lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
Velmi pěkný blog. Good job. Jenom ten Greenwich není Greenwitch.
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
yegon napísal:No a ďalší obchod, ktorý si nikdy nenechám ujsť – knihkupectvo. Tu som si zgustol na obrovskom Foyles...
jednoznacne moja najoblubenejsia cast Londynu
...okrem metra. Mind the gap!
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
jj, presne tak to tam bylo
jen my z letiste jedeme vlakem (zpáteční ticket 26 pounds) cca pul hodky a metrem 8 zastavek za 6 pounds .... tim padem to bylo o par kacek levnejsi jak zpatecni letenka ...
jen my z letiste jedeme vlakem (zpáteční ticket 26 pounds) cca pul hodky a metrem 8 zastavek za 6 pounds .... tim padem to bylo o par kacek levnejsi jak zpatecni letenka ...
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Super report, v máji idem na Watersa do Londýna, tak ma tvoj report navnadil, a už sa neviem dočkať.Thx
- Marian21x
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 17 krát/4 krát
Paradny report! aj ja sa chystam na jar alebo v lete a uz teraz sa velmi tesim
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Marian21x napísal:Super report, v máji idem na Watersa do Londýna, tak ma tvoj report navnadil, a už sa neviem dočkať.Thx
ja idem na Watersa do Prahy a do Budapeste
-
PaulRivers - Príspevky: 71
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/0 krát
Londýn je nádherné mesto ale žiť sa tam dlhodobo nedá jednak pre to počasie ale hlavne kvoli tým cenám ako píšeš
Ps: kde je tá kráľovská stajňa alebo aký to má anglický názov ak by som sa tam ešte náhodou vyskytol tak by som si to ešte pozrel vďaka
Ps: kde je tá kráľovská stajňa alebo aký to má anglický názov ak by som sa tam ešte náhodou vyskytol tak by som si to ešte pozrel vďaka
- mirolc
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
mirolc napísal:Londýn je nádherné mesto ale žiť sa tam dlhodobo nedá jednak pre to počasie ale hlavne kvoli tým cenám ako píšeš
myslim ze sa to vola royal mews a je to zboku buckinghamskeho palaca
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
tosh povedal som si (po 124-ty raz) ze s tou mojou redline to takto dalej ist nemoze a treba zabojovat. Rozhodol som sa spravit pokus na NL100 s vyrazne agresivnejsou hrou - hlavne s dotiahnutou koncovkou (rozumej bluffujem aj river - ked uz tak uz).
Inspirovalo ma prechadzanie Nelzonovej HH (ktoru mi laskavo poskytol za co mu dakujem), pozretie Grindcorovych videi, prijatie snah Lastnaila zmenit ma na aggro opicu ale zrejme hlavne pozretie si 2 videi od Improvu, v ktorych raisuje aj flopy ktore nehra
Nehral som az tak uplne aggro ako by sa dalo, ten prerod nie je lahky ale redline sa mi podarilo udrzat aspon na nule co je obrovske plus oproti minulosti ked mi dokazala spotrebovat celu winrate. Je pravda ze som sa niekolkokrat odbarrelloval do setov ale zato som dstaval nekonecnu akciu ked som mal handy a uz vobec nespominam situacie kedy mi pri mojich aggro akciach doskakalo nieco zazracne na river
samozrejme stale mam velke medzery, hlavne
- niekedy cbetujem az prilis malo
- sem tam mam problem odhadnut ako sizovat s made handami aby som dostal preplatene, proste sa necham strhnut a dam prilis vela (rozumej shovnem river ) ked by mozno 1/2 pot bet mal ovela vacsiu sancu na uspech
- potrebujem este viac sledovat superov a prisposobovat svoje lines
- niekedy vypadnem z koncentracie a hram ABC ako predtym a hned je to poznat na grafe aj na vysledkoch
- potrebujem doladit vyhladavanie spotov kde tlacit a kde nie - teda handreading a hlavne ked mi superov betsize hovori ze je commitnuty ale ja proste strasne chcem shovnut ako bluff tak dat na pocit a neodhadzovat zbytocne buyiny v spotoch kde mi super pomoze tym ze mi naznaci silu svojej handy
No takze tu su vysledky na NL100 – urcite tam bol aj masivny hotrun aj ked nebezim nad EV – ale rozhodne redline dava vela. Uvidime ako sa podari tento herny styl aplikovat na NL200 - ak sa to poadri tak podam podrobnejsiu spravu ako na to
Inspirovalo ma prechadzanie Nelzonovej HH (ktoru mi laskavo poskytol za co mu dakujem), pozretie Grindcorovych videi, prijatie snah Lastnaila zmenit ma na aggro opicu ale zrejme hlavne pozretie si 2 videi od Improvu, v ktorych raisuje aj flopy ktore nehra
Nehral som az tak uplne aggro ako by sa dalo, ten prerod nie je lahky ale redline sa mi podarilo udrzat aspon na nule co je obrovske plus oproti minulosti ked mi dokazala spotrebovat celu winrate. Je pravda ze som sa niekolkokrat odbarrelloval do setov ale zato som dstaval nekonecnu akciu ked som mal handy a uz vobec nespominam situacie kedy mi pri mojich aggro akciach doskakalo nieco zazracne na river
samozrejme stale mam velke medzery, hlavne
- niekedy cbetujem az prilis malo
- sem tam mam problem odhadnut ako sizovat s made handami aby som dostal preplatene, proste sa necham strhnut a dam prilis vela (rozumej shovnem river ) ked by mozno 1/2 pot bet mal ovela vacsiu sancu na uspech
- potrebujem este viac sledovat superov a prisposobovat svoje lines
- niekedy vypadnem z koncentracie a hram ABC ako predtym a hned je to poznat na grafe aj na vysledkoch
- potrebujem doladit vyhladavanie spotov kde tlacit a kde nie - teda handreading a hlavne ked mi superov betsize hovori ze je commitnuty ale ja proste strasne chcem shovnut ako bluff tak dat na pocit a neodhadzovat zbytocne buyiny v spotoch kde mi super pomoze tym ze mi naznaci silu svojej handy
No takze tu su vysledky na NL100 – urcite tam bol aj masivny hotrun aj ked nebezim nad EV – ale rozhodne redline dava vela. Uvidime ako sa podari tento herny styl aplikovat na NL200 - ak sa to poadri tak podam podrobnejsiu spravu ako na to
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal: pozretie si 2 videi od Improvu, v ktorych raisuje aj flopy ktore nehra
Inak gl pri takom zasadnom prerode, viem si predstavit ze 3barrelovat rozumny air ked to nemas v povahe nie je lahke
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.