Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.05(BB) Replayer
SB ($11.16) velmi mala vzorka, iba nejakych 20 ruk, ale chalan hral 11/7 a asi 16 stolov naraz, cize mi bolo hned jasne, o co ide. V case tejto ruky mal steal 0, cbet 100 (1/1) a v 3betovanom spote este nebol (ziadne 3bet % ani f to 3bet %). AF mal strasne nizky, 0,5, ale ta vzorka je velmi mala.
Hero ($14.26)
UTG ($6.09)
UTG+1 ($5.12)
CO ($9.32)
BTN ($5)
Dealt to Hero 9
![diamond :diamond:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_diamond.gif)
![spade :spade:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_spade.gif)
fold, fold, fold, fold, SB raises to $0.15, Hero calls $0.10
Prva vec je uz PF -> mozem tu tuto ruku 3betovat for value? S iniciativou sa mi bude dobre hrat na nizkom flope, popripade na flope s jednou overkartou, kde mozem multibarrelovat, aby som vyfoldoval vyssie pp (rozumej TT-JJ, QQ+ by tu asi 4betoval). Ja som sa tu rozhodol ale callnut s tym, ze kedze je to BvB, tak tam ma aj vsetky nizsie pp, ktore sa mozno prave on rozhodne cbetovat aspon na flope. Ak by give up-ol turn, tak by som to mohol easy checknut behind/otocit na bluff, v zavislosti od textury boardu. A nemyslim si, ze mi tu bude OOP callovat 3bet s 22-66.
FLOP ($0.30) T
![club :club:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_club.gif)
![heart :heart:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_heart.gif)
SB bets $0.20, Hero raises to $0.65, SB calls $0.45
Flop bingo, super sa vyjadruje prvy a cbetuje. Tu sa mi v tomto momente nepaci moj sizing a vzhladom na to, ako sme deep, by som tu raisoval ovela viac, mozno aj 0,90$. Ja som sa vtedy citil, akoze mam super ruku a nech si necha v range vsetky Kx, draws a JJ-QQ, s ktorymi ma aj gutshot a moze dorovnat mensi raise. Ale ked sa na to kuknem, tak tu mam naozaj z coho tahat value a asi to mal byt teda vacsi raise + vsetky A,J na turne su pre mna velmi zle karty, cize si chcem ruku aj protectnut.
TURN ($1.60) K
SB checks,Hero bets $1.10, SB calls $1.10
Bingo-bingo-bingo! Tu je sice mensia sanca, ze to K na ruke ma, ale to mi az tak nevadi, pretoze ked tam dorovnaval na flope moj raise, tak som mu dal range TT+, AK, KQ. Z tej range ma porazaju iba desiatky a kingy (4 comba), a zvysok porazam ja. Po jeho ch/c ocakavam, ze z range mu odpadava JJ-QQ (mozno nie 100% casu, ale aspon 75% urcite), ostava mu tam TT,KK,AA a vsetky AK/KQ ruky + nejake mensie percento casu broadway krale KT/KJ (neviem, ako casto to bude otvarat zo SB, ale niekedy urcite, predsalen mal istotu, ze na flope bude max HU)
RIVER ($3.80) A
SB bets $9.26 (AI), Hero folds
SB wins $3.62
Tento river som si ani vo sne nepredstavoval
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)