TomMolivan napísal:Inak to je iba taká funny coincidence alebo tú Agency vlastní nejaký former vidlák, čo sa inšpiroval všetkými tými firmami, čo majú v názve "Palace" ?
Vlastníkom spoločnosti Pallas Agency som ja osobne a môj obchodný partner - jednoducho chceme pre hráčov organizovať turnaje na inej úrovni, ako sú zvyknutí. Nebyť stále zatvorený v zafajčených kluboch, ale dostať poker do luxusných hotelov, na hrady, zámky či do kaštieľov. Hráčom budeme vždy poskytovať kompletný servis a predávať ubytovanie, buy-in a extra služby ako turnajové balíčky. Základnou ideou je vždy spolupráca s online partnermi, aby sme umožnili všetkým hráčom zúčastniť sa na našich podujatiach.
Mermaid Poker je online spoločnosť, ktorá si vybudovala pomerne dobré meno v susednom Rakúsku, kde v Montesine pravidelne organizujú najväčšie turnaje. Lokálny manažér tejto online herne je veľmi šikovný a otvorený novým nápadom, aj preto sme pristúpili na spolupráce práve s ním. Koniec koncov budete mať možnosť zoznámiť sa s ním priamo na turnaji.
Čo sa týka názvu spoločnosti - Pallas (Aténa) je starogrécka bohyňa múdrosti, stratégie a vojny. Zároveň tento pojem v pokrovej terminológii znamená queen of spades. Queen of spades je zase dielo Alexandra Puškina, ktorého príbeh sa týka hazardu. Čajkovskij k nemu zložil operu a dielo bolo v roku 1949 aj sfilmované (http://www.youtube.com/watch?v=eV4HdupeA3U). Zhodou okolností ho dávali v sobotu v Art kine Palace Cinemas.
Je to naša prvá akcia, no veríme, že bude úspešná a že si z nej odnesiete príjemné zážitky. Spravíme všetko preto, aby ste si to užili na 100%, zahrali si skvelý poker (aj kvôli účasti zahraničných hráčov) a vrátili sa oddýchnutí (uvidíme ako veľmi divoké budú tie každovečerné partys). Chceme, aby sa tam stretlo príjemná partia ľudí a hlavne sa poriadne zabavili.