matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)

Odoslaťod meomir 01 Jan 2011 17:52

:crazy: nice stat
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod matiapag 01 Jan 2011 19:10

Study update:

- po tom, ako som prestal hrat na starsoch, kde som mal account connectnuty s pokerstrategy, som prestal aj pozerat videa z tejto training site, kde som ich dovtedy napozeral ozaj dost. Skor som sa zacal pozerat po inych videach z CR a 2+2. Mam rozpozeranu seriu "Crushing the micros" od Verneera z CR. Doteraz som videl prve tri casti, kde rozpraval o jednotlivych typoch hracov a mimo ineho sa zaoberal, a dost podrobne, table selectovaniu na zaklade rozlozenia tychto hracov. Uplne to zmenilo moj pohlad na table selection (dovtedy to bolo iba take, ze som vyberal stoly s high VPIP a avg pot, popripade aby som mal po pravici fish a po lavici nit-a/ov). Teraz sa na to pozeram uplne z ineho uhla pohladu a ked v tom videu odznelo, ze nejaky chlapik zacal table selectovat najviac, ako sa dalo (viacero herni sucasne), tak jeho WR stupla na 30/100 na uNL. To ma rozhodne zaujalo a som pripraveny (po prechode na stars => tona kadejakych stolov) vyberat naozaj iba tie najlepsie stoly. Uvidim, ako mi to pojde, zo zaciatku budem potrebovat nejake poznamky/oznacenia k jednotlivym hracom, aby som sa vedel dobre usadit bez toho, aby som musel odohrat niekolko orbitov, ale v konecnom dosledku ani to nie je problem. Akurat sa dlzka trvania session pravdepodobne dost natiahne, ale tak to nevadi, aspon odohram viac ruk a budem mat istotu, ze pre dobru hru robim vsteko, co sa da :)

Po skonceni tejto serie mam dalsich par GB videi, pustim sa asi do Thin Red Line (thx Wolfi! :Rose: ) a uvidim, co to somnou spravi. Teraz uz iba cakam na prevod pokerheaven => moneybookers => stars, a idem na to ;)

:gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod matiapag 06 Jan 2011 17:21

Hola-hej! Tak mam za sebou bez mala 3k handov na starsoch. Ta vzorka sux, chcel som odohrat do konca prazdnin kazdy den 1k-1,5k handov, ale vcera mi zmenil plany nocny zapas Chicago - Dallas, na ktory som vstaval a teda som siel spat o dost skor => vecerna session sa nekonala. Mam s tym trosku problem odohrat nejake vacsie objemy, ale tak radsej sa nenutim do hrania, ked nemusim, potom sa pocas session citim lepsie. Nic to ale nemeni na tom, ze to vyzera tak, ze sa mi zacina darit. Urcite je to aj zmenou prostredia (proste som sa na stars tesil), ale aj tym, ze to je tam uplne o niecom inom a hram proste poker. Dost ma aj prestala bit variacia (aj napriek tomu som za 3k handov 2BI pod EV) a hlavne nonSD line je na tom trosku lepsie :) Po vacsinu session ju dokazem drzat BE+/-, niekedy vsak musim spravit fold na late street a potom to dost zavazi, ale tak snazim sa. Cbetujem podla mna lepsie (45-50%), akurat hram dost tight na moj vkus (17/14). Je to sposobene aj tym, ze este na vacsinu hracov nemam ziadne oznacenie ani HH, takze kym pridem na to, co su zac, tak nehram uplne crazy a hlavne menej stealujem spociatku. Fakt sa mi to tam paci, dari sa mi zbierat aj VPP, cize aj FDB sa bude dobre clearovat, mam na to pol roka ;)

Pozrel som 6 epizod Crushing the Micros od Verneera, a az teraz som prisiel na to, ze to ma este viac a dokonca aj viac serii, tak si to skusim zohnat. Teraz ma ale caka este jedno ine videjko a potom Thin Red Line, tak na to sa tesim. Ked to vsetko popozeram, tak sa mozno donutim k tomu, aby som precital znova tie veci, ktore som pred tym odflakol (Ryan Fee's 6max, The Poker Blueprint, Easy Game VOL I. a II.), ale zatial to necham tak, kym mam co pozerat.

Pripajam graf, vzorka ziadna ale tak da sa to porovnat s tym, co som dovtedy odohral na pokerheaven a imo je tam vidiet rozdiel :P
stars_2011.jpg
stars_2011.jpg (150.37 ) Zobrazená 1834 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Mathejs 06 Jan 2011 18:21

Vitaj spat :P
Obrázok používateľa
Mathejs

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 27 krát/5 krát

Odoslaťod matiapag 06 Jan 2011 18:31

Mathejs napísal:Vitaj spat :P

dakujem :Yahoo!:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 08 Jan 2011 00:31

Obrázok
Prílohy
hotrun.jpg
hotrun.jpg (135.26 ) Zobrazená 1597 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod tucniak 08 Jan 2011 01:51

sick
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Sunwu 08 Jan 2011 09:49

lol, ja som nepozrel, ze to je v big blinds a zostal som dost v soku, reku ze shot z NL5 na NL100 :D
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod Chlpo1989 08 Jan 2011 10:06

go, go, go!
nech ti to vydrzi :)

:gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 08 Jan 2011 10:58

Sunwu napísal:lol, ja som nepozrel, ze to je v big blinds a zostal som dost v soku, reku ze shot z NL5 na NL100 :D

vraj treba mat agresivny BR managment na uNL, tak why not? :D

Chlpo1989 napísal:go, go, go!
nech ti to vydrzi

thx :) No neviem, este ako dlho by to malo vydrzat, iba nech sa vyrovna ta variacia a potom nech to ide pekne hore :) Este zapracujem na red line, aby som aj normalnu WR mal slusnu a nemusel sa spoliehat na to, ze trafim za 15 minut 4 sety, ako vcera :D

edit: aha ho, novy no deposit bonus na party pokri + 1 mesiac na pokernews strategy for free :)
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!