PopoBA a.k.a psík čo nehryzie

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: PopoBA/ BOOT CAMP

Odoslaťod tucniak 04 Jan 2011 19:54

popoBA napísal:povedal som ze s tymto hracom mame bohatu history a v jeho ociach x/raisujem s air velmi casto krat

popoBA napísal:a ked sa nad tym zamyslis tak z coho som mal tahat value na AJ76 rainbow ked vieme ze nikoho nehitlo eso,str8 draw tam je minimalne,mozno tak gutshot s nejakym KQ,10Q, +mam na raisora bohatu historiu a na 90 percent aj tak foldne

podla mna si napisal opak
edit: dodam uvahu, ak ho casto c/r s air ocakaval by som ze pri bohatej history sa adjustol a calluje viac light right?
Naposledy upravil tucniak dňa 04 Jan 2011 19:59, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod popoBA 04 Jan 2011 19:58

ale ved nieje jedno ci foldne na turne alebo na river?river budem vzdy leadovat a je vacsia sanca ze sa ukeca na call minraisu na turne,ako keby som turn calloval a river leadoval
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod tucniak 04 Jan 2011 20:06

hladame idealnu line a to sa podla mna neda bez zamyslenia sa o rangoch a bez podstatnych informacii -ktore menis za jazdy, raz na x/r stale folduje inokedy ho stale x/r s air a mate bohatu history a bude teda callovat ligght a teda value x/r na turne moze mat vacsi zmysel atd..
mierne sa stracam a ty sa podla mna nie az tak sustredis na to podstatne..

sumar:
necbetuje do 4 takze silne Ax nema nikdy, moze mat schopne Jx/Ax /cisty air
necakam ze turn bude stale do styroch betovat s GS, takze ma nejaku SD value, z ktorej chce jeden/dva streety a na turne si je relativne isty svojou rukou..z tohto sa da vyvodit ze v range ma malo pure bluffov a teda scenar x/c turn a c-c/r river je nepravdepodobny lebo ako si napisal, majoritu range s ktorou sa tam dostal bude checkovat behind.

ide teda o tu vasu history, ci je nachylny doplatit ti x/r turn, minraisu by som sa aj tak vyhol chcem budovat pot ak x/raisujem-dovodom je balance, nebudem tam zrejme bluffovat s takymto sizingom ci?

popoBA napísal:a je vacsia sanca ze sa ukeca na call minraisu na turne,ako keby som turn calloval a river leadoval

s tymto nie uplne suhlasim ale ty ho poznas to be honest:)
ked x-c turn a leadneme river jednak mame sancu ze improvne na nejaky 2 pair na druhej strane nie som si isty co je viac strong-skor ale ocakavam crying call na rivri ako na turne po c/r lebo v tom pripade vie ze mu este hrozi dalsi barel-rozumny super tam asi bude callovat dost tight ak teda nemate tu vymakanu history ze si full of shit a rozhodne sa ta bluffcatchovat s 99:)

any other ideas?

btw 4way leadnut 1/2pot nie je dobra idea?je malo pravdepodobne ze pf raiser bude pokracovat 4way ak naozaj nehitol, ci?
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod popoBA 07 Jan 2011 02:32

furt sa drbkam s tymi 4 evraama,volaco sa z toho porobilo,vdaka bonusom,rakebacku,depositu 25 dol a mojej krutej neomylnej hre je z nich po 2k rukach nieco cez 80dol.dnes som prvy krat pridal jeden stol PLO10.to je tych poslednych 150 ruk :lol2: :lol2: najprv prisiel bonus v podobe 4way allinu na flope,ked som zhrabol 300BB pot s housom,ale zas na oplatku prisli krasne setupy a rivre za asi milion BB :lol2: nenavidim tu hru!

Obrázok
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod popoBA 17 Jan 2011 16:17

no takze idem sa konecne trosku normalne pustit do hrania.na CAKE pokri som za 3k ruk urobil zo 4dol 85dol na PLO4 a PLO10 ale nevidim tam ziadnu perspektivu,je tam sice paradny 33 percentny dealt rakeback len bohuzial traffic je tam taky zufaly ze sa tam budem chodievat asi len odtiltit.bol som dnes staknuty na stars na novy ucet takze zacnem grindit aspon 3-4 stoly PLO10 zatial s cca 40BI + za FPP budem skusat trafit nejake MTTs alebo stepy pripadne kvaldy + clearovat FDB.co sa tyka live pokru tak tento rok som si bol zahrat iba raz v 23jke kde ma pochoval ten runner runner poker,niekde vyssie o tom pisem a potom prvy krat som skusil hrat v concorde nejaku 27cku tusim.to som zobral.na druhy den som tam este skusil novy format crazy pineapple a to som bustol 4ty pri 3 ITM.

wish me luck suckers!
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod popoBA 18 Jan 2011 00:34

zmena planu,presunul som ten BR na FTP omg :crazy: strasnu averziu mam voci tej herni snad neopodstatnenuuuu
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod popoBA 21 Jan 2011 03:03

az do boot campu QUIT poker, lebo tieto facky co dostavam za posledne 2 dni to by zabilo kona.omaha je kurva to je zname ale pustat BI za BI na superove 1-3 outre na to ja nesom psychicky stavany..... :bad: :bad: :bad:
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod Mareccc1 21 Jan 2011 07:35

kedy zacina boot camp ?:)
Mareccc1

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 1 krát/11 krát

Odoslaťod popoBA 21 Jan 2011 16:59

no ak vsetko pojde ako ma tak po Tatra series of poker tj koncom februara
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod popoBA 25 Jan 2011 04:13

zapinam skusobne FTP ci uz sa im racilo mi vypnut doomswitch mod.pri druhej ruke mi bolo vysvetlene ze mam este pockat... :bad:

Obrázok
Obrázok používateľa
popoBA

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!