dobre vedieť
som stále mal nervy lebo som klesal day -1bb/100 tak 2 dni asi .. inak to Amount Won znamená koľko peňazí som vyhral dokopy? alebo ako to mám brať??
dobre vedieť
som stále mal nervy lebo som klesal day -1bb/100 tak 2 dni asi .. inak to Amount Won znamená koľko peňazí som vyhral dokopy? alebo ako to mám brať??

Zeltzn napísal: Amount Won znamená koľko peňazí som vyhral dokopy? alebo ako to mám brať??

Zeltzn napísal:tak to neni také zlé,či?

tucniak napísal:imo sa prestan fixovat na bankroll
nesleduj po kazdej ruke svoj balance
nesleduj nic, len stoly a hraj, kym hras dobre a kym vladzes..ostatne neries lebo to kolko si up/down v session nema ovplyvnovat tvoje rozhodnutia..viem je to tazke sam s tym(a nie som asi jediny) bojujem:)
Cez toto som sa uz preniesol, ale ci som up/down za den, tak to sledujem nonstop
Ale tiez sa toho treba zbavit, je to zly habit! 

) tak to potiahnem dokým budem vládať, potom sem pošlem nejaké highlighty session a bustouty na rivery 

7
2
K
(2 players)
(2 players)
(2 players - 1 is all in)

tucniak napísal:imo sa prestan fixovat na bankroll
nesleduj po kazdej ruke svoj balance
nesleduj nic, len stoly a hraj, kym hras dobre a kym vladzes..ostatne neries lebo to kolko si up/down v session nema ovplyvnovat tvoje rozhodnutia..viem je to tazke sam s tym(a nie som asi jediny) bojujem:)
..ked nahodou nie, tak po kazdej vacsej ruke checkujem ako som na tom..nedokazem sa toho zbavit nech robim cokolvek..fok 

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.