P*R Poker
Re: Re: Re: HRA DNA
To jsi udelal dobre. Na ruce mel urcite filka a myslel ze hraje prsi :-D Ze ja jsem vubec na ten cash lezl. Jenze s turnajema je to tam bida :-(
- karlosj
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
VYBER PENAZI
VYBERAL UZ NIEKTO ODTIAL PENIAZE ? JEDINA METODA JE NA NETTELER Z KTOREHO SOM TAM POSIELAL PENIAZE ? LEBO MOJU MASTERCARD NEAKCEPTUJU :(
- allsam
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
allsam
nezartuj :-D ja tam mam uz peknu kopu :-D
ono s MasterCard budes mat problem vytiahnut prachy asi vsade...skusil som tak preventivne VISU a s tym nie su ziadne problemy...
nemas aj VISA kartu? sprav to tak ze zadepozituj 20$ cez tu VISU a nasledne vyber na nu vsetky prachy....
ono s MasterCard budes mat problem vytiahnut prachy asi vsade...skusil som tak preventivne VISU a s tym nie su ziadne problemy...
nemas aj VISA kartu? sprav to tak ze zadepozituj 20$ cez tu VISU a nasledne vyber na nu vsetky prachy....
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
tak nevim
nekdo tu psal , kdo nehraje na P*R okrada rodinu , ale ja jsem ji behem tri dnu pripravil o 20 babek :-( . To co chodi na river me vzdy znicilo ja AA flop K,3,6, turn 7 , river K , protihrac K2 . Nekolikrat se to opakovalo . Taky jsem trikrat za sebou dostal 7,4 to snad ani neni statisticky mozny :-( . Zatim co napr. na expektu vyhravam (1 a 2 placena pozice) minimalne 2 az 5 SNG turnaju (6 hracu) z deseti . Tady ani jeden a hral jsem jich asi 20 .
- VooDooMaster
Re: tak nevim
Ze zacatku jsem prisel o vic.Ted jsem zjistil ze je nesmis nechat podivat na river, nejlepe ani na turn pokud mas neco na ruce a docela to funguje :-) A jestli nic nemas tak jdi pred flopem do allin a ono neco prijde :-D Aspon tak to tam hraje 80% hracu :-D
- karlosj
nejde to
tak som naistaloval P*R klienta.
inak uz ked ho tak sa cely pocitac tvari ako keby umieral amele z posledneho. myskim, ze masinu mam celkom v pohode, kedze na nej bezi Oblivion skoro na plnych detailoch a to je rozhodne ina grafika nez som videl na obrazkoch... ale hlavny problem je, ze ked si chcem sadnut k stolu tak sa stol zacne nahravat a ... ... a nic. proste sa nahrava a dost... robilo to aj vam niekomu?
inak uz ked ho tak sa cely pocitac tvari ako keby umieral amele z posledneho. myskim, ze masinu mam celkom v pohode, kedze na nej bezi Oblivion skoro na plnych detailoch a to je rozhodne ina grafika nez som videl na obrazkoch... ale hlavny problem je, ze ked si chcem sadnut k stolu tak sa stol zacne nahravat a ... ... a nic. proste sa nahrava a dost... robilo to aj vam niekomu?
- pavjan
Re: pavjan
nahravanie stolu trva dlhsie, ale mne to vzdy nacita...
a hento je skor otazka na sefa nasho programatorskeho timu vladeho :-D, tak nech sa vyjadri on
a hento je skor otazka na sefa nasho programatorskeho timu vladeho :-D, tak nech sa vyjadri on
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
tiez by som nieco mal
tak teda, ked uz vlade bude nieco riesit, tak aj ja mu trosku pridam, nech sa nenudi :-P
Ale nie, len sa chcem spytat, ci sa neda nejak lepsie urobit vyhladavanie v tabulke SKCZ poker master, naprikald podla abecedy, alebo podla zadania nicku a nie len podla umiestnenia, diiiiiik & chill out :)
Snad som teraz nedal teraz prilezitost dalsim na diskusiu o uplnej prestavbe portalu :-D
Ale nie, len sa chcem spytat, ci sa neda nejak lepsie urobit vyhladavanie v tabulke SKCZ poker master, naprikald podla abecedy, alebo podla zadania nicku a nie len podla umiestnenia, diiiiiik & chill out :)
Snad som teraz nedal teraz prilezitost dalsim na diskusiu o uplnej prestavbe portalu :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.