Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE

Odoslaťod Riddlah 03 Jan 2011 21:44

argument ze sa nacakal nieje velmi dobrý lebo ten týpek kludne moze hrat dalsich 5stolov kde necaka, to len na okraj, nehovorim, ze by s tymi rukami 3bet nedorovnal, ja nemam ani sajn co by nit robil s KQ keby celil 3bet, ale tak je to dost mozne ze by to dorovnal ako vravis a pozrel si aspon flop

s tretou rukou suhlasim
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod matiapag 03 Jan 2011 22:10

no to cakanie som myslel pravdaze s nadsazkou :) Ale je iste velka pravedpodobnost, ze ruky bude selektovat az prilis tight, to som si isty :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Riddlah 04 Jan 2011 20:07

1.ruka

oponent je neznámy, ja som tam rozmýšlal, čo s tým až my timelimit foldol ruku, ak by betol nejaku polku potu tak pravdepodobne reraisnem ako bluff a ocakavam ze vyfolduje jeho broadway ruky, ktoré by mnohli dominovat jeho range, lebo na takomto drawy boarde s velkym parom by asi betoval pot, avsak to co betol je niekde medzi

IPoker Network $4.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1106070
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (SB): $4.00
BB: $5.81
UTG: $1.40
MP: $4.57
CO: $4.66
BTN: $8.46

Pre Flop: ($0.06) Hero is SB with 7 :spade: 7 :diamond:
2 folds, CO raises to $0.12, 1 fold, Hero calls $0.10, 1 fold

Flop: ($0.28) 5 :spade: 2 :heart: 3 :spade: (2 players)
Hero checks, CO bets $0.21, Hero folds

Final Pot: $0.28
CO wins $0.27
(Rake: $0.01)

2.ruka

57/11/0.8 shortstack 38ruk
ako by som mal spravne odpovedat na jeho 4bet ? myslim ze AQ+, TT+ sa asi mozem stacknut

IPoker Network $4.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1106083

BB: $1.77
UTG: $1.06
CO: $5.00
BTN: $4.00
Hero (SB): $4.02

Pre Flop: ($0.06) Hero is SB with Q :diamond: A :diamond:
UTG raises to $0.08, CO calls $0.08, 1 fold, Hero raises to $0.36, 1 fold, UTG raises to $0.64, 1 fold, Hero raises to $4.02, UTG calls $0.42 all in

Flop: ($2.24) 8 :club: 7 :diamond: 6 :spade: (2 players - 1 is all in)

Turn: ($2.24) 3 :club: (2 players - 1 is all in)

River: ($2.24) 6 :club: (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $2.24
Spoiler:
UTG shows K :heart: K :diamond:
UTG wins $2.10
Hero wins $2.96

(Rake: $-2.82)

3.ruka

myslim si ze tuto je moj velky leak, mal by som tento river betovat ? aku ciastku a co robit keby ze ma reraisne ? asi len dorovnat uz predpokladam

super je 23/7/4 31ruk

IPoker Network $4.00 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 1106089

BB: $3.82
Hero (CO): $6.54
BTN: $2.25
SB: $4.00

Pre Flop: ($0.06) Hero is CO with J :club: A :diamond:
Hero raises to $0.12, BTN calls $0.12, 2 folds

Flop: ($0.30) K :spade: K :diamond: 3 :club: (2 players)
Hero bets $0.20, BTN calls $0.20

Turn: ($0.70) A :heart: (2 players)
Hero bets $0.52, BTN calls $0.52

River: ($1.74) 5 :spade: (2 players)
Hero checks, BTN checks

Final Pot: $1.74
Spoiler:
BTN shows T :heart: A :spade:
Hero wins $1.63

(Rake: $0.11)

Graf: trochu som potyltoval a spravil viac zbytocnych calov, ktore som ospravedlnil tak ze idem callovat bluffy
Obrázok
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod matiapag 04 Jan 2011 20:31

Zaujimave ruky teda, tiez som si nie isty vsetkymi mojimi odvovodneniami, ale skusim :)

1.ruka -> kedze mame iba takyto maly overpar, tak skor inklinujem ku callu 2 barrelov a foldu na riveri. Nemame na hraca read + nemozeme tahat value zo vsetkych overpairs, kedze nas okrem 66 ostatne porazaju. Uznavam, ze je tam FD, ale tu on casto mat nebude+casto ani 3. karta nepride. Ak by barreloval 3 streety, tak na riveri je to uz fold, ale podla mna nie je vela value v raisovani na flope.

2.ruka -> minraise/min4bet je od takehoto hraca podla mna velmi casto nuts, na zaklade mojich skusenosti... Ale AQs by som tu neskladal nikdy v zivote. Ak mu dame iba range KK+, tak aj tak mame proti nemu 25% equity, co nam pri tych odds staci. Ta range AQ+,TT+ je myslim fit pre taketo situacie, niekdy ma taketo tight pasivne ryby prekvapia aj tak, ze pushnu any ace alebo broadway, ale 99 by som asi necalloval a AJo tiez nie, mozno AJs niekedy. V tejto ruke ma zaujal aj ten rake, :wtf:

3.ruka -> no na flope tu davam supera insta na PP 44-TT. Jeho call na turne ale vyzera velmi zaujimavo, nedava mi zmysel... Draw tam nie je ziaden a ze by calloval s horsim Ax alebo s AT/AJ (AQ+ asi 3betne PF), to sa mi velmi nechce verit. Takato situacia mi vyzera velmi podozrivo. River je blank, ale ja by som asi tiez iba checkoval a calloval mensi bet. Imo su situacie, kde sa da thin valuebetnut TP, ale tato to podla mna nebola. To by sme najskor museli predpokladat, ze bud nam callne 3barrely so 44-TT na boarde AKKxx, alebo na flope KK3 callne nas cbet s Ax. Aby sme taketo nieco mohli povedat, na to by nam bolo treba lepsi read.
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Riddlah 04 Jan 2011 21:45

diki za nazor
1.ruka no calovat dve barely sa mi zda prilis odvazne, jednak preto ze bude bareluje s lepsou rukou alebo je tu sanca ze po tych dvoch bareloch naozaj tu lepsiu ruku bude mat, skor by som callol flop a c/f turn, callovanie dvoch barellov mi pripada, ze ja som fishka, ktoru on valutownuje :D teda mozno sa v tom mylim

2.ruka
suhlasim aj ja som videl ze pushnu nejaku somarinu :D
ten rake tam asi bude taky ze ja som tam za alinoval a to co mi vratilo vypisalo nejakym stylom ako rake predpokladam

3.ruka

tam je celkom zaujimave to ze ma vlastne 50bb cize dalo by sa tam uvazovat aj o calle jeho pripadneho all inu ?
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod matiapag 04 Jan 2011 22:00

ako pises, su to iba nazory a mozu mat daleko od skutocnych najviac +EV rozhodnuti :) V prvej ruke myslim ze by nebolo nic zle ani na c/f na turne, ak by si zachoval villain agresivitu.

to som si az teraz vsimol, ze v 3. ruke ma villain taky stack :D na riveri ma menej, ako pot behind, cize sa moze odvazit tu shovnut naozaj kazde eso, ked s nim dokazal callnut cbet a mozno aj nejake vacsie PP, who knows. Ja by som tu AJ neskladal s tym, ze ma tam z rozumnej range poraza iba AQ a zvysok je cudna range, ktora bude obsahovat nejakych kingov, ale aj vela slabsich es a mozno aj tie pocket pary + air, kedze sme ukazali weakness. Cize asi je to call na riveri so zavretymi ocami :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Riddlah 05 Jan 2011 21:36

Oponent je 31/21/2.0 40ruk, vyzera rozumne
BB je fishka s ktorou by som sa tam rad stackol 75/16/1.4 po 33rukach

IPoker Network $4.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1108372

Hero (MP): $4.61
CO: $3.94
BTN: $5.81
SB: $4.00
BB: $1.17
UTG: $2.24

Pre Flop: ($0.06) Hero is MP with T :spade: T :diamond:
UTG raises to $0.16, Hero calls $0.16, 3 folds, BB calls $0.12

Flop: ($0.50) 3 :spade: 5 :spade: 4 :heart: (3 players)
BB bets $0.12, UTG calls $0.12, Hero raises to $0.40, BB folds, UTG calls $0.28

Turn: ($1.42) 5 :diamond: (2 players)
UTG checks, Hero bets $1.06, UTG raises to $1.68, Hero calls $0.62

na turne betujem ale viem ze nasledny reraise budem musiet dorovnat vzhladom na to, ze mal maly stack, silne drawy tam nebude mat, vacsinou jeho range tvoria sety a pp podla mna

River: ($4.78) 9 :club: (2 players)

Final Pot: $4.78
Spoiler:
UTG shows 3 :heart: 3 :diamond:
UTG wins $4.47
(Rake: $0.31)

Graf: dneska som bol be
Obrázok
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod matiapag 05 Jan 2011 23:12

Zahrane to je podla mna dobre, aj to uvazovanie je na mieste. Akurat dve veci by som chcel podotknut - ten villain moze vyzerat OK, ale ma iba nieco cez polovicu stacku, cize uplne najkopetentnejsi nebude iste. A este by som o dost viacej raisoval na flope, takto im davas strasne sweet odds na dorovnanie s FD a aj so 6-kou by som ta tam dorovnal, keby som villain ;) + chceme aj protectnut nas hand, nie je nezranitelny. Cize takych 0,65$ sa mi tam vidi OK, nie je to velmi vela, ale na stacknutie na dalsej street to staci (obom ostane velmi malo behind)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Riddlah 06 Jan 2011 11:25

dik za post

pravda ma len polovinu stacku ale zas na druhej strane jeho cisla su celkom pekne :D
na tym reraise sizing som nikdy moc nerozmyslal, ja stale vacsinou sa snazim davat 3 az 4krat nasobok povodneho betu, takze budem musiet to prehodnotit a mat to na pameti ze kolko reraisujem
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod matiapag 06 Jan 2011 12:22

no ako staty ma viac-menej ok, ale je to iba 40 ruk, cize to moze byt skreslene aj tym. A aj keby mal stale dobre staty, tak ked nema full stack, tak to nebude najlepsi hrac. Iste, nemusi to byt ryba, ale moze to byt velmi zly regular, ktory bude robit vela chyb. Ja by som sa mu prisposobil tak, ze by som mu nedaval nejaku siroku range (ze mi odcalluje 3barrely s middle pair top kicker, ako to robia ryby), ale urcite by som sa nebal hrat s nim handu ;)

co sa raisovania na flope a neskor tyka. Tu sa riadim vacsinou tym, aka silna je moja handa. Ked ale raisujem, tak je to vacsinou preto, lebo chcem vytiahnut value z horsich ruk a malokedy sa bojim 3betu. Na drawy flope to robim tak, ze raisnem cca 3x superov bet, v zavislosti od jeho vysky. Ak ale betne malo, tak sa snazim raisnut 2/3 toho potu, ktory by teoreticky vznikol, keby som jeho bet dorovnal. Cize ak je v pote 1$, on betne 0,10$, tak raisnem na 0,10$+(1,20/3*2)=0,90$. Ale samozrejme to prisposobujem v zavislosti od hraca, ak je to fish, tak raisnem kludne aj ovela viac a nahanam si tak value ;)
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!