matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)

Odoslaťod Mathejs 30 Dec 2010 13:54

Fuu no -30bb/100 redline je temne. Skus spravit dajake komentovane video a ho tu hodit.

Chlpo1989 napísal:... Skus nieco precitat resp. pozriet nejake video o red line. Mne osobne pomohlo..

Co presne si pozeral/cital? Ja by som tiez potreboval redline rehabilitaciu:)
Obrázok používateľa
Mathejs

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 27 krát/5 krát

Odoslaťod matiapag 30 Dec 2010 14:10

no je to veru temne (:lol2:), ale vsetko sa to zmenilo iba od prechodu na pokerheaven. Pripojim sem svoj graf zo starsov z NL5, kde je vidiet, ze pomerne dlho som drzal redline na velmi peknej urovni :)

Problemov je tam hned niekolko:
-> 90% hracov su pasivne fishky (3/4 z nich maju stacky <70BB) a hraju cosi ako 46/7. Niektori maju high WTSD, niektori low, podla toho sa riadim aj pri cbetovani. Co nerobim takmer nikdy, su light 3bety. Ak ano, tak iba v pripade, ze som na BUT a niekto otvaral MP, resp. CO (UTG tu nie je, pokerheaven= 5max stoly). Takychto ludi 3betujem s kartami s removal faktorom, alebo for value. Ale kedze tieto fishky tak casto neraisuju, tak ani ja sa do takychto situacii nedostavam. OOP mam 3betovaciu range depolarizovanu, imo AQ+,TT+.

-> Nedostavam vela value zo stealovania, pretoze tieto fishky nerady folduju svoje ruky, este menej, ak uz dali do potu nejaky cent (SB alebo BB). Nitov je tu malo, k nim mam pravdaze iny pristup ;)

-> Nefunguje mi tu pristup isolation raisovania, pretoze ja aj ked chcem z BUT isoraisnut, klasicky mam z toho 3-4way pot. Preto marginal hands radsej limpujem behind s tym, ze ked trafim, tak niekoho stacknem, alebo vytiahnem value na 1-2 streets naraz z viacerych ludi.

Najviac nonSD value dostanem vtedy, ked mam nejaku premium ruku (rozumej TPNK) a ryba dorovna 2 barrely s random drawom a na river foldne. Potom ak mam dobry stol a mam po lavici 1-2 nitov, tak vtedy viem celkom pekne stealovat a aj isoraisovat, ale inak je to bieda.

No videl som vela veci, konkretne zameranu na nonSD winnigs asi ziadnu. Btw, na torrentoch som nenasiel Thin Red Line, tak ak to niekto ma, mohol by ma prosim kontaktovat cez PM? :) dakujem

september2010.jpg
september2010.jpg (68.75 ) Zobrazená 1913 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Mathejs 30 Dec 2010 14:21

taky rybnik si neviem ani predstavit:)
Obrázok používateľa
Mathejs

Odoslaťod matiapag 30 Dec 2010 14:30

este ma napadla situacia, kde mi klesa, resp. nestupa cervena - ked mam nejaku weak ruku, trebars iba dve overkarty alebo slaby draw. Tieto ryby miluju minbetovanie. Velmi casto to pouzivaju ako taky blocker bet, co som uz zacal exploitovat pravdaze. Ale stane sa napr., ze ryba mindonkne flop, ja to raisnem prakticky s hocicim (ale iba na vybranych flopoch!). Ked ryba foldne, je to easy, mam nonSD winning. Ak callne, tak sa potom casto stane, ze na turne to nie je mindonk, ale uz vacsi bet, na ktory ja zhadzujem. Samozrejme, ryby netriafaju nejako extra casto, ale je takmer nemozne vyfoldovat akykolvek par. Cize ak ja netrafim flop napr. s AK, tak sa snazim o potcontroll (+ dorovnavam taketo male donky), na vybranych flopoch sa opat nebranim akcii. Ale predsalen vacsinou bud moju ruku nakoniec zhodim, alebo potom ideme na showdown, ked nieco trafim z tych mojich outov a to opat nema vplyv na cervenu.

Fakt realne uvazujem o prechode spat na stars, nie iba kvoli tomuto pravdaze, ale skor kvoli tomu, ze sa mi ten soft nepaci, nic sa tam neda nastavit, 5max stoly sa mi nepacia a cele je to take blbe a na uNL bude dost fishiek aj na starsoch. Akurat tam nebude rakeback, ale bude tam first deposit bonus, ktory sa bude clearovat ovela lahsie, ako tu :) A este su tam aj nejake turnajiky, ktore si niekedy mozno zahram, napr. na HU SnG na pokerheaven som mal supera len raz (BI 1€), inokedy som cakal aj hodinu, a nikto sa nepripojil :) Na starsoch take nehrozi :P
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Mathejs 30 Dec 2010 14:34

hod tu komentovane video z jednej tvojej sesion, ja si to velmi rad pozriem. a aspon uvidim, ake to je, mat tolko ryb na stole :)
Obrázok používateľa
Mathejs

Odoslaťod matiapag 30 Dec 2010 14:37

ok, skusim to :) dnes asi nie, najskor niekedy pondelok-utorok, ked budem sam doma ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod meomir 30 Dec 2010 16:00

Ja som si zacal vyberat stoly s totalne loose hracmi. Nemyslim, ze by si red line zodvihol vysoko. Ak mas hraca ako 70/65, bud ho polozis do all-inu alebo budes musiet foldovat. A priklad tento stat 17/17, keby si mal AK, tak red line ide...

BB: $29.70
UTG: $17.40 17/17
CO: $8.12
Hero (BTN): $33.07
SB: $26.57

SB posts SB $0.15, BB posts BB $0.30

Pre Flop: ($0.45) Hero has 9 :club: 9 :spade:

UTG calls $0.30, fold, Hero raises to $0.90, fold, fold, UTG calls $0.60

Flop: ($2.25, 2 players) 2 :diamond: 6 :diamond: 9 :heart:
UTG bets $1.20, Hero raises to $3.60, UTG raises to $16.50 and is all-in, Hero calls $12.90

Turn: ($35.25, 2 players) J :diamond:

River: ($35.25, 2 players) 7 :diamond:
Spoiler:
UTG shows 3 :spade: 3 :heart: (One Pair, Threes) (PreFlop 19%, Flop 2%, Turn 0%)
Hero shows 9 :club: 9 :spade: (Three of a Kind, Nines) (PreFlop 81%, Flop 98%, Turn 100%)
Hero wins $33.75
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod matiapag 30 Dec 2010 17:55

ja viem, ze by som to nezdvihol vysoko, ale klesa ta potovra az prilis rychlo. Je mi jasne, ze bude klesat a este velmi dlho budu showdown winnigs tvorit cele moje vyhry, ale nieco s tym spravit musim urcite :) Lebo takto ked sa prida par neposlusnych showdownov, tak ide WR velmi rychlo dole :(
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 31 Dec 2010 10:30

zvazil som pro's and con's a usudil som, ze prejdem spat na stars :) Co potrebujem, je hrat solidny poker, rebuildnut BR a mat k dispozicii vela stolov v hociktoru hodinu cez den, lebo na heaven to tak nie je a table selekcia sa niekedy konci tak, ze sa pridam do vsetkych waiting listov a cakam a cakam, aj ked si otvorim novy stol, tak sa nikto neprida :) No a samozrejme vyssie opisane dovody, vdaka novym vypoctom vpp na uNL stakes na starsoch sa bude dat od noveho roku clearnut bonus v pohode, navyse mam na to pol roka, cize parada :) Navyse s rozumnym volume ziskam silver status pomerne rychlo, cize aj tie stellar awards mozem vyuzivat, paradicka ;) Navyse si niekedy budem moct zahrat taky pohodickovy SnG/MTT, na to sa tiez tesim, len tak si zahrat poker v pohodicke, ked uz budem unaveny z CG :P

Takze drzte palce, snad sa mi to tam podari zabehnut do starych kolaji ;) Este pockam, kym dostanem rakeback z heaven a idem tam, :Yahoo!:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 01 Jan 2011 00:10

Stastny Novy rok vsetkym! :)

edit: aby ste mali vsetci taketo pekne stoly :) (chcem dat do pozornosti, ze toto nie je ziadna table selection, toto boli totiz jedine USD stoly fungujuce na pokerheaven na silvestra par minut po polnoci... Moj zamer sadnut si tam a pozbierat vsetky darceky od drunk moronov nevysiel uplne, imo nebolo ich tam viac, ako obycajne :D)

pokerheaven_sample.jpg
pokerheaven_sample.jpg (444.92 ) Zobrazená 1622 krát
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!