matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)

Odoslaťod tucniak 15 Jan 2011 12:31

a este kusok zavisi na akej vysokej, ze... :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod michael163 15 Jan 2011 13:45

tucniak napísal:a este kusok zavisi na akej vysokej, ze... :)

to tiez:) imo vyska=vacsi objem toho co sa treba naucit. zavisi aj na pocte a narocnosti predmetov ktore si das.atd
a na skusky sa pripravujes viac ako napr na maturitu alebo ine pisomky na strednej. ale tak je to aj o zvyku kolko sa clovek uci...VS je ciastocne dobrovolna takze cely cas aj uciaci proces si rozvrhujes sam a nikto ti nehovori co a ako mas len stanoveny termin napr skusky alebo testu(cvika sa trochu lisia)
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod matiapag 18 Jan 2011 18:08

Hello :) Posledne dni som sa hrajkal trochu na partypokri s tym 25$ bonusom, mal som tam funny winrate po 2 sessions (85/100), potom som to zacal mixovat so stars a tak podobne :) Mam tam nejak 1,5 mesiaca na vyclearovanie zvysnych 25$, co je vlastne moj ciel - vytiahnut odtial tych 50$+winnings, supnut si to na stars a spokojne prejst na NL10. Dnes som si na party zapol jeden NL10 stol (imo na NL4 boli iba 2 stoly, kde sa da dat 100BB, zvysok trapne 20-40BB stolceky). Privitalo ma to velmi prijemnym potom, kde som siel pf AI 3way KKvsAKvsA2, pot 26$ (jednoznacne by to bol najvacsi vyhrat pot ever pre mna), no board ma potesil 2xxx2 a EV line sa mohla zacat splhat :D zvysok session v pohodke, hralo sa mi super, mal som 1 stol NL10 otvoreny a mal som tam vacsie ryby, ako na NL4. Som rad, ze dnes mam dostatok casu na session, este jednu si mozno dam neskor na starsoch, uvidim :) V kazdom pripade tento tyzden by mal byt uz celkom easy, iba nejake 4 previerky ma cakaju v stvrtok/piatok, ale to sa ja velmi ucit iste nebudem (2x anglictina, matika a chemia...), takze zostane dajaky cas ;)

Tolko zatial, inac co sa znamok tyka, tak halelujah - slovencina pravdepodobne 1, dejepis 1, obcianska 1, uz iba seminar z angliny, biola a matika ;) Let's paarty!
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod matiapag 22 Jan 2011 09:33

Zdravim, tak vcera som myslel, ze bude den bez pokru, lebo som bol na oslave kamosovej a neprisiel som domov, az teraz rano. Trosku sa ale zmenili plany, ked ma zeltzn zavolal na home game k nemu. Hralo sa mi v pohodicke, BI bol 2€+addon tiez 2€, akurat som to zle vyratal a nemohol som dohrat (hrali sme 2 hodky v 8 ludoch a nikto nevypadol za ten cas...). Ta struktura bola dobra, akurat som skor cakal taku hrosiu, ze kazdy bude mat za chvilu 5-10BB a do hodiny-hodiny a pol ostanu 2-3 ludia. Musel som neskor odist, tak som to tam pushoval "light" (rozumej nepozrel som si karty), ale celkom funny jednu ruku som odohral, ktoru som si fakt nezasluzil prehrat :D

Blindy boli 100/200, avg stack uz po addonoch asi takych 12k, cize dost deep. On mal asi 11k, ja nejakych 13,5k. Mal som K9o na CO, UTG limpol (to bol taky cudny chalanisko, co az taku velku predstavu o tej hre nemal), tak som to raisol na 700 s tym, ze na BUT bol paradny nit a aj ja som mal taky image, ze raz som bol na showdown a ukazal som KK. Vsetci fold, tento UTG ma dorovnal a flop prisiel ze 652r a on betol daco ako 1/2. Videl som ho robit tam velke veci, no nakoniec svoje ruky zahadzoval, aj ked nam ukazoval, aky tazky fold (J5o pf limp/calloval a dostal sa az na river na boarde AJxxA, kde s tazkym srdcom zahadzoval...). Navyse vyzeral, ze nema absolutne nic v tej ruke a ak aj ma daco z toho flopu, tak na strasne vela kartach to budem vediet vyfoldovat. Na turn prisla 9o a chalan po 2 sekundach rozmyslania pushol zvysok stacku. Ja som instacall, ukazal mi 76o, ja ze "jaky call!" a river 7, oops :D Ale musel som uz ist, o dve hry na to som pushoval blind z UTG nejakych 2,5k, dorovnali ma dvaja - QJo a AKo, flop 527r, haha! turn 7, river K a mohol som ist oslavovat s kamosmi, tu som bol uz nepotrebny :D

Bolo to cool takto si zahrat, skoda, ze som nemohol zostat do konca, mozno by som este daco uhral (prizepool 32€),ale tak nabuduce ;)

Tolko moje strhujce live pokrove zazitky, enjoy!
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 25 Jan 2011 20:01

No dnes som zahral dokonca az 2 sessions, no nemam sa velmi z coho radovat :D Ale nie, mam... hra sa mi uplne paradne, vacsina mojich moves mi vychadza, ovela viacej 3betujem, ako som bol zvyknuty a malokto sa dokaze dobre adjustnut. Dnes trosku hitovali ryby, ale tak stava sa aj take, aspon ze nejaky objem nahram, ked uz winnings tam nie su :P

Co sa RL tyka, tak sa mi podarilo obhajit ciste jednotky, cize som happy :P Matikar sa zlutoval, a aj ked som polrocnu pisomku napisal na 2 (na hranici s 3), tak mi dal 1. Ono nie ze by som bol nejaky tlk, den pred previerkou som polke triedy vysvetloval cele ucivo, ale dajako mi to tam nevychadzalo + bolo strasne malo casu, tak som dajake unnecessary chybycky porobil :) Ale tak v pondelok su prazdniny, aspon sa mozem tesit, ze bude priestor na nejaky objem :P
Prílohy
session.jpg
session.jpg (134.48 ) Zobrazená 2025 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 28 Jan 2011 16:56

Hello! Tak mam polrok uspesne za sebou :) Tesim sa z predlzeneho vikendu, snad sa mi podari aj nejaky slusny objem, lebo moje plany ze dat 20k ruk za januar troska stroskotali, ale tak nevadi, aj tak je to moj najuspesnejsi mesiac zatial odkedy hram ;)

Dufam, ze tu takto raz aj maturitne vysvedcenie budem postovat, ale to je este daleko celkom, tak dovtedy sa toho vela zmeni iste, uvidime ;) Zatial som na spravnej ceste.
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 30 Jan 2011 14:57

Tak sa hlasim uprostred tohto fajneho vikendu :) V podstate je tento vikend taka jedna predlzena session :P Vcera som dal cez 1100 ruk, dnes mam uz takmer 600, cize parada ;) Uctyhodne sa zbieraju VPP na starsoch, cize aj FDB postupne clearujem a dufam, ze cochvila pride shot na NL10.

Co sa mojej hry tyka, tak som na nej zacal pracovat dalsimi super sposobmi - sweetka s riddlahom + planujeme session review, rozkukane Thin Red Line, proste cool. Dnes som zaznamenal zaujimavost - totalne ma osvietilo, co sa thin valuebetovania tyka. Proste som zrazu zbadal spoty, kde namiesto ch behind volim thin value bet, pretoze viem, z coho tam mozem tahat value. Neviem, cim je to sposobene, ale mam z toho velmi dobry pocit, mozno je to vysledok toho studia, co mam za sebou, alebo aj toho objemu ruk, ktory sa snazim nahrat :)

Musim si ale trosku premysliet, ako budem selectovat stoly na zaciatku session. Dnes sa totiz stalo, ze som mal odohratych 350 ruk, a este som nemal vybrate stoly, na ktorych som chcel pokracovat (mal som ich otvorenych 6-9, chcel som 4). Totalne mi to crushuje red line, a vlastne aj winnings, musim nejako obmedzit pocet waiting listov. Snazim sa oznacovat si vsetkych hracov, s ktorymi sedim, takze table selekcia bude mozno vdaka dostatocnemu mnozstvu znamych superov jednoduchsia, uvidime ;)

Tak zatial tolko, v najblizsich dnoch bude ta session review by me & riddlah, tak to sem dakde aj supneme ;)

:gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 31 Jan 2011 18:41

No tak vcerajsia vecerna session a dnesna ranna moj prijemny pocit trosku nastrbili (-4,5BI), ale tak stava sa, uz aj horsie bolo :) Tento mesiac som pravdaze svoj ciel 20k ruk nesplnil, ale raz ho urcite splnim! Aj teraz si dam taky zavazok na februar :D Zacal som celkom fajn pristupovat k tomu, da sa mi odohrat aj vacsi objem, nejak som stale motivovany, cize je to ok :) Taky hlavny nedostatok, ktory vidim vo svojej hre je, ze si neplanujem vzdy ruky a potom cbetnem flop a na turne som ze "WTF am I supposed to do now?" Ale idem si napisat na zlty lepiaci papierik ze "planuj handy!" a prilepim si to na monitor, mozno pomoze ;)

Cize na februar mam dva goaly:

[ ] 20k ruk
[ ] Shot na NL10

Crtaju sa dobre casy, mozno budem mat normalny net (a nie 1Mbit wi-fi, co aj dnes cely den strajkuje a nedovoli mi hrat...). K session review s riddlahom sme sa kvoli mojmu netu nedostali, tak snad buduci tyzden ;)

1-2011.jpg
1-2011.jpg (152.41 ) Zobrazená 1715 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod tucniak 31 Jan 2011 19:13

niekomu rodicia kupia kopacky (k hobby), nikomu net, haha :D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 31 Jan 2011 19:23

Veru :) Ale aj im to lezie na nervy, ked to blbne niekedy... a aj ocino hrava poker, a vcera sa mi prisiel vyzalovat, ako mu ubehol timebank, ked chcel dorovnat AI s quads na ruke :) mozno to bola posledna kvapka a dnes uz vybavoval providerov :D
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!