Vaše najvyššie PRIEBEŽNÉ umiestnenie !!!
Vaše najvyššie PRIEBEŽNÉ umiestnenie !!!
Tema Vaše najvyššie umiestnenie !!! mi vnukla zalozit temu aj pre nas , ktore nikdy nic poriadne nevyhrali a vacsinou ostanu pred branami velkeho uspechu. Samozrejme, ze sem mozu postovat aj hraci, co uz nieco vyhrali a chcu sa s nami podelit o to, ze aj oni vedia vyletiet z dobreho priebezneho umiestnenia.
Spoiler:
Naposledy upravil haman dňa 04 Jan 2011 18:27, celkovo upravené 2 krát.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
DFG 77K$ 29. z 1979 left / 7777 total
A zacnem hned sam.
Skoro 100BB stack som rozflakal hlavne na 2 rukach, ked som myslel ze moje KJ na Jhigh flope je best a super mal overpar. potom som mal 77 na K52 flope a premenil som svoju ruku na bluf, ale super QQ nevedel zahodit. Skoncil som v zakladnej skupine ITM, ale bolo mi to trosku malo po tom zaciatku.
Skoro 100BB stack som rozflakal hlavne na 2 rukach, ked som myslel ze moje KJ na Jhigh flope je best a super mal overpar. potom som mal 77 na K52 flope a premenil som svoju ruku na bluf, ale super QQ nevedel zahodit. Skoncil som v zakladnej skupine ITM, ale bolo mi to trosku malo po tom zaciatku.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Re: Vaše najvyššie PRIEBEŽNÉ umiestnenie !!!
tolko deeprunnov kolko som ja pos*al, to sa ani screeny neoplati robit
- dawidsvk
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Ja čo si spomínam na dva najväčšie "deep run blow upy" tak jeden veľký bol ešte v septembri 2008, kedy som hral spolu s asi 320 ľuďmi freeroll o $15k, prvá cena bola $4k. Ja som hral dovtedy iba samé miniturnaje a private freerolls, takže to bol huge tourney pre mňa. V asi 50 ľuďoch som zdoublil na nejaké 6. miesto a nakoniec som skončil 37. za mincash.
Druhý bol z live turnaja, pred pár mesiacmi som hral v Poker23 €100 megadeep freeze, v 40 ľuďoch som mal 6x average (hralo 98 ľudí) a skončil som 13. mimo peňazí.
Druhý bol z live turnaja, pred pár mesiacmi som hral v Poker23 €100 megadeep freeze, v 40 ľuďoch som mal 6x average (hralo 98 ľudí) a skončil som 13. mimo peňazí.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
no tak moj najvacsi "....." bolo padnutie internetu doma, ked som bol posl.cca asi 45-50ludi (to uz presne neviem) v totalnom chipleade ...
uz si presne nepamatam buyin, myslim ze 162 USD na PS...prve miesto bralo nieco poriadne cez 10kUSD....
Na druhy den som zistil, ze ma turnaj odblindoval az na final table, nasiel som si 8.miesto...asi 1500 USD
uz si presne nepamatam buyin, myslim ze 162 USD na PS...prve miesto bralo nieco poriadne cez 10kUSD....
Na druhy den som zistil, ze ma turnaj odblindoval az na final table, nasiel som si 8.miesto...asi 1500 USD
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
preco si neutekal najblizsiemu kamaratovi a nedohral to tam?
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
no neskoro v noci...to bolo dost tazke a najblizsi pouzitelny v samorine a ja z ch.grobu....
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
V takom turnaji za takej situácie by som zobudil susedov, dal im na stôl 20e a nech zapnu net, drzia hubu a spia dalej
- Zajo
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.