Dnes pokračujeme v rozhovore so stálym členom nášho fóra Maydayom. Mayday sa živí predovšetkým pokrom, čo všetko to obnáša a či v tom plánuje pokračovať sa dozviete v druhej časti rozhovoru.
Keďže si poker pro, hraniu venuješ zrejme dosť času. Koľko odohráš hodín/rúk denne/mesačne, a koľko je to hodín za počítačom?
Mayday: Od pravého „grindera“ mám ďaleko. Minulý rok som v priemere odohral len 30 000 rúk za mesiac, niektorí chalani také čísla vedia dať za týždeň. Čistého hracieho času to je u mňa okolo 70 hodín mesačne. K tomu treba ešte prirátať nejakú tú analýzu hry a občasné pozretie pokrového videa.
Aký využívaš Bankroll management?
Mayday: Napriek tomu, že z mojej „story“- ako som sa stal pro, by to mohlo vyzerať, že sa neštítim rizika, opak je pravdou a používam dosť konzervatívny bankroll management. Na limit, ktorý hrávam pravidelne si nechávam 80 - 100 buy-inov. Takto dokážem príslušný limit hrať s potrebným pokojom a rozvahou.
Ako bojuješ s tiltom, predsa len, ako pro ťa poker živí a nemôžeš si dovoliť priveľa „tiltiť“.
Mayday: Tilt je pre mňa stav, ktorý sa akýmkoľvek spôsobom odchyľuje od mojej optimálnej hry. Môže preto naberať neustále nové a nové podoby - súboj s tiltom nikdy nie je ukončený, začína sa v každej ruke na novo, lebo každá ruka nám prináša...
Zobraziť celý článok