Vdaka trgy.
V tom reporte je trosku viac nepresnosti, teraz, ked som si ho precital, javil som sa sam sebe ako obrovsky gambler
1. ruka:
AK vs JJ za 30BB bol all in preflop, tu nie je co riesit - coinflip.
2. ruka:
Stacky:
UTG: Original raisor: cca 150.000
UTG+1: cca. 150.000
BB: Janosik: 80.000
BTN: Ja: 250.000 +
Hra s Janosikom:
4 hraci po 16tis do potu a ideme na flop, pot vo vyske cca. 70.000 aj s ante a nehrajucimi blindami. Flop 934r. Janosik check, original raisor bet 16 tisic (mal som na neho read, ze ak urobi mali cbet a chekne turn, tak ho dokazem vytlacit), UTG+1 fold, som na rade:
- myslim, ze ked som mal takyto read na UTG raisera, mal som tam nasypat cele okamzite, necallovat. Ale nakoniec som dal len call.
Posledny na rade Janosik,hlasi raise na 40k, 24k si nechava behind (?!). UTG fold, som na rade.
V pote cca. 140k. Pocitam, ze Janosik tam tych svojich zvysnych 24k aj tak nasype na turne, takze ratam, ze call ma bude stat 40k a mozem vyhrat pot 140k + 24k. = cca. 160k+. Dostavam pot odds 1:4, co nie je na zahodenie
Aka je Janosikova range? Hned mi napadol set alebo 2 pairs, pricom 2 pairs okamzite vylucujem vzhladom na board (jedina moznost je asi iba 34s). Read na Janosika je vsak aj taky, ze toto dokaze urobit s top parom (!), napr. K9,T9, atd... Ak ma nedominuje, tak proti jeho top paru mam 6 outov, co mi dava cca. 24%, na co pot odds stacia. K tomu, preco to Janosik zahral tak, ako to zahral by sa mohol vyjadrit, ja si myslim, ze keby to tam nasypal z prvej, tak pot je jeho na flope.
AK vs JJ za 30BB bol all in preflop, tu nie je co riesit - coinflip.
Potom prisla bublina, uzasna hra, ja 1.2M+ stack, priemer 350k, na mojom stole mal len 1 hrac 600k, mal som nanho poziciu. Vyborna hra
skoro kazda ruka v raise na 2.5BB, pricom uvodny pot bol v hodnote 3BB (vysoke ante). Cele to chodilo v kolecku: 1. nahromadil som chipy kradnutim, potom sa jeden hrac dostal na short, kedy som jeho all in musel kvoli pot odds musel zaplatit a prehral. Opat som spadol na povodny stack 1.2M. Opakovalo sa to asi 3x, az kym bublina nepraskla a ja som mal 1.6m.
Ruka 3:
SB Ciko: stack max 5-6BB
BB ja: 90BB stack
Ciko posiela all in pred flopom a ja nachadzam A5, povinny call.
Na final table nastupujem s 1.8M, o dve pozicie nalavo mam Marosa s 1.1M, super, ktoreho povazujem za najsilnejsieho vzhladom na stack a sposob hry. Vacsina hracov (vsetci ostatni maju v priemere 10BB)
Ruka 5:
BTN: Mirec - cca. 13-15BB
BB: ja - 80-90BB
Mirec pushuje AQ, nachadzam QQ easy call.
Ruka 6: hned dalsia v poradi
SB: ja Q5o
BB: max cca. 5-6BB
fold az ku mne, povinny push ATC zo SB, BB nachadza Q8s (myslim), 5 tocena, gg
UTG+1: 90k
BTN: 2.4M (45% vsetkych chipov)
SB: Maros - cca. 1M (druhy na chipoch)
BB: cca.350k
blindy (15k,30k,5k) - nie v clanku zmienovanych 40k BB
Ruka 7: rozhodujuca
UTG hlasi all in za cca. 90k, fold az ku mne na BTN, nachadzam AA.
Ako na to? Za mnou sa vyjadruje Maros, ktory si dokaze vymysliet 3bet na izolovanie supera.... Dalej nerozmyslam a davam call. Maros sa povrti a dava call. A vtedy mi to zaplo
, nech to este callne BB a mam o zabavu postarane. BB rozmysla a ja dufam, ze to tam shipne cele. Nastastie prisla druha najlepsia moznost, folduje. Flop 679r, Maros check, ja bet 200k on insta all in 700k, mne v tej rychlosti nenapada nic, co by ma porazalo, s cim by to robil a insta call. Maros otaca TP + gutshot, AA to ustoja a mam cca. 3/4 vsetkych chipov.
Ruka 8: po vypadnuti Zdena sme v 4
som SB, na BB utra tight hrac (momentalne v chipoch 2) s cca. 12BB, hovirm si ze nebude chciet riskovat bez premiovej handy vypadnutie, este k tomu je i tak v normale tight, jeho 12BB stack musim tlacit all in ATC a bude to $EV+
Fold az ku mne, neotacam ani karty a posielam tam plnu. Pan sa dlho mrvi az zahlasi call
Otacam karty v domneni, ze mam aspon TOP 50% z range, co sa samozrejme potvrdzuje....
Ukazujem 42o. Pan ukazuje AKo... Hovorim si, super, 2x som prehral all in, ked som narazil pri kradnuti s mojimi 97s, a 78s do AK, teraz matematika nepusti a tento musim vyhrat. Na flop prichadza 4, na river potvrdzuje 2 a sme v troch.
Mam 4.4M, pricom ostatni dvaja maju po 400k, prichadza deal z hladiska
Druhy a treti nech si rozdelia peniaze a mne nech nechaju 1. miesto. Nic z neho nechcu. Hraci suhlasia a ja si viac nemozem priat
Na zaver: v turnaji ma hlavne rozhodujucich chvilach drzali premium handy, ostatok bol poctivo nakradnuty