matiho blog
Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)
nechcem to davat nikde na forum, ale ulozim si to pekne sem do blogu, nech sa na tom mozem v buducnosti este pobavit Toto mi odpisal pan Tlkot v tej diskusii na sme.sk, ked som sa mu snazil vysvetlit, ako ten rake vlastne funguje
lenže, milostivý, je jedno, či je to z mojich wynings, alebo niekho ineho, contributed ci dealt. Je to 5% z POT-u. Cize z penazi hracov pri stole. Stale mate menej a menej.... Neviem cim tu chces koho zavadzat, alebo si naozaj taky hlupy? Alebo taky sikovny, ze mas vlastnu hernu a nic ine ti neostava tvrdit?? Ci hravas ci nie, mal by si pisat to co ja. Inak som na pochybach o tvojom zdravy
lenže, milostivý, je jedno, či je to z mojich wynings, alebo niekho ineho, contributed ci dealt. Je to 5% z POT-u. Cize z penazi hracov pri stole. Stale mate menej a menej.... Neviem cim tu chces koho zavadzat, alebo si naozaj taky hlupy? Alebo taky sikovny, ze mas vlastnu hernu a nic ine ti neostava tvrdit?? Ci hravas ci nie, mal by si pisat to co ja. Inak som na pochybach o tvojom zdravy
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
hej hlavne ze k live pokru ma kladny vztah lebo jeho brat(mimochodom nosebleeds pro ocividne) je lifetime na live v pluse-lebo tam nie je bezne 2x taky rake ako online rofl..tam nikomu neubuda kasina/herne prevadzkuju stoly z dobrej vole a na to, aby zaplatili dan za stoly vo dne v noci manazeri flipuju burgre v mekaci...
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Hola-hej! Tak teraz to bude RL update. Mam za sebou tyzden 1/2010 v skole a bolo to dost narocne. Ale ako-tak som to zvladol, cakam na par znamok este, ale vyzera to velmi fit so far (vid prilohu, "?" znamena, ze tam este znamka pribudne). Mal som to tento polrok velmi dobre rozbehnute, takze si teraz na konci namiesto opravovania mozem dovolit nejake to zavahanie, co je velmi prijemna zmena oproti predoslym rokom na gympli Pevne verim, ze teraz to nebudu ziadne swingy co sa objemu ucenia tyka, a vratim sa k standardnej priprave do skoly - 25min/den. Taktiez dufam, ze bude viac priestoru na poker, a tentokrat sa ho uz aj chystam vyuzit, tak uvidime
-
na prvom stupni na zakladke som mal podobne znamky
-
Krayo - Príspevky: 88
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 10 krát/0 krát
ja som mal celu zakladku za 1 za deväť rokov som nedostal horšiu známku do žiackej ako 3
ale nice work matiapag..az je skoda, ze tie znamky moc k nicomu nepomozu..ale samozrejme je to super
ale nice work matiapag..az je skoda, ze tie znamky moc k nicomu nepomozu..ale samozrejme je to super
Naposledy upravil poldinhoo dňa 14 Jan 2011 19:13, celkovo upravené 1 krát.
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
[ ] grinder
[x] biflos
[x] biflos
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
@ poldi - nj, nepomozu, hlavne tieto polrocne, ale tak je to dobry pocit
Kominak, ty mas pravdu v tom prvom ale napravim aj to v tom druhom nie, pretoze mam dar od Boha, ze sa nemusim vela ucit na taketo znamky, mozno tak 1/3 z toho, co vacsina ludi Cize od biflosa mam daleko, ale travim nad knihami veru viacej casu, ako som zvykol kedysi A mam aj to stastie, ze v prvom rocniku som sa dobre zapisal u profesoriek a teraz mi casto prilepsuju, tak to mam o to lahsie
Kominak, ty mas pravdu v tom prvom ale napravim aj to v tom druhom nie, pretoze mam dar od Boha, ze sa nemusim vela ucit na taketo znamky, mozno tak 1/3 z toho, co vacsina ludi Cize od biflosa mam daleko, ale travim nad knihami veru viacej casu, ako som zvykol kedysi A mam aj to stastie, ze v prvom rocniku som sa dobre zapisal u profesoriek a teraz mi casto prilepsuju, tak to mam o to lahsie
-
heh pamatam si, ze prvy tyzden po zimnych prazdninach bol vzdy najtahsi
-
eMPe3k - Príspevky: 55
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 6 krát/5 krát
sak pockaj na vysoku tam ta to vsetko dostihne ) ked budes pokracovat v tom co na strednej mas u mna pivo
hlavne slovencina ze? ta musela byt pre teba urcite "najtahsia"
eMPe3k napísal:heh pamatam si, ze prvy tyzden po zimnych prazdninach bol vzdy najtahsi
hlavne slovencina ze? ta musela byt pre teba urcite "najtahsia"
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
michael163 napísal:hlavne slovencina ze? ta musela byt pre teba urcite "najtahsia"
omg to by som ani nemal pisat ze najprv som tam dal "ch" ked nad tym tak rozmyslam asi je to nejaky dlhodoby defekt lebo slovo najtazsi som este asi v zivote nevyslovil Inac ja si naopak myslim ze studium na vysokej je o dost lah(z)sie... ale asi ide o to komu ako vyhovuje ten system
-
eMPe3k - Príspevky: 55
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 6 krát/5 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.