Ako sa ty snažíš pokrovo vzdelávať a napredovať? Mal si niekedy coacha?
TLN: Skoro každý deň analyzujem buď svoje alebo ruky kamarátov z mojich stakes a pri príprave sa na niektoré coachingy si tiež čo to spočítam. Teraz som už členom viacerých pokrových komunít, takže nie je tak ťažké nájsť podporu, resp. krátkodobú inšpiráciu. Coacha som nikdy nemal, nemal som problémy stúpať po limitoch. Reálne uvažujem skôr o „performance“ coachovi, moja najväčšia slabina je nedostatok dlhodobej motivácie, analyticky som schopný sa stále zlepšovať sám.
Ako vyzerá tvoj štandardný deň pokrového profesionála?
TLN: Striedajú sa svetlé okamihy s temnejšími. V tie lepšie väčšinou vstávam okolo jedenástej. Okolo dvoch hodín analyzujem, aspoň jednu hodinu reviewujem nové pokrové videá. Sám hrávam najviac 4-5hodín, väčšinou rozdelené na dve krátke sessions. Poker hrám iba keď sa cítim 100% fit a psychicky ready, nikdy nehrám unavený. Prakticky každý deň športujem aspoň jednu hodinu, pondelky a utorky viac. Pravidelne behávam dlhšie trate, plávam, občas posilňovňa, squash, sem-tam iné. Veľa času zabijem na nete, občas hraním hier, ale hlavne aktívne sledujem športové dianie, najmä NHL. Medzi sessions rád pozerám motivačné videá resp. si prejdem pár taktických šachovým úloh (kedysi som aktívne hrával šach). Mávam ale aj dni, kedy nevyjdem z izby,...
Celý článok => Rozhovor s Jozefom `TheLastNail` Cibičkom (2.časť)