Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE
Re: Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE
dakujem chalani za posty
@Matipag
no skor tam viac casu travim na nl5, su tam krajsie stoly, ak je pekny stol na nl10 hned je vo waiting liste aspon 5ludi
@Horsey
6pfr je sice malo, ale nezavazi do uvahy ze je to loose hrac ked ma vpip 50+ ? nemoze takyto hrac hrat random ruky ktore raisuje, respektive ocakava sa ze bude raisovat top svoje range ?
@Matipag
no skor tam viac casu travim na nl5, su tam krajsie stoly, ak je pekny stol na nl10 hned je vo waiting liste aspon 5ludi
@Horsey
6pfr je sice malo, ale nezavazi do uvahy ze je to loose hrac ked ma vpip 50+ ? nemoze takyto hrac hrat random ruky ktore raisuje, respektive ocakava sa ze bude raisovat top svoje range ?
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Riddlah napísal:dakujem chalani za posty
@Matipag
tak to teda hej, je tam z coho vyberat Uz som si ta aj nasiel, tak sa mozno niekedy stretneme pri stoloch Ja tam mam nick 17matty A co sa este tych stolov tyka, tak mam pocit, ze cez den je tam plno europskych nitiek a ozajstne ryby sa zobudzaju v Amerike okolo 23:00 nasho casu, vtedy sa daju ozaj pekne stoly najst. Ale ja som hral vcera o 18:00 a tiez som nasiel jeden, kde sa hralo 37/11, cize cool
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Riddlah napísal:6pfr je sice malo, ale nezavazi do uvahy ze je to loose hrac ked ma vpip 50+ ? nemoze takyto hrac hrat random ruky ktore raisuje, respektive ocakava sa ze bude raisovat top svoje range ?
otazka skor stoji tak, ci je vzorka ruk relevantna alebo nie..v kazdom pripade by som nemiesal VPIP a PFR, tie staty su jednoznacne..inymi slovami pravdepodobnost, ze by mal 50/4 (UTG) na vzorke milion ruk v UTG PFR range napr. 22 sa blizi k nule
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
1.handa
hrac je 13/8/1.3 84ruk
Poker Stars $5.00 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 1122366
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (BTN): $11.03
SB: $6.01
BB: $4.85
CO: $6.28
Pre Flop: ($0.07) Hero is BTN with K A
1 fold, Hero raises to $0.15, SB calls $0.13, BB calls $0.10
Flop: ($0.45) 3 8 3 (3 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $0.30, SB folds, BB calls $0.30
Turn: ($1.05) A (2 players)
BB checks, Hero bets $0.60, BB raises to $1.70, Hero calls $1.10
tu zacinam tusit ze je zle lebo baluga theorem na druhej strane 33 je len jedno kombo zatial co 88 mozu byt 3 komba, cize porazaju ma 4comba zatial co zvysne Ak mozu byt 3komba ktore moze teoreticky drzat ked dobre pocitam, ale nemam velmi good feeling z toho, AK by mozno 3betoval alebo ked nie tak mozno by slozil na cbet flop
River: ($4.45) 8 (2 players)
BB bets $1.70, Hero calls $1.70
takze moze bud mat 88 alebo 33 dokopy dve komba, dost nepravdepodobne aby mal quads, s tazkym srdcom dorovnavam
Final Pot: $7.85
Hero mucks K A
BB shows 8 8
BB wins $7.47
(Rake: $0.38)
2.handa
21/14 14ruk btn
velmi neviem z coho dostanem viac value ci z 4betu alebo callovania, uvazoval som nejak tak, 3betuje mna na utg kde mam najviac tight range, to znamena ze sa asi bude chciet staknut, hovorim si ze ked ma AK,QQ+ tak A s Ackom na flope sa nebude rad stakovat tak som sa rozhodol 4betnut, aj ked neviem ci jeho range na 3bety nemoze byt sirsia, ale predpokladam ze tu na nebude viac wide ako jj+,AQ+
Poker Stars $10.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1122388
Hero (UTG): $11.25
MP: $14.51
CO: $14.84
BTN: $10.19
SB: $10.05
BB: $3.90
Pre Flop: ($0.15) Hero is UTG with A A
Hero raises to $0.40, 2 folds, BTN raises to $1.20, 2 folds, Hero raises to $3.60, 1 fold
Final Pot: $2.55
Hero wins $2.40
Hero wins $0.15
(Rake: $0.00)
sesson: hra sa fajn na nl10, ale uz je to kusok tachsie lebo je tam viac tight regularov, respektive tighfishov ako som ja, som rad ked mam na stole jednu vacsiu rybu, na P****Stars mam odohranych dokopy skoro 2k ruk za tych par dni a som be
skusky: mam vsetko okrem matiky, malicko bodov mi chybalo
Dost sa mi paci kniha the poker blueprint snazim sa podla nej hrat, zas nie uplne ale postupne preberam nejake tie rady autorov, neviete niekto nejaku peknu pokrovu videoseriu ktoru by som si mal pozriet a nevraveli by tam veci ze s AJ raisujem 3BB+1BB za limpera ale rozoberali tam nejake zlozitejsie situacie, teda myslim aby to nebolo nejake velmi basic video ale ani nieco velmi pokrocilie, take akurat pre mna
hrac je 13/8/1.3 84ruk
Poker Stars $5.00 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 1122366
Hero (BTN): $11.03
SB: $6.01
BB: $4.85
CO: $6.28
Pre Flop: ($0.07) Hero is BTN with K A
1 fold, Hero raises to $0.15, SB calls $0.13, BB calls $0.10
Flop: ($0.45) 3 8 3 (3 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $0.30, SB folds, BB calls $0.30
Turn: ($1.05) A (2 players)
BB checks, Hero bets $0.60, BB raises to $1.70, Hero calls $1.10
tu zacinam tusit ze je zle lebo baluga theorem na druhej strane 33 je len jedno kombo zatial co 88 mozu byt 3 komba, cize porazaju ma 4comba zatial co zvysne Ak mozu byt 3komba ktore moze teoreticky drzat ked dobre pocitam, ale nemam velmi good feeling z toho, AK by mozno 3betoval alebo ked nie tak mozno by slozil na cbet flop
River: ($4.45) 8 (2 players)
BB bets $1.70, Hero calls $1.70
takze moze bud mat 88 alebo 33 dokopy dve komba, dost nepravdepodobne aby mal quads, s tazkym srdcom dorovnavam
Final Pot: $7.85
Hero mucks K A
BB shows 8 8
BB wins $7.47
(Rake: $0.38)
2.handa
21/14 14ruk btn
velmi neviem z coho dostanem viac value ci z 4betu alebo callovania, uvazoval som nejak tak, 3betuje mna na utg kde mam najviac tight range, to znamena ze sa asi bude chciet staknut, hovorim si ze ked ma AK,QQ+ tak A s Ackom na flope sa nebude rad stakovat tak som sa rozhodol 4betnut, aj ked neviem ci jeho range na 3bety nemoze byt sirsia, ale predpokladam ze tu na nebude viac wide ako jj+,AQ+
Poker Stars $10.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1122388
Hero (UTG): $11.25
MP: $14.51
CO: $14.84
BTN: $10.19
SB: $10.05
BB: $3.90
Pre Flop: ($0.15) Hero is UTG with A A
Hero raises to $0.40, 2 folds, BTN raises to $1.20, 2 folds, Hero raises to $3.60, 1 fold
Final Pot: $2.55
Hero wins $2.40
Hero wins $0.15
(Rake: $0.00)
sesson: hra sa fajn na nl10, ale uz je to kusok tachsie lebo je tam viac tight regularov, respektive tighfishov ako som ja, som rad ked mam na stole jednu vacsiu rybu, na P****Stars mam odohranych dokopy skoro 2k ruk za tych par dni a som be
skusky: mam vsetko okrem matiky, malicko bodov mi chybalo
Dost sa mi paci kniha the poker blueprint snazim sa podla nej hrat, zas nie uplne ale postupne preberam nejake tie rady autorov, neviete niekto nejaku peknu pokrovu videoseriu ktoru by som si mal pozriet a nevraveli by tam veci ze s AJ raisujem 3BB+1BB za limpera ale rozoberali tam nejake zlozitejsie situacie, teda myslim aby to nebolo nejake velmi basic video ale ani nieco velmi pokrocilie, take akurat pre mna
-
Nie som na pc, takze nejak podrobne to rozoberat nebudem, ale asi tolko, ze v prvej ruke som si nie isty tym cbetom, lebo nit ma velmi vela pp v range + je to 3way.. ci planujes barrelovat na dobrych kartach? ale ozaj som si tym nie isty, ze ako to tu zahrat... v druhej ruke je to ok 4bet podla mna
co sa videi tyka, tak mozem odporucit thin red line od grindcore-a z DC a crushing the micros od Verneera z CR, su uplne nuts podla mna, aj ked thin red line nemam este pozrete, iba prvu teoreticku cast, ale tesim sa na dalsie
co sa videi tyka, tak mozem odporucit thin red line od grindcore-a z DC a crushing the micros od Verneera z CR, su uplne nuts podla mna, aj ked thin red line nemam este pozrete, iba prvu teoreticku cast, ale tesim sa na dalsie
-
imHo:
1. ruka - necbetoval by som na flope, neviem, kto je SB, ale obaja maju v range naozaj dost PPs pravdepodobne + mame urcitu SD value, na turne by som calloval nejaky weak bet, ktory bude casto bluff, na druhy bet na rivri by som foldoval. Podla mna tu nie je dobry plan nejakeho 3 barrelovania, aby sme sa zbavili ich PPs, pretoze si nemozes byt isty, ze sa Ti to podari.
2. ruka - sizing 4betu staci okolo 2,5x vyska 3betu, 3x je prilis vela, ak budes bluffovat tiez 3x, tak palis peniaze a ak budes bluffovat s mensim sizingom, tak si velmi lahko citatelny aj pre slabsich hracov.
1. ruka - necbetoval by som na flope, neviem, kto je SB, ale obaja maju v range naozaj dost PPs pravdepodobne + mame urcitu SD value, na turne by som calloval nejaky weak bet, ktory bude casto bluff, na druhy bet na rivri by som foldoval. Podla mna tu nie je dobry plan nejakeho 3 barrelovania, aby sme sa zbavili ich PPs, pretoze si nemozes byt isty, ze sa Ti to podari.
2. ruka - sizing 4betu staci okolo 2,5x vyska 3betu, 3x je prilis vela, ak budes bluffovat tiez 3x, tak palis peniaze a ak budes bluffovat s mensim sizingom, tak si velmi lahko citatelny aj pre slabsich hracov.
- lolofon
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
dakujem chalani za posty
you are right v prvej ruke
2.ruka
ja som pravdupovediac este ani ne4betoval ako bluff, teda asi raz v nejakom tilt burste, cize som sa nikdy nezamyslal nad sizingom 4betu, dakujem za point
na red thin line sa pozriem, crushing micros som uz videl asi
you are right v prvej ruke
2.ruka
ja som pravdupovediac este ani ne4betoval ako bluff, teda asi raz v nejakom tilt burste, cize som sa nikdy nezamyslal nad sizingom 4betu, dakujem za point
na red thin line sa pozriem, crushing micros som uz videl asi
-
1.ruka
Poker Stars $5.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1127795
BB: $5.00
UTG: $5.00
MP: $9.73
Hero (CO): $5.00
BTN: $6.13 22/16/2.0 64ruk
SB: $4.85
Pre Flop: ($0.07) Hero is CO with Q A
2 folds, Hero raises to $0.15, BTN calls $0.15, 2 folds
Flop: ($0.37) 8 4 2 (2 players)
Hero checks, BTN checks
nezda sa mi to vhodny flop na cbet
Turn: ($0.37) Q (2 players)
Hero bets $0.20, BTN raises to $0.58, Hero calls $0.38
value bet, reraise dorovnavam kvoli tomu ze mam celkom fine odds a TPTK, chalan moze mat set ale predpokladam zeby ho uz mohol betovat na flope, kedze som oop
River: ($1.53) J (2 players)
Hero checks, BTN bets $1.02, Hero calls $1.02
moze blufovat misnute draw, imho 30% som tu urcite Ok ci ?
Final Pot: $3.57
2.ruka
Poker Stars $5.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1127817
MP: $5.78
CO: $5.98 30/20/2.8 75ruk, cbet flo 80, cbet turn 100
BTN: $10.88
Hero (SB): $5.13
BB: $0.98
UTG: $12.48
Pre Flop: ($0.07) Hero is SB with J A
2 folds, CO raises to $0.15, 1 fold, Hero calls $0.13, 1 fold
flat callujem 3bet nema zmysel, blbo sa bude hrat s AJ v 3betovanom pote na bluf je skoda taka ruka
Flop: ($0.35) A K K (2 players)
Hero checks, CO bets $0.20, Hero calls $0.20
chalan cbetuje vela, preto dorovnavam
Turn: ($0.75) 8 (2 players)
Hero checks, CO bets $0.40, Hero calls $0.40
rad pali aj vela druhy barelov, tu vsak asi nemam dostatocnu vzorku
River: ($1.55) 6 (2 players)
Hero checks, CO bets $0.95, Hero calls $0.95
a tu som asi spravil prilis lose call, 3barelly neda s hocicim, 2 by este mohol s airom, hoci si moze uvedomit ze na dve barely mu nezlozim ale na treti uz ano ?:D
Final Pot: $3.45
za posledne dve dni sa nic nezmenilo stale be ! lepsie ako busto ale chcem robusto !
Poker Stars $5.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1127795
BB: $5.00
UTG: $5.00
MP: $9.73
Hero (CO): $5.00
BTN: $6.13 22/16/2.0 64ruk
SB: $4.85
Pre Flop: ($0.07) Hero is CO with Q A
2 folds, Hero raises to $0.15, BTN calls $0.15, 2 folds
Flop: ($0.37) 8 4 2 (2 players)
Hero checks, BTN checks
nezda sa mi to vhodny flop na cbet
Turn: ($0.37) Q (2 players)
Hero bets $0.20, BTN raises to $0.58, Hero calls $0.38
value bet, reraise dorovnavam kvoli tomu ze mam celkom fine odds a TPTK, chalan moze mat set ale predpokladam zeby ho uz mohol betovat na flope, kedze som oop
River: ($1.53) J (2 players)
Hero checks, BTN bets $1.02, Hero calls $1.02
moze blufovat misnute draw, imho 30% som tu urcite Ok ci ?
Final Pot: $3.57
Spoiler:
2.ruka
Poker Stars $5.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1127817
MP: $5.78
CO: $5.98 30/20/2.8 75ruk, cbet flo 80, cbet turn 100
BTN: $10.88
Hero (SB): $5.13
BB: $0.98
UTG: $12.48
Pre Flop: ($0.07) Hero is SB with J A
2 folds, CO raises to $0.15, 1 fold, Hero calls $0.13, 1 fold
flat callujem 3bet nema zmysel, blbo sa bude hrat s AJ v 3betovanom pote na bluf je skoda taka ruka
Flop: ($0.35) A K K (2 players)
Hero checks, CO bets $0.20, Hero calls $0.20
chalan cbetuje vela, preto dorovnavam
Turn: ($0.75) 8 (2 players)
Hero checks, CO bets $0.40, Hero calls $0.40
rad pali aj vela druhy barelov, tu vsak asi nemam dostatocnu vzorku
River: ($1.55) 6 (2 players)
Hero checks, CO bets $0.95, Hero calls $0.95
a tu som asi spravil prilis lose call, 3barelly neda s hocicim, 2 by este mohol s airom, hoci si moze uvedomit ze na dve barely mu nezlozim ale na treti uz ano ?:D
Final Pot: $3.45
Spoiler:
za posledne dve dni sa nic nezmenilo stale be ! lepsie ako busto ale chcem robusto !
-
v prvej ruke suhlasim, ze ten flop nie je vhodny na cbet. Na turne vsak nastava zaujimava situacia, totiz akurat vcera som v spominanom thin red line pocul, ze ludia obycajne hraju svoje draws dvomi sposobmi:
-> pasivne - co najlacnejsie chcu vidiet dalsie karty
-> agresivne - neboja sa skombinovat equity svojej ruky s FE, a teda vela raisuju
Pre obe vsak plati, ze vacsinou na vsetkych 3 streetoch to hraju ludia rovnako, a teda bud betnu/raisnu uz na flope, alebo budu checkovat, ch/c-ovat kazdy street. Malokedy sa stane, ze na flope svoju draw checknu a na turne ju budu raisovat. Spravne si ale poznamenal, ze svoje sety/overpary by takmer urcite betoval uz na flope, a z toho teda vyplyva, ze asi na tom turne improvol. Otazne vsak je, ako velmi - totiz my vsetky potencialne Qx bijeme, s vynimkou mozno Q8, keby si to tam nasiel v tej ruke nahodou, ale aj tu je predpoklad, ze by to betol na flope (TPGK). Cize Q9,QT,QJ a KQ tu moze mat velmi casto, aj ked nie vsetky bude vzdy raisovat. Kedze tych comb tam ma dost, tak aj call na riveri mi pri tych odds pride vcelku fit.
V druhej ruke sa uplne stotoznumej s tvojim komentom. Ten river je ale taky cudny, ak by som tam mal AQ, tak by som mozno dorovnal s tym, ze bijeme vsetky esa. Tu si neviem predstavit, ze by sa tu niekto obv nie uplne crazy odvazil 3barrelovat random Ax, ked moze ch behind na riveri Ci si volaco take moze uvedomit - podla mna iste, narazis na par rozumnych regov, na starsoch urcite. Len na to by som chcel mat trosku nejaku vzorku + vzajomnu history a read. Ked si to uz dorovnal, tak si mozes aspon poznacit nejaku note ohladne sizingu, popripade keby to robil fakt s airom (obv som si uz davno kukol spoilery ).
Zda sa, ze hras slusne objemy, napredujes a ide to BE na takej malej vzorke je fit, treba iba objemovat a pridu aj winnings, len pockaj ak budes mat niekedy chut, mozme si dat dajaku tu sweatku a zistit, co a ako hrame Dost vela podobnosti som nasiel medzi tvojou/mojou hrou, tak to moze byt fit celkom
-> pasivne - co najlacnejsie chcu vidiet dalsie karty
-> agresivne - neboja sa skombinovat equity svojej ruky s FE, a teda vela raisuju
Pre obe vsak plati, ze vacsinou na vsetkych 3 streetoch to hraju ludia rovnako, a teda bud betnu/raisnu uz na flope, alebo budu checkovat, ch/c-ovat kazdy street. Malokedy sa stane, ze na flope svoju draw checknu a na turne ju budu raisovat. Spravne si ale poznamenal, ze svoje sety/overpary by takmer urcite betoval uz na flope, a z toho teda vyplyva, ze asi na tom turne improvol. Otazne vsak je, ako velmi - totiz my vsetky potencialne Qx bijeme, s vynimkou mozno Q8, keby si to tam nasiel v tej ruke nahodou, ale aj tu je predpoklad, ze by to betol na flope (TPGK). Cize Q9,QT,QJ a KQ tu moze mat velmi casto, aj ked nie vsetky bude vzdy raisovat. Kedze tych comb tam ma dost, tak aj call na riveri mi pri tych odds pride vcelku fit.
V druhej ruke sa uplne stotoznumej s tvojim komentom. Ten river je ale taky cudny, ak by som tam mal AQ, tak by som mozno dorovnal s tym, ze bijeme vsetky esa. Tu si neviem predstavit, ze by sa tu niekto obv nie uplne crazy odvazil 3barrelovat random Ax, ked moze ch behind na riveri Ci si volaco take moze uvedomit - podla mna iste, narazis na par rozumnych regov, na starsoch urcite. Len na to by som chcel mat trosku nejaku vzorku + vzajomnu history a read. Ked si to uz dorovnal, tak si mozes aspon poznacit nejaku note ohladne sizingu, popripade keby to robil fakt s airom (obv som si uz davno kukol spoilery ).
Zda sa, ze hras slusne objemy, napredujes a ide to BE na takej malej vzorke je fit, treba iba objemovat a pridu aj winnings, len pockaj ak budes mat niekedy chut, mozme si dat dajaku tu sweatku a zistit, co a ako hrame Dost vela podobnosti som nasiel medzi tvojou/mojou hrou, tak to moze byt fit celkom
-
thnx za post
imo v tej druhej ruke som bol sfrustrovany z toho ze ma par krat vybareloval z potu, ze som mu aku taku ruku s dorbou sd value nechcel zlozit
sweat session is must
moje objemy sux, tento mesiac mam len nieco cez 5k ruk, a trikoza odporucal 60k mesacne ci kolko v svojom clanku ?:D
imo v tej druhej ruke som bol sfrustrovany z toho ze ma par krat vybareloval z potu, ze som mu aku taku ruku s dorbou sd value nechcel zlozit
sweat session is must
moje objemy sux, tento mesiac mam len nieco cez 5k ruk, a trikoza odporucal 60k mesacne ci kolko v svojom clanku ?:D
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.