V širokej verejnosti možno nie tak známy, skromný pohoďák Ludvo Fischer, dosiahol v pokri už nejeden úspech. Jeho 61 priečka z EPT Praha, 5-násobná účasť na final table na €50,000 GTD turnaji v Rozvadove, či úspechy na turnajoch vo Viedni hovoria za všetko.... Ludvo sa zúčastnil aj WSOP 2010, kde okrem pokrových skúseností zbieral aj zaujímavé zážitky, napríklad s Edwardom Holyfieldom. Čo Ludvo odkazuje mladým hráčom? Koľko pokrom zarába? Aké sú jeho vízie do budúcna? Čítajte v článku... Redaktor: Ahoj Ludvo, v prvom rade gratulujeme k peknému umiestneniu na EPT Praha a kvalifikovaniu sa na EPT Kodaň. Predstav sa trošku bližšie našim čitatelom. Ludvo Fischer: Mám 35 rokov a žijem so svojimi 2 deťmi v rodnej Trnave. Starám sa o ne sám. V mladosti som sa venoval boxu, bol som juniorský reprezentant, 1 ligu som boxoval za Vranov, Martin a Dubnicu. Po juniorskom období som boxoval čoraz menej, začal pracovať, neskôr podnikať a na prvom mieste sú pre mňa moje dve deti, takže na box nezostával čas. Redaktor: A v čom podnikáš?
Ludvo Fischer: Mám v Trnave 3 trafiky a prenajímam niekoľko miestností v jednej mojej budove, kde sa momentálne prevádzkuje okrem iného aj reštaurácia. Redaktor: Poďme ale k pokru. Kedy a ako si s ním začinal? Aké vlastne boli Tvoje začiatky?
Ludvo Fischer: No, vždy som bol kartár. Už od puberty sme hrávali oko, ďura, či klasický...
Zobraziť celý článok