no je to veru temne (:lol2:), ale vsetko sa to zmenilo iba od prechodu na pokerheaven. Pripojim sem svoj graf zo starsov z NL5, kde je vidiet, ze pomerne dlho som drzal redline na velmi peknej urovni
Problemov je tam hned niekolko:
-> 90% hracov su pasivne fishky (3/4 z nich maju stacky <70BB) a hraju cosi ako 46/7. Niektori maju high WTSD, niektori low, podla toho sa riadim aj pri cbetovani. Co nerobim takmer nikdy, su light 3bety. Ak ano, tak iba v pripade, ze som na BUT a niekto otvaral MP, resp. CO (UTG tu nie je, pokerheaven= 5max stoly). Takychto ludi 3betujem s kartami s removal faktorom, alebo for value. Ale kedze tieto fishky tak casto neraisuju, tak ani ja sa do takychto situacii nedostavam. OOP mam 3betovaciu range depolarizovanu, imo AQ+,TT+.
-> Nedostavam vela value zo stealovania, pretoze tieto fishky nerady folduju svoje ruky, este menej, ak uz dali do potu nejaky cent (SB alebo BB). Nitov je tu malo, k nim mam pravdaze iny pristup
-> Nefunguje mi tu pristup isolation raisovania, pretoze ja aj ked chcem z BUT isoraisnut, klasicky mam z toho 3-4way pot. Preto marginal hands radsej limpujem behind s tym, ze ked trafim, tak niekoho stacknem, alebo vytiahnem value na 1-2 streets naraz z viacerych ludi.
Najviac nonSD value dostanem vtedy, ked mam nejaku premium ruku (rozumej TPNK) a ryba dorovna 2 barrely s random drawom a na river foldne. Potom ak mam dobry stol a mam po lavici 1-2 nitov, tak vtedy viem celkom pekne stealovat a aj isoraisovat, ale inak je to bieda.
No videl som vela veci, konkretne zameranu na nonSD winnigs asi ziadnu. Btw, na torrentoch som nenasiel Thin Red Line, tak ak to niekto ma, mohol by ma prosim kontaktovat cez PM?
dakujem
- september2010.jpg (68.75 ) Zobrazená 1913 krát