Chlpo1989 napísal:tom_stumba napísal:
A jinak to vybrat nejde?? Momentálně nemám ani jak vložit na MB
Zda sa mi, ze nie...
ok díky
Chlpo1989 napísal:tom_stumba napísal:
A jinak to vybrat nejde?? Momentálně nemám ani jak vložit na MB
Zda sa mi, ze nie...
Zeltzn napísal:Zdravím, chcem sa opýtať kúpil si niekto FTP karty za FTPPoints? ak áno, boli 100% plastové? lebo plánujem si ich objednať
pollux napísal:Vie niekto poradit ci sa da nejako nastavit zobrazenie 'sitting out' hracov pocas turnajov na FTP? Na zaciatku freerollov byva vacsinou aj pol a viac stola sitting out, ale ich avatar to nezobrazuje (t.j. stale ukazuje ich chips, namiesto 'sitting out' napisu ako v ostatnych herniach). Ale napriklad v cash games to tak funguje, tak mozno to maju naschval tak spravene v turnajoch? Ma to vzdy tak vytaca ked sa nevenujem plne len jednemu stolu a prehram pot so sitoutom, pripadne neukradnem blindy.
pls_sanos napísal:pollux napísal:Vie niekto poradit ci sa da nejako nastavit zobrazenie 'sitting out' hracov pocas turnajov na FTP? Na zaciatku freerollov byva vacsinou aj pol a viac stola sitting out, ale ich avatar to nezobrazuje (t.j. stale ukazuje ich chips, namiesto 'sitting out' napisu ako v ostatnych herniach). Ale napriklad v cash games to tak funguje, tak mozno to maju naschval tak spravene v turnajoch? Ma to vzdy tak vytaca ked sa nevenujem plne len jednemu stolu a prehram pot so sitoutom, pripadne neukradnem blindy.
skus si pozret history po par rukach myslim ze to tam nabieha kto je sit out ak si dobre pamatam
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.