PopoBA a.k.a psík čo nehryzie
Re: PopoBA/ BOOT CAMP
popo ss.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
neviem ktory mtt skiller tu vybera turnaje na CAKE pokri zda sa mi ze eraser, ale musim povedat ze sa mu vobec necudujem.dnes som si zapol prvy-750GTD za 3dol.3000stack a 10min blindy.solid.samozrejme ma najprv zlakal solidny overlay ked hralo len 100 ludi /nakoniec 172) ale potom sa diali veci.to co tu hraci predvadzali to som prisaham nevidel v ziadnej herni a ani na live freerolle a to ich mam zasebou desiatky.za 2 hodky som zahral konkretne 2 ruky-AA,KK a na obidvoch double up,s 20BB stackom som sa prefoldoval ITM a potom stealmi ale hlavne pomocou neskutocnych retardov co sa vyhadzovali ako na beziacom pase ked sa stackovali s dvoma overs alebo bottom parom na flope som si easy sadol na final,.Tam najprv 2 hraci boli sitoutnuti cize ich odblindovalo,potom vypadli 2ja naraz ked si s AJ AQ pekne nabehli preflop do rakiet chipleadrovi,cize nas ostalo 6.vtedy som dostal solidny darcek ked maniak raisuje utg na 5BB,ja hned zanim s KK iba call aby sa zapojil aj niekto dalsi,ofc SB nemohol chybat a na flope Q7J posiela mantak plnu s 88.cize skoro triple up na 20BB.nakoniec v poslednych 4och ako short neustojim AQ do AJ a beriem nejakych 70dols ale o to nejde,eraser alebo niekto kto tam hrava tieto low BI,je ta "kvalita" hracov konstantna alebo som len zrovna narazil na 170 dementov?ak je to tak furt tak som si prave vybavil zlatu kartu.
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
keby sa tu v okoli mihol provokater Rocky a mal nejake cash prihody neverte mu ani slovo, jeho cielom je zdiskreditovat ma
-
popoBA napísal:keby sa tu v okoli mihol provokater Rocky a mal nejake cash prihody neverte mu ani slovo, jeho cielom je zdiskreditovat ma
lol... ale tak vsetci pri stole sa zhodli ze obi dva nase foldi boli na rovnakej urovni aj ked si myslim ze tvoj bol ovela viac crazy
-
Rocky - Príspevky: 188
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
interne foriky si mozete pisat cez SS. my chceme DETAILY!
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Všetci tu sumarizuju svoje mesacne vysledky atd tak hadam neostanem pozadu.akurat to bude trochu kratsie pretoze som vobec nehral rozlucil som sa s CAKE pokrom.Sice dealt rakeback a soft pole na MTT je tam nuts ale psychicky som neuniesol hypermegatotal pomalost softveru.kym presiel jeden orbit na 6maxe tak by som stihol vyhrat PS freeroll s 80k ludmi.no proste hroza.multitabling samozrejme nehrozil nielen koli supersoftu ale aj vdaka super trafficu.Ak som nasiel dva naplnene stoly svojho PLO limitu tak som sa musel kuknut z okna ci nesnezi a nejdu nahodou vianoce.
Bol som si asi 5x zahrat live NL50 v concorde.soft pole,rozumni hraci co nehraju any2 len koli tomu ze maju v bukse dalsich 50BI jak v hrone a super atmosfera.dalo sa tam zabavit nejak som to neratal ale cca som par centov v pluse. MTT som hral tusim len jeden,nejaky 10e freez v hrone kde som sa ocitol nahodou ked som tam bol daco vybavovat.Tam som poslednu ruku pred breakom nasypal vsetky chipy tot kolegovi Komediovi (jak sa to sklonuje omg) lebo som potreboval daco vybavit aj v redute a nemal som cas sa tam dalej zdrzovat.Vlastne mozno som este hral daco v concorde ale uz neviem presne co ani ci to bolo tento mesiac alebo minuly.A este v rakusku som bol s hamanom,lacoredom a eraserom ale to tiez neviem ci bol januar alebo februar
Ani neviem preco ale rozhodol som sa nevymyslat na PLO a NL a vratit sa k najprimitivnejsej a.k.a easyballalife hre ktoru som na nete hraval ako vobec prvu. DoubleorNothing sng. Palo1234 mi poradil super hernu a vybavil tam nejake dealiky rakebackove atd zaco mu ide velka vdaka.Depositol som 70e (BRM FTW!)dostal FDB 190e (???) a vhupol som rovno na 5dol turbo DoN. Klasicke 10many som doplnil aj o pre mna novinku- 6max. Zatial som ich za 4 dni stihol odohrat len 80 ale nevypada to najhorsie.Soft je uplna bomba strasne sa mi paci, hram 4 stoly naraz uplne bez problemov a "beatujem" to zatial s 14% ROI. Ludia su tam jak mechom udereni nemaju absolutne najmensiu sajnu o P/F faze a namiesto ICM asi pouzivaju iba ICQ.Asi iba dvoch alebo troch hracov som si oznacil ako regov. Kazdopadne vzorka je to zatial uplne minimalna ,cize uvidime po 500 a 1000 ci nemam len hotrun smiesny. Kedy to stihnem odohrat to ale netusim,zajtra by som rad dal aspon 50 lebo bude vlastne posledny den kedy budem mat na to cas kedze musim reportovat MSR v hrone. Koli tomu zatial ani neriesim BOOT CAMP. Po majstrovstvach by sa mal cas trochu uvolnit,studaci maju po skuskovom vacsina takze zase tento napad ozivime a skusime dotiahnut do konca.
este pripojim smiesny graf a jednu peknu ruku s ktorou som uzavieral dnesnu session.na dobru noc ako vysite ofc je ten RF moj. jaj a skoro som zabudol,dnes som strasne vyskilloval jeden 6max don ked ma najprv pokuroval river BvB ked som pushol KK a narazil do JJ a river to zabil.no kazdopadne mi ostalo pri blindoch 75/150 5 chipov a dokazal som sa behom 6 ruk dostat na chiplead lol cool story i know. kto by namietal ze to bol luck tak ho musim vyviest z omylu.bolo to preto pretoze: (ako hovori klasik) "viem o DoN vsetko!"
Bol som si asi 5x zahrat live NL50 v concorde.soft pole,rozumni hraci co nehraju any2 len koli tomu ze maju v bukse dalsich 50BI jak v hrone a super atmosfera.dalo sa tam zabavit nejak som to neratal ale cca som par centov v pluse. MTT som hral tusim len jeden,nejaky 10e freez v hrone kde som sa ocitol nahodou ked som tam bol daco vybavovat.Tam som poslednu ruku pred breakom nasypal vsetky chipy tot kolegovi Komediovi (jak sa to sklonuje omg) lebo som potreboval daco vybavit aj v redute a nemal som cas sa tam dalej zdrzovat.Vlastne mozno som este hral daco v concorde ale uz neviem presne co ani ci to bolo tento mesiac alebo minuly.A este v rakusku som bol s hamanom,lacoredom a eraserom ale to tiez neviem ci bol januar alebo februar
Ani neviem preco ale rozhodol som sa nevymyslat na PLO a NL a vratit sa k najprimitivnejsej a.k.a easyballalife hre ktoru som na nete hraval ako vobec prvu. DoubleorNothing sng. Palo1234 mi poradil super hernu a vybavil tam nejake dealiky rakebackove atd zaco mu ide velka vdaka.Depositol som 70e (BRM FTW!)dostal FDB 190e (???) a vhupol som rovno na 5dol turbo DoN. Klasicke 10many som doplnil aj o pre mna novinku- 6max. Zatial som ich za 4 dni stihol odohrat len 80 ale nevypada to najhorsie.Soft je uplna bomba strasne sa mi paci, hram 4 stoly naraz uplne bez problemov a "beatujem" to zatial s 14% ROI. Ludia su tam jak mechom udereni nemaju absolutne najmensiu sajnu o P/F faze a namiesto ICM asi pouzivaju iba ICQ.Asi iba dvoch alebo troch hracov som si oznacil ako regov. Kazdopadne vzorka je to zatial uplne minimalna ,cize uvidime po 500 a 1000 ci nemam len hotrun smiesny. Kedy to stihnem odohrat to ale netusim,zajtra by som rad dal aspon 50 lebo bude vlastne posledny den kedy budem mat na to cas kedze musim reportovat MSR v hrone. Koli tomu zatial ani neriesim BOOT CAMP. Po majstrovstvach by sa mal cas trochu uvolnit,studaci maju po skuskovom vacsina takze zase tento napad ozivime a skusime dotiahnut do konca.
este pripojim smiesny graf a jednu peknu ruku s ktorou som uzavieral dnesnu session.na dobru noc ako vysite ofc je ten RF moj. jaj a skoro som zabudol,dnes som strasne vyskilloval jeden 6max don ked ma najprv pokuroval river BvB ked som pushol KK a narazil do JJ a river to zabil.no kazdopadne mi ostalo pri blindoch 75/150 5 chipov a dokazal som sa behom 6 ruk dostat na chiplead lol cool story i know. kto by namietal ze to bol luck tak ho musim vyviest z omylu.bolo to preto pretoze: (ako hovori klasik) "viem o DoN vsetko!"
Naposledy upravil popoBA dňa 01 Mar 2011 02:51, celkovo upravené 13 krát.
-
hehe celkom si ma pobavil takto zrana tym reportom
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
povedz aj royovi mozno mi ho preplati
-
LOL popo best report ever, toto bolo fakt good aj v ramci tvojich standardov
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.