Nieco ine ako poker
Re: Nieco ine ako poker
na sme.sk maju takychto velmi radi co som si stihol vsimnut.tam sa nasiel,tam aj patri
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
mne sa paci ako sa tu my zdruzujeme, aby sme si navzajom dokazali, ze to proste funguje, podporujeme sa a cele to robime len a len preto, aby sme mohli znicit jednotlivcov, ktori maju pravdu..Ale viete ako, ten dav ich usliape, ich maly (hoc pravdivy) nazor je ukamenovany 'quasi' argumentami..Fakt nepekne
Pokial ide inac o moj pohlad urcita zavislost to zrejme je .. A niekto sa tam vyjadril ze zivit sa tym moze len psychicky/emocne silna a stabilna osoba, s tym tiez celkom suhlasim..
Pokial ide inac o moj pohlad urcita zavislost to zrejme je .. A niekto sa tam vyjadril ze zivit sa tym moze len psychicky/emocne silna a stabilna osoba, s tym tiez celkom suhlasim..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal: A niekto sa tam vyjadril ze zivit sa tym moze len psychicky/emocne silna a stabilna osoba, s tym tiez celkom suhlasim..
only the strong will continue... ja s tym tiez plne suhlasim
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
tlkot to tam nehorazne zabija
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
..ti ludia tam nie su absolutne schopny prijat akykolvek argument. Zaujimave je, ze su to prave oni, ktori nevedia protiargumentovat, skratka len lapky na oci a tvrdohlavo mlet dookola to svoje. Tak isto ako bola diskusia ohladne metropolisu. Ta ista vzorka ludi imo.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Čítal som si pár strán a naozaj sa divím, že sa Vám chce im tam prispievať.
Mi to príde ako hrach na stenu hádzať, seriózne, tí ľudia tam nemajú šancu to pochopiť, proste sú zatvorení vo svojej škatuľke a hlavičkách utkvelá predstava poker = hazard BODKA
Ale na pobavenie to nie je zlé, akurát som sa dozvedel, že nie som slušný človek, pretože inak by som o poker nezavadil
Mi to príde ako hrach na stenu hádzať, seriózne, tí ľudia tam nemajú šancu to pochopiť, proste sú zatvorení vo svojej škatuľke a hlavičkách utkvelá predstava poker = hazard BODKA
Ale na pobavenie to nie je zlé, akurát som sa dozvedel, že nie som slušný človek, pretože inak by som o poker nezavadil
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Bože, ten Tlkot je čistý %$#&*$^@, rád by som ho stretol na živo
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
popoBA napísal:http://sport.cas.sk/clanok/91677/felipe-massa-prichyteny-pri-pokri-a-v-pracovnom-case.html
zaujimavy variant pokru.. =) tzv solitaire.. ci?
- mmcanny
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 55 krát/5 krát
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.