pre chytrakov s kupovanim ruk pre "statistiku" - A5 voci AJ asi spravne ukaze 30/70 ! ALE zobrazi sa ti tam aj styl akym A5 prehrava napr 55xJJ a pod, 44 /AA board 4xxxA....
Pre chytraka, co sam povedal, ze sa tomu prd rozumie...Ano, da sa to vyfiltrovat
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:janobendik napísal:.......pre chytrakov s kupovanim ruk pre "statistiku" - A5 voci AJ asi spravne ukaze 30/70 ! ALE zobrazi sa ti tam aj styl akym A5 prehrava napr 55xJJ a pod, 44 /AA board 4xxxA....
Pre chytraka, co sam povedal, ze sa tomu prd rozumie...Ano, da sa to vyfiltrovat
.....chlapce, teba je pre poker skoda!! {dokaz - naj vyhra 4 USD!}, ty by si mal sediet vo vlade a zostavovat rozpocet!, min. byt burzovy makler
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
boze toto je tak ubohe.dokedy tu zo seba hodlas robit šaška?nie ze by sme sa nebavili,len uz je toho moc
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
janobendik napísal:WolfiKxx napísal:fuha prehral si nizsi par tak vlastne to bol suckout
.......... to ze som vypadol je OK, bol som slabsi. To ze len na mojom stole boli za necele 2 kruhy rozdatia taketo preflopalliny na : JJ-KK, AK-AQs-QQ, AK-KK a moj zaver AA-KK-Ax uz sa mi celkom rigged nezda!! Zeby tak casto sa "zrazali" super karty????
Zbytočne sa to tu naťahuje a skĺzava to k nezmyslom, ako sú automaty, žaloby, BMG apod.
My sa predsa nedohadujeme o abstraktnej veci, ale o štatistike, kde je všetko dokázateľné! A to nielen či chodia karty tak často ako majú, ale aj ako často by proti sebe mali tieto páry stáť.
Stačí Vaša HH...
-
ROYAL SHlT - Príspevky: 65
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/4 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.