V prvom rade ďakujem za oppovede.
Chcel by som sa opýtať, čo je to ten EV ? Uz som si to tu niekde pozeral, ale celkom presne som to nepochopil... Akurat si myslim, že ak niekto hra nad EV, znamena ze mal niekedy štastie... Prosim vyvedte ma z omylu.
Začal som sa držať tým, že tie páry raisujem, a ked si pozeram hand histori tak som sa z red čisel dostal na zelené... aj ked vyhrávam menšie poty... A väčšinou ich stiahnem c-betom od hráčov 15/5.
Prvých 1k hands na tomto mikrolimite na PS mam winrate 26bb/100... To nie je podstatne... ale akosi som presedlal na tzv. ABC poker, a včera som odohral 500 hands vpodstate break-even... viem ze to su asi velmi male vzorky... Ale vcera sa vpodstate ani nedarilo... a podstatny problem, ze som bol zase pripojeny na facebooku a riesil existetcne problemy... a pri tom zapate 4 stoly... Asi môžem byť rád, že som nič neprehral...

Viem, že je to velmi malá vzorka, ale vlastne tieto peniaze pochadzajú z partypokra 50 freecapital... Ktory som zdvojnasobil za 6k hand... a polku preflakal na autobusi do skoly... Nooo jednoducho je to nepodstane...
Jednoducho len neviem ci je ten ABC taky uzasny... Aj ked som hral po svojom tak ten graf vzeral ako fibonaciho urovne...