Turnaje / Freerolly
Re: Re: PCD online finale
No ma to byt v nedelu o 21:00, dnes to tam aj nabehlo (vola sa to Pussy Cat Dolls final), ale nechce ma to registrovat. Pisal som uz aj na podporu, obavam sa vsak, ze sa mi ozvu najskor v pondelok. Ak bude mat nejake info skor, tak sa ozvem.
- crush0406
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: PCD online finale
Hele ja tam tohle Pussy Cat Doll final ani nemam, takze fakt nevim, bohuzel se to kona jenom jednou, tak je to dost na piku
- HutaGalung
- Založený: Jún 2008
Re: Re: Re: Re: PCD online finale
Ja tam mam akorat PokerIsland poker final, a tam se mi zaregistrovat nejde. Jedine zkusit zavolat na anglickou podporu
- HutaGalung
Tak co
Jde ti to, nebo napsali ti ??????
- HutaGalung
Re: Tak co
Pisal som si s nimi, posielal aj screenshoty. Dnes rano z nich konecne vyliezlo, ze sa to objavi az 4 hod pred konanim turnaja. Uz to tam vidim, o piatej sa bude dat registrovat.
- crush0406
hura
jde...............
No je tam 38 hracu.....
No je tam 38 hracu.....
- HutaGalung
100k freeroll
no som z toho freerolu sklamany ako sa moze do finale prihlasit 20000 hracov ked je len 5 hracich dni a z kazdeho postupuje 800 ? to je fakt skvele...
- ropman
Re: 100k freeroll
no vyzera to naozaj zmatene, ale na stranke o turnaji vidim registrovanych len nieco cez 3200 hracov - https://poker.B**n.com/sk/poker.aspx?view=tournamentinfo&tournamentID=38177080
- crush0406
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.