Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE
Re: Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE
1. ruka -> 99 by bolo v tomto pripade TOP cast tej range, s ktorou sa stackovat nebudem. Stackujem sa tu s TT+, AJs+, AQo+. Este mi tam udrel do oci ten jeho min4bet - ak by si ho videl robit toto pred tym light, tak to je nieco ine. Ak ale nie, tak toto je pre mna znak toho, ze ma ruku, ktoru porazat urcite nebudeme a velmi casto to bude prave vyssi par, ako nas. Pre mna je min4bet proste znak, ze villain ma nuts, pokial nemam iny read.
2.ruka -> zahrana je podla mna az po river ok. Tu by som sa drzal mojho readu na daneho hraca a jeho AFq na riveri. Ak ju ma malu, tak by som tu ruku vedel aj check/foldnut, pretoze moze mat velmi casto eso. Ak by bol ale na riveri nejaky agresivny, tak by som bluffcatchoval
3.ruka -> PF sa mi pozdava tiez iba call, 3betovat JJ OOP proti niekomu, kto raisuje 11% ruk a tuto otvaral z UTG sa mi az tak nepozdava. Na flope by som tiez pravdepodobne ch/c, on moze cbetovat nejaku lepsiu broadway ruku s tym, ze ma 6 outov na takmer nuts. Na turne by som ale spozornel - prisla total blank karta a chalan posiela 2nd barrel... To si uz nemyslim, ze bude robit nejako casto, navyse PF otvara tych svojich ruk naozaj malo a ak aj ma AK/AQ, tak si myslim, ze by tam volil pot control, predsalen ma nejaku SD value v takej ruke. Cize turn by som ch/f-ol.
2.ruka -> zahrana je podla mna az po river ok. Tu by som sa drzal mojho readu na daneho hraca a jeho AFq na riveri. Ak ju ma malu, tak by som tu ruku vedel aj check/foldnut, pretoze moze mat velmi casto eso. Ak by bol ale na riveri nejaky agresivny, tak by som bluffcatchoval
3.ruka -> PF sa mi pozdava tiez iba call, 3betovat JJ OOP proti niekomu, kto raisuje 11% ruk a tuto otvaral z UTG sa mi az tak nepozdava. Na flope by som tiez pravdepodobne ch/c, on moze cbetovat nejaku lepsiu broadway ruku s tym, ze ma 6 outov na takmer nuts. Na turne by som ale spozornel - prisla total blank karta a chalan posiela 2nd barrel... To si uz nemyslim, ze bude robit nejako casto, navyse PF otvara tych svojich ruk naozaj malo a ak aj ma AK/AQ, tak si myslim, ze by tam volil pot control, predsalen ma nejaku SD value v takej ruke. Cize turn by som ch/f-ol.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
@chlpo
ktora ruka ? pri 2 a 3ke by som foldoval
@matiapag
dakujem za nazor
pri tretej ruke sa mi velmi nepaci ch/f na turne kvoli tomu,že aj ja mam na ruke nejaku sd value, neviem sice ci obstojnu proti jeho range s ktorou pri second bareloval, ale ako si byt tym isty ze by second bareloval len s QQ+, takysto aj s nejakou Ak,Aq, by mohol palit second barel, ako semibluff ci ?
@matiapag
dakujem za nazor
pri tretej ruke sa mi velmi nepaci ch/f na turne kvoli tomu,že aj ja mam na ruke nejaku sd value, neviem sice ci obstojnu proti jeho range s ktorou pri second bareloval, ale ako si byt tym isty ze by second bareloval len s QQ+, takysto aj s nejakou Ak,Aq, by mohol palit second barel, ako semibluff ci ?
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
No neviem to uplne presne posudit, ale podla mna tu 2barrelovat semibluff s broadway ruku zmysel nedava. Totiz tvoja ruka line vyzera tak, ze kludne mozes made hand, ktory sa nechystas zhodit. On ked semibluffuje so 6 outs, tak vacsina value tej semibluff ruky by sa mala nachadzat vo fold equity, ktora tam podla mna velmi nie je, lebo to, s cim si dorovnal na flope, dorovnas vacsinou aj na blank turne.
Mozem sa ale velmi lahko mylit, mozno sa niekto tu este vyjadri, toto je moj nazor na situaciu a tak by som uvazoval ja
Mozem sa ale velmi lahko mylit, mozno sa niekto tu este vyjadri, toto je moj nazor na situaciu a tak by som uvazoval ja
-
Riddlah napísal:@chlpo
Druhu som myslel
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
matiapag napísal: lebo to, s cim si dorovnal na flope, dorovnas vacsinou aj na blank turne.
pravda to ma nenapadlo
@Chlpo
foldol by som asi najskor taky bet, lebo ma strasne maly af. ty by si co tam spravil pri takom bete ?
-
Riddlah napísal:
@Chlpo
foldol by som asi najskor taky bet, lebo ma strasne maly af. ty by si co tam spravil pri takom bete ?
No tuho by som rozmyslal. Ale asi by som tiez foldol pri jeho agresivite. Ja by som skor bol za small vbet (nieco okolo 0,35) z niecoho ako FD+par, par popripade random hlupost a po jeho raise instafoldujem
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Not so good ako vcera ale predsa sa len dalo
1.ruka
tuto som skusal nejaku tu tricky play preto pan hrac vyzeral rozumne tak sa mi zdalo zeby jeho range na turne mohol spocivat z KJ,KQ,KTS a nizsich pocket pairov ako K tak som ho skúsil vyblafovat, avsak nevyslo imo neviem ci sa tam da vobec rozmyslat o blafe
28/18/3.4 118ruk
IPoker Network $4.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1104136
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (CO): $5.03
BTN: $5.20
SB: $3.59
BB: $5.23
UTG: $5.00
Pre Flop: ($0.06) Hero is CO with T Q
1 fold, Hero raises to $0.12, BTN calls $0.12, SB calls $0.10, 1 fold
Flop: ($0.40) 3 K K (3 players)
SB checks, Hero bets $0.30, BTN calls $0.30, SB folds
Turn: ($1.00) 4 (2 players)
Hero checks, BTN bets $0.52, Hero raises to $1.50, BTN raises to $4.78, Hero folds
2.ruka
23/23/0.5 55ruk
vela limperov tak 3betujem, na flope palim plnu lebo vela kariet je premna zlych, napada ma zeby mohol platit z nejakym AJ co by sa mi pacilo alebo zo setom, problem je ze vela ruk s ktorymi by ma dorovnaval by mohol radsej reraisnut lebo ak ma AJ alebo set tak pravdepodobne ani jemu sa nepozdava ten dravy board
turn mi vytvára straightdraw, vzhladom na velkost potu tak to tam radsej posielam, lebo ak by betol on tak musim to asi dorovnat vzhladom na odds na straght, v jeho range su z Kacko, KJ a AKv
IPoker Network $4.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1104146
MP: $4.18
CO: $4.46
BTN: $5.34
Hero (SB): $4.20
BB: $0.94
UTG: $4.14
Pre Flop: ($0.06) Hero is SB with Q Q
UTG raises to $0.14, MP calls $0.14, 1 fold, BTN calls $0.14, Hero raises to $0.74, 1 fold, UTG calls $0.60, 2 folds
Flop: ($1.80) J 7 T (2 players)
Hero bets $1.80, UTG calls $1.80
Turn: ($5.40) K (2 players)
Hero bets $1.66, UTG calls $1.60 all in
River: ($8.60) 5 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $8.60
3.ruka
v case hrania ruky mal typek 3/3 a nejakych mozno 20-30ruk nepametam presne neskor sa tie staty vyvinuli inac
nasiel som si na sb AA a hovorim si ze tam to isto raisuje silnu ruku ako AA,KK,QQ a to mi nebude chciet zlozit tak som 3betol, ale to bolo asi dost naivne si mysliet ze niekto kto ma 3/3 bude raisovat naozaj len tych 3%ruk, bolo to zbytocne premernena sanca
nemal som radsej dorovnat a snazit sa o nejaku value, ktorú by som dostal z jeho cbetu ?
IPoker Network $4.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1104150
BB: $1.72
UTG: $4.32
MP: $5.06
CO: $7.03
BTN: $4.00
Hero (SB): $4.02
Pre Flop: ($0.06) Hero is SB with A A
3 folds, BTN raises to $0.12, Hero raises to $0.40, 2 folds
Final Pot: $0.28
Hero wins $0.28
GRAF: Hralo sa celkom fajn, akurat ku koncu som asi spravil viac spewow, cize moja winrate mohla byt aj lepsia nebyt nich
1.ruka
tuto som skusal nejaku tu tricky play preto pan hrac vyzeral rozumne tak sa mi zdalo zeby jeho range na turne mohol spocivat z KJ,KQ,KTS a nizsich pocket pairov ako K tak som ho skúsil vyblafovat, avsak nevyslo imo neviem ci sa tam da vobec rozmyslat o blafe
28/18/3.4 118ruk
IPoker Network $4.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1104136
Hero (CO): $5.03
BTN: $5.20
SB: $3.59
BB: $5.23
UTG: $5.00
Pre Flop: ($0.06) Hero is CO with T Q
1 fold, Hero raises to $0.12, BTN calls $0.12, SB calls $0.10, 1 fold
Flop: ($0.40) 3 K K (3 players)
SB checks, Hero bets $0.30, BTN calls $0.30, SB folds
Turn: ($1.00) 4 (2 players)
Hero checks, BTN bets $0.52, Hero raises to $1.50, BTN raises to $4.78, Hero folds
2.ruka
23/23/0.5 55ruk
vela limperov tak 3betujem, na flope palim plnu lebo vela kariet je premna zlych, napada ma zeby mohol platit z nejakym AJ co by sa mi pacilo alebo zo setom, problem je ze vela ruk s ktorymi by ma dorovnaval by mohol radsej reraisnut lebo ak ma AJ alebo set tak pravdepodobne ani jemu sa nepozdava ten dravy board
turn mi vytvára straightdraw, vzhladom na velkost potu tak to tam radsej posielam, lebo ak by betol on tak musim to asi dorovnat vzhladom na odds na straght, v jeho range su z Kacko, KJ a AKv
IPoker Network $4.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1104146
MP: $4.18
CO: $4.46
BTN: $5.34
Hero (SB): $4.20
BB: $0.94
UTG: $4.14
Pre Flop: ($0.06) Hero is SB with Q Q
UTG raises to $0.14, MP calls $0.14, 1 fold, BTN calls $0.14, Hero raises to $0.74, 1 fold, UTG calls $0.60, 2 folds
Flop: ($1.80) J 7 T (2 players)
Hero bets $1.80, UTG calls $1.80
Turn: ($5.40) K (2 players)
Hero bets $1.66, UTG calls $1.60 all in
River: ($8.60) 5 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $8.60
Spoiler:
3.ruka
v case hrania ruky mal typek 3/3 a nejakych mozno 20-30ruk nepametam presne neskor sa tie staty vyvinuli inac
nasiel som si na sb AA a hovorim si ze tam to isto raisuje silnu ruku ako AA,KK,QQ a to mi nebude chciet zlozit tak som 3betol, ale to bolo asi dost naivne si mysliet ze niekto kto ma 3/3 bude raisovat naozaj len tych 3%ruk, bolo to zbytocne premernena sanca
nemal som radsej dorovnat a snazit sa o nejaku value, ktorú by som dostal z jeho cbetu ?
IPoker Network $4.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1104150
BB: $1.72
UTG: $4.32
MP: $5.06
CO: $7.03
BTN: $4.00
Hero (SB): $4.02
Pre Flop: ($0.06) Hero is SB with A A
3 folds, BTN raises to $0.12, Hero raises to $0.40, 2 folds
Final Pot: $0.28
Hero wins $0.28
GRAF: Hralo sa celkom fajn, akurat ku koncu som asi spravil viac spewow, cize moja winrate mohla byt aj lepsia nebyt nich
-
1. handa -> V tomto spote by som sa asi bluffovat nepokusal, pretoze ked sa pozries na jeho range pozostavajucu z broadwayov obsahujucich K a z PP, tak zistis, ze on na turne bude po tvojom checknuti betovat podla mna (ak je taky rozumny) iba svoje male PP ktore otocil na bluff a bude sa snazit vyfoldovat vyssie PP, alebo dufat, ze ho callnes s A-high. Takisto z tychto malych PP ma dokonca az dvojnasobnu sancu na full, cize toto by robil podla mna iba s 22,55 a 66. So 77 by podla mna checkoval turn behind, ma predsalen dobru SD value. Cize tu by som asi nebluffoval.
2. handa -> zahrata podla mna OK. Na turne mate mrte male stacky, cize tam uz nie je o com, aj ked ten K je neprijemny imo.
3. handa -> neviem, preco sa ti 3bet nepozdava. Kedze chalan hra neskutocne malo ruk, tak podla mna vela z toho, co otvori, bude aj 4betovat (nezavisle na tom, ze ma poziciu) a ty to tam lahko natlacis. Ak aj nie, tak na vacsine flopov sa nebojis napchat to dnu, lebo on bude mat vela vysokych parov, ktore tam bude tiez chciet napchat
2. handa -> zahrata podla mna OK. Na turne mate mrte male stacky, cize tam uz nie je o com, aj ked ten K je neprijemny imo.
3. handa -> neviem, preco sa ti 3bet nepozdava. Kedze chalan hra neskutocne malo ruk, tak podla mna vela z toho, co otvori, bude aj 4betovat (nezavisle na tom, ze ma poziciu) a ty to tam lahko natlacis. Ak aj nie, tak na vacsine flopov sa nebojis napchat to dnu, lebo on bude mat vela vysokych parov, ktore tam bude tiez chciet napchat
-
@matipag
diki moc
no k prvej ruke, tam to mas asi pravdu, tam som mu len peniaze na lopatu nahádzal
3handa, no 3bet sa mi nepozdaval kvoli tomu, ze taky hrac neni vskutocnosti 3/3 ale moze sa z neho stat nieco normalnejsie a v jeho raising range moze byt aj AQ,AJ,KQ,KJ ktore na 3bet zahodi pricom na flope by mi dal aspon Cbet s tymi kartami, ale spetne ked sa nad tym zamyslim aj s tvojim komentarom tak 3bet sa mi zda fajn, mal tam 3/3 tak by som sa podla toho mal chovat
diki moc
no k prvej ruke, tam to mas asi pravdu, tam som mu len peniaze na lopatu nahádzal
3handa, no 3bet sa mi nepozdaval kvoli tomu, ze taky hrac neni vskutocnosti 3/3 ale moze sa z neho stat nieco normalnejsie a v jeho raising range moze byt aj AQ,AJ,KQ,KJ ktore na 3bet zahodi pricom na flope by mi dal aspon Cbet s tymi kartami, ale spetne ked sa nad tym zamyslim aj s tvojim komentarom tak 3bet sa mi zda fajn, mal tam 3/3 tak by som sa podla toho mal chovat
-
no z toho 3/3 maniaka sa moze vyklut nieco realnejsie, ale aj tak to vacsinou bude nit. hrat 1-2 ruky z 20-30 chce imo brutalnu trpezlivost, alebo tilt, alebo velmi malo pravdepodobnu dlhotrvajucu card dead situaciu. Ak sa aj jeho staty upravia, tak podla mna v 90% pripadov to bude klasicky nit, co bude hrat nieco ako 10/10 a otvarat aj z late position bude malu skalu handov. Podla mna takyto ludia sa bud budu stackovat no matter what s ich dobrymi rukami ako QQ+ a AK, ale zasa si nemyslim, ze budu aj skladat AQ/AJs ci KQ. Podla mna aj s tymi rukami sa budu chciet pozriet na flop (vsak uz ako dlho sa na nu chudak nacakal) a ak trafi top par, tak je schopny callnut 1-2 barrely
Este som si uvedomil, ze v tej prvej ruke moze chalan po tom, ako si ty ukazal weakness, skusit ukradnut pot sam. Ked je rozumny, ako pises, tak tak moze takyto flop floatnut, ale ta turn karta imo nie je dobra na naslednu agresivitu. Od teba sa asi neocakava, ze tu budes pokracovat so strednymi a nizkymi parmi v cbetovani, cize stale si myslim, ze tam to bude (az na male PP niekedy) robit cisto 4 value.
Este som si uvedomil, ze v tej prvej ruke moze chalan po tom, ako si ty ukazal weakness, skusit ukradnut pot sam. Ked je rozumny, ako pises, tak tak moze takyto flop floatnut, ale ta turn karta imo nie je dobra na naslednu agresivitu. Od teba sa asi neocakava, ze tu budes pokracovat so strednymi a nizkymi parmi v cbetovani, cize stale si myslim, ze tam to bude (az na male PP niekedy) robit cisto 4 value.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.