Poker Stars
Re: Poker Stars
PokerPortal 100$ freeroll :
žádnou vstupenku mi nedali snad to jeste stihnou do 20 hod.
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
APminer napísal:PokerPortal 100$ freeroll :
Este to neposialali, dufam ze to bude bez problemov
-
admin - Príspevky: 22444
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
ak som uz na PS zaregistrovany tak asi nieje sanca aby som si ten freeroll zahral co ?
- maxton
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/7 krát
Hmm aj ja som sa registroval na P****Stars cez pp ale uz to bolo davnejsie a tiez nemam vstupenku... ...skoda no...
- corgonNR
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
kua ani mne nedošla,,ako to? :/
- marecek2012
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
prihlasil som sa cez pp na PS a tu prihlasku na freeroll nemam , ako je to mozne ? - rad by som si to zahral
- Scholkar
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Scholkar napísal:prihlasil som sa cez pp na PS a tu prihlasku na freeroll nemam , ako je to mozne ? - rad by som si to zahral
když to bylo dnes, tak to nemohli zvladnout
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Momentálne sa nachádzam vo Francúzsku, pracujem tu systémom 3 mesiace tu a mesiac dovolenka doma na SVK. Doteraz som v PS hrával tak, že som mal v notebooku nainštalovanú verziu P****Stars.com a tým pádom mi všetko frčalo tak ako má. Keby som ju totiž nainštalovanú nemal, bol by problém, nakoľko vo Francúzsku mi pri kliknuti na P****Stars.com automaticky vyskočí P****Stars.fr a ich software, na ktorý ma nepôjde prihlásiť s odôvodnením, že mám účet založený na .com...
Doteraz žiadne problémy s tým neboli, hrával som stále, takmer každý deň, všetko ok, až dnes pri zasadnutí na CG či turnajový stôl ma odpália so slovami:
"Je nám líto, ale v souladu s vládními předpisy není ve Vaší oblasti povoleno hraní ring her za reálné peníze."
Stretol sa s tým niekto? Ďakujem.
Doteraz žiadne problémy s tým neboli, hrával som stále, takmer každý deň, všetko ok, až dnes pri zasadnutí na CG či turnajový stôl ma odpália so slovami:
"Je nám líto, ale v souladu s vládními předpisy není ve Vaší oblasti povoleno hraní ring her za reálné peníze."
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
o 5 dni sa na jokerstars rusia DoNy.bomba ze?
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Zajacekk napísal:Momentálne sa nachádzam vo Francúzsku, pracujem tu systémom 3 mesiace tu a mesiac dovolenka doma na SVK. Doteraz som v PS hrával tak, že som mal v notebooku nainštalovanú verziu P****Stars.com a tým pádom mi všetko frčalo tak ako má. Keby som ju totiž nainštalovanú nemal, bol by problém, nakoľko vo Francúzsku mi pri kliknuti na P****Stars.com automaticky vyskočí P****Stars.fr a ich software, na ktorý ma nepôjde prihlásiť s odôvodnením, že mám účet založený na .com...
Zkusil jsi pripojeni pres VPN? Pokud budes mit IP na Slovensku, tak by ti to pocitam melo frcet v pohode.
-
VNPK - Príspevky: 158
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/20 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.