Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.05(BB) Replayer
Hero ($6.31)
BB ($5)
UTG ($6.67)
CO ($1.52)
BTN ($3.81)
Dealt to Hero A Q
fold, fold, fold, Hero raises to $0.15, BB raises to $0.45, Hero calls $0.30
Nasiel som na SB AQs, vsetci fold, cize standard open. Na supera som v tej dobe nemal ziadne staty a ked som si chcel pozriet, kolko stolov hra, tak mal on vypnutu tuto moznost, cize som usudil, ze je dobra sanca, ze je to rozumnejsi hrac a teda vie, ze na SB tu budem otvarat wide. Nemyslel som si vsak, ze tam bude mat polarizovanu range, po 4 handach hral 0/0. Odhadoval som, ze tam moze mat 99+, AJs+, KQ, AQo+ popripade trosku sirsie/uzsie, v tej chvili som nevedel. Zhodnotil som, ze namiesto 4betu som iba calloval s tym, ze nechcem vyfoldovat z jeho range ruky ako KQ,AJ, mozno KJ, proti ktorym som way ahead a na dobrom flope z nich viem vytiahnut value.
FLOP ($0.90) T T 4
Hero checks, BB bets $0.64, Hero raises to $5.86 (AI), BB calls $3.91 (AI)
Na flope ale nastala situacia, ked tento chalan instabetol 2/3 a ja som zacal uvazovat. Ak neprisla chyba v tom calle PF, tak prisla asi tu a teraz sa mi to skor vidi na ch/c. Ta rychlost betu mi ale naznacila, ze nie je uplne stotozneny so silou svojej handy a nebude proti, ked zlozim. Preto som sa rozhodol, ze ch/r tu bude fajn s tym, ze mam slusnu equity v mojej ruke (keby callne) a som schopny vyfoldovat vsetok nehitnuty trash (ale vratane AK), mozno niekedy foldne JJ/QQ s tym, ze repujem Tx ako velku cast mojej value range a lepsie FD (KQs,AQs+, aj ked KQs by som tu asi necalloval PF). Shovujem tu preto, lebo chcem maximalizovat svoju fold equity stale neviem vela o superovi a budem rad, ak mi tu zahodi a keby to raisnem standardne 2,5-3x, tak pot nafuknem tak, ze na turne nebude velmi cesty spat, aj ked netrafim flush. Miesanec pokakany (aka bast**d posr**y) mi ukazal top cast jeho range, co mi umoznilo lepsie zamysliet sa nad touto rukou, aj ked som planoval sem postnut to tak ci tak. Any ideas? Na flope mam podla pokerstove 40.000%
TURN ($10) T
RIVER ($10) 8