Čo je nové vo fúzii bwinu a PartyGamingu?
Počet príspevkov: 13 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Čo je nové vo fúzii bwinu a PartyGamingu?
Tak ale na druhej strane soft na party je celkom good, 6 max stoly, waiting listy, multitabling v pohode, vsetko tak ako ma byt...
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
matiapag napísal:niektori tam hrali rovnako tight ako na 6max, niektori to pochopili tak, ze tam mozu callovat 92o z blindov, lebo je to len 5max... Zdalo sa mi to dost rozdielne od pokru, ktory som dovtedy poznal...
ak niti sú nitmi aj keď chýba jedna stolička a teda získavaš od nich viac peňazí, lebo ty si sa prispôsobil a opice sú ešte väčšími opicami a teda získavaš viac peňazí, lebo hrajú ešte väčšie blbosti, sounds like a heaven for me
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
no aj ja som si to myslel, ze to tam bude take cool a aj to tak vyznie, ale vobec sa mi to nepacilo... Bola to casto high variance game, ale moje pocity su iste ovplyvnene aj downswingom, ktory som tam zazil Mozno keby idem inde na 5max stoly a po 30k rukach budem mat WR 25/100, tak sa mi tiez tie stoly zapacia Snazil som sa adjustovat aj tu, proti kazdemu hracovi zvlast... nebolo ich tam az tak vela, na vacsinu som mal 400ruk+ HH, ale aj tak sa mi to nepacilo
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Počet príspevkov: 13 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 15 hostí.