P*R Poker

Diskusia k herni P*R poker

Re: Re: Re: HRA DNA

Odoslaťod karlosj 30 Mar 2007 11:51

To jsi udelal dobre. Na ruce mel urcite filka a myslel ze hraje prsi :-D Ze ja jsem vubec na ten cash lezl. Jenze s turnajema je to tam bida :-(
karlosj

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

VYBER PENAZI

Odoslaťod allsam 30 Mar 2007 23:50

VYBERAL UZ NIEKTO ODTIAL PENIAZE ? JEDINA METODA JE NA NETTELER Z KTOREHO SOM TAM POSIELAL PENIAZE ? LEBO MOJU MASTERCARD NEAKCEPTUJU :(
allsam

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

allsam

Odoslaťod roy016 31 Mar 2007 01:22

nezartuj :-D ja tam mam uz peknu kopu :-D

ono s MasterCard budes mat problem vytiahnut prachy asi vsade...skusil som tak preventivne VISU a s tym nie su ziadne problemy...

nemas aj VISA kartu? sprav to tak ze zadepozituj 20$ cez tu VISU a nasledne vyber na nu vsetky prachy....
roy016

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

allsam

Odoslaťod roy016 31 Mar 2007 01:23

respektive vypada to ze nebudu ziadne problemy, neodklikol som to...ale cez medzikrok ma pustilo uplne v poho
roy016

tak nevim

Odoslaťod VooDooMaster 01 Apr 2007 15:43

nekdo tu psal , kdo nehraje na P*R okrada rodinu , ale ja jsem ji behem tri dnu pripravil o 20 babek :-( . To co chodi na river me vzdy znicilo ja AA flop K,3,6, turn 7 , river K , protihrac K2 . Nekolikrat se to opakovalo . Taky jsem trikrat za sebou dostal 7,4 to snad ani neni statisticky mozny :-( . Zatim co napr. na expektu vyhravam (1 a 2 placena pozice) minimalne 2 az 5 SNG turnaju (6 hracu) z deseti . Tady ani jeden a hral jsem jich asi 20 .
VooDooMaster

Re: tak nevim

Odoslaťod karlosj 01 Apr 2007 16:05

Ze zacatku jsem prisel o vic.Ted jsem zjistil ze je nesmis nechat podivat na river, nejlepe ani na turn pokud mas neco na ruce a docela to funguje :-) A jestli nic nemas tak jdi pred flopem do allin a ono neco prijde :-D Aspon tak to tam hraje 80% hracu :-D
karlosj

nejde to

Odoslaťod pavjan 11 Apr 2007 06:44

tak som naistaloval P*R klienta.
inak uz ked ho tak sa cely pocitac tvari ako keby umieral amele z posledneho. myskim, ze masinu mam celkom v pohode, kedze na nej bezi Oblivion skoro na plnych detailoch a to je rozhodne ina grafika nez som videl na obrazkoch... ale hlavny problem je, ze ked si chcem sadnut k stolu tak sa stol zacne nahravat a ... ... a nic. proste sa nahrava a dost... robilo to aj vam niekomu?
pavjan

p.s.

Odoslaťod pavjan 11 Apr 2007 06:46

teraz ked vidim ten blabol co som napisal tak ma napada jedna otazka pre roya?

preco sa nedaju EDITOVAT prispevky uzivatelmi co ich napisali? myslim, ze by to nemal byt az taky problem...
pavjan

Re: pavjan

Odoslaťod roy016 11 Apr 2007 21:41

nahravanie stolu trva dlhsie, ale mne to vzdy nacita...
a hento je skor otazka na sefa nasho programatorskeho timu vladeho :-D, tak nech sa vyjadri on
roy016

tiez by som nieco mal

Odoslaťod keso26 12 Apr 2007 10:06

tak teda, ked uz vlade bude nieco riesit, tak aj ja mu trosku pridam, nech sa nenudi :-P
Ale nie, len sa chcem spytat, ci sa neda nejak lepsie urobit vyhladavanie v tabulke SKCZ poker master, naprikald podla abecedy, alebo podla zadania nicku a nie len podla umiestnenia, diiiiiik & chill out :)
Snad som teraz nedal teraz prilezitost dalsim na diskusiu o uplnej prestavbe portalu :-D
Obrázok používateľa
keso26

Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PKR Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!