Bonusy alebo rakeback?
Počet príspevkov: 27 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Bonusy alebo rakeback?
ved v hemku alebo pt3 ti krasne ukaze kolko si dal rake za sesion/ celkovo / mesacne... a to hadam dokazes vypocitat aj sam ze kolko je tyzdenny rake a ci by sa ti viac oplati prejst na F****Tilt napr.
- jezman
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
jezman napísal:ved v hemku alebo pt3 ti krasne ukaze kolko si dal rake za sesion/ celkovo / mesacne... a to hadam dokazes vypocitat aj sam ze kolko je tyzdenny rake a ci by sa ti viac oplati prejst na F****Tilt napr.
no kedze nemam ani hemko ani pt3, tak som myslel ze to tu mate niekto preskumane, tak som sa opytal
- jagpok
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 6 krát/0 krát
Neco mi asi unika - konkretne u FTP ma rakeback a mel jsem i vstupni bonus. Vstupni bonus fungoval tak, ze se odecital z toho rakebacku - takze jestli protocim bonus 600$, muzu zapomenout na prvnich 600$ z rakebacku (ta suma je v realu nizsi, pisu jen obrazne). Az toto pomine, tak dostavam rakeback...
Takze: nektere herny to maji jinak???
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
x-bat napísal:Neco mi asi unika - konkretne u FTP ma rakeback a mel jsem i vstupni bonus. Vstupni bonus fungoval tak, ze se odecital z toho rakebacku - takze jestli protocim bonus 600$, muzu zapomenout na prvnich 600$ z rakebacku (ta suma je v realu nizsi, pisu jen obrazne). Az toto pomine, tak dostavam rakeback...
no tak som to myslel..pobehat herne...pobrat bonusy..a potom sa do jednej z nich vratit a pokracovat s rakebackom
- jagpok
jagpok napísal:jezman napísal:ved v hemku alebo pt3 ti krasne ukaze kolko si dal rake za sesion/ celkovo / mesacne... a to hadam dokazes vypocitat aj sam ze kolko je tyzdenny rake a ci by sa ti viac oplati prejst na F****Tilt napr.
no kedze nemam ani hemko ani pt3, tak som myslel ze to tu mate niekto preskumane, tak som sa opytal
Za 170 VPP ziskas na Starech 10 dolaru bonus.
K ziskani 7 VPP na 6 max 10nl musis narakekovat 1 dolar.
K vyclerovani 10 dolaru musis tedy narakovat 24,3 dolaru = rakeback je v dobe clearovani bonusu na starech cca 41% plus VIP program a Stellar system.
-
VNPK - Príspevky: 158
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/20 krát
x-bat napísal:Neco mi asi unika - konkretne u FTP ma rakeback a mel jsem i vstupni bonus. Vstupni bonus fungoval tak, ze se odecital z toho rakebacku - takze jestli protocim bonus 600$, muzu zapomenout na prvnich 600$ z rakebacku (ta suma je v realu nizsi, pisu jen obrazne). Az toto pomine, tak dostavam rakeback...
Ak sa nemylim tak na ftp sa ti vyclearovany bonus odcita z rakeu a nasledne dostanes 27% rakeback.
Napr: Urobis rake 50$ ....... vyclearujes 10$ z first deposit bonusu...... z tvojho rakeu ti odrataju tych 10$, takze budes mat rake 40$ a z toho ti daju 27% rakeback, teda 10.8$ cize za tych 50$ rakeu dostanes 20.8$ (cisla su vymyslene)
Ine herne, napr na boss media sa toto nerobi ale scitava sa ti to, takze ak mas 30% rakeback a 20% first deposit bonus, tak kym clearujes fdb mas 50% rakeback.
- Za tento príspevok od Petrzalcan poďakovali :
- jagpok
- Petrzalcan
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
jagpok napísal:___Mortylen___ napísal:Lowstakes CG grinder plati absurdne, absurdne (!!!) mnozstvo rake. Rakeback je nutnost.
To vyznelo akoby pri sa vyssich stakes platilo mensie mnozstvo rake.
Inak vdaka za odpovede
Sprav si domacu ulohu. Zober si dve identicke situacie.
Stacknes sa so 100bb stackom, super Ta ma covered = pot 200bb.
Situacia A: hras 10NL
Situacia B: hras 400NL
Kolko rake zaplatis? (mierka bb)
Spoiler:
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
___Mortylen___ napísal:
Sprav si domacu ulohu. Zober si dve identicke situacie.
Stacknes sa so 100bb stackom, super Ta ma covered = pot 200bb.
Situacia A: hras 10NL
Situacia B: hras 400NL
Kolko rake zaplatis? (mierka bb)Spoiler:
sak ano...viem, ze viac zaplatis vyssie....len ked si sa tak rozohnil ze na nizkych limitoch sa "plati absurdne, absurdne!!! mnozstvo rake"...tak mi to prislo tak az ironicke, sarkasticke a pod....preto som tak odpisal
- jagpok
teda ako viac myslim...v $ ...v pomeru k BB zaplatis rovnako na oboch
- jagpok
Zle si to pochopil.
Aky rake zaplatis na NL10 za 200bb pot?
Aky rake zaplatis na NL400 za 200bb pot?
Edit: Napis to v bb. NL10 1USD = 10bb, NL400 1USD = 1/4bb.
Aky rake zaplatis na NL10 za 200bb pot?
Aky rake zaplatis na NL400 za 200bb pot?
Edit: Napis to v bb. NL10 1USD = 10bb, NL400 1USD = 1/4bb.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Počet príspevkov: 27 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.