Poker Stars
Re: Poker Stars
ahoj,
nepatri to celkom sem ale .-
pred časom som mal problémy s výberom u P****Stars (nie technické ale limit 80€)
chcem sa spýtať ktorá herňa ponúka výhodné podmienky pre výber a taktiež aj vklad ? [teda nie limitovyný výber,alebo max nízky limit]
a podoporuje vklad embasovanouu kartou VISA
vďaka
nepatri to celkom sem ale .-
pred časom som mal problémy s výberom u P****Stars (nie technické ale limit 80€)
chcem sa spýtať ktorá herňa ponúka výhodné podmienky pre výber a taktiež aj vklad ? [teda nie limitovyný výber,alebo max nízky limit]
a podoporuje vklad embasovanouu kartou VISA
vďaka
- jkcoxxx
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
zdravím
chcel by som si úplne zrušiť účet na PS ..neviete mi niekto poradiť čo im mám napísať do e-mailu aby mi ho úplne zrušili? Ďakujem
chcel by som si úplne zrušiť účet na PS ..neviete mi niekto poradiť čo im mám napísať do e-mailu aby mi ho úplne zrušili? Ďakujem
- RudiiS
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
RudiiS napísal:zdravím
Ak si na tom ucte mal nejake $$ tak sa o to ani nesnaz, to sa urcite neda. Mozno sa da zrusit ucet, na ktorom neboli vlozene peniaze ani nahrate nijake FPPcka. Ale ani to sa mi nezda moc pravdepodobne.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
kupim cierne P****Stars tricko? preda niekto?
- papundekel
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Prosim vas, dostanem v herni P****Stars rakeback ked som regnuty cez pokerstretgy? lebo citam ze ludia tu maje rakebacky na PS... aaa nie je to bonus ale normalne postnute peniazky... Ako to je? na PS je alebo nie je rakeback?
- RichardJanac
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
na PS neni priamy rakeback iba reward system. Nahrate body si mozes zamenit za priamy bonus ktory potom clearujes..
- Ronio
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
14 hodín denne, 24 stolov NL2, 30,000 rúk denne. Taký bol plán člena P****Stars Online Pro tímu Boumazzu "chiren80" Bachira, ktorý si zaumienil, že pokorí hranicu 1,000,000 odohraných rúk za mesiac. Nakoniec sa mu jeho neuveriteľnú challenge podarilo splniť, keď na konci januára svietilo na jeho grafe číslo 1,000,175. Po splnení Bachir uviedol, že táto výzva mala ukázať, že poker nie je hazard a v dlhodobom merítku lepší hráči vyhrávajú nad horšími. Mimochodom jeho štatistiky boli po milióne rúk 19/16 agg 3,8 a spolu vyhral presne $2409 a daľších $1800 narakeoval.
Tá posledná veta... Preto sa pýtam...
Naposledy upravil RichardJanac dňa 07 Feb 2011 20:32, celkovo upravené 1 krát.
- RichardJanac
to ze je niekde rake neznamena ze je tam aj rakeback.asi sa to vyratalo z FPP a VPP co nahrla ze aku to ma pribliznu hodnotu v dol
Naposledy upravil popoBA dňa 07 Feb 2011 20:32, celkovo upravené 1 krát.
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
A potom to vlastne "zarobil" vtaka tomu reward systému?
- RichardJanac
P****Stars zmenilo info o hracoch, uz neukazuje mesto ale krajinu ako lokalitu. skoda, tie mesta ma na tom dost bavili...
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.