) zacal pridavat do svojej range na UTG lepsie SC a AXs, a vraj hned videl pozitivne vysledky. Ze tie ruky sa dobre hraju a ze to pekne balancuje nasu range. Na druhej strane, podla mna na NL4 mame este prilis malo fold equity na any street (vratane PF), a pomerne casto sa dostaneme do multiway potu OOP s marginalnou rukou. Podla mna vobec nie je problem prisposobit sa stolu, ako som pisal vyssie. Ak nemame za sebou nevhodnych hracov, tak sa tam tie ruky daju velmi lahko pridat a hrat ich profitabilne. Zlym hracom myslim naozaj nejakeho agresora, lebo v zasade nit nam bude casto zhadzovat PF, alebo foldovat na cbet, a CS bude hrat tiez mozno fit/fold a ak daco trafi, tak nam rada preplati nasu strong made hand s TPNK a pod.
Ako dalsi dovod mozu byt samozrejme aj velke fishky na tych blindoch, ale tu sa tiez najskor pozriem, ci nemam za sebou nejakeho agresora/dobreho rega, ktory sa k tomu prisposoby a bude flatovat/light3betovat velmi casto

ale ok, je to mala vzorka, to je pravda. mne sa len nepozdavala idea callovania oop, lebo postflop sa to nebude hrat idealne... preto sa mi viac pozdavalo to tam foldnut/shovnut. Ale kedze je to AQs, tak to je dost silna ruka a teraz som si uvedomil, ze chalan moze mat v range aj nejake slabsie AXs mozno, takze call je asi fit