lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
ja som v poslednej dobe zacal hrat ako aggro monkey, mozno prave vdaka veciam ze doskace ked barelujes som velmi rychlo tiez hitol asi 15 bi a nasledne to aj rozbil.
najtazsie sa vyrovnavam prave s tym, ked made handy nemam a stale tam tuzim bluffovat a shovovat ako popisujes (aj ked super naznaci, ze to nepojde) pripadne aj ked ma uz calldownuju viac light. Prinieslo to ofc aj dost light stackoffov ked som to mal, problem vsak je ze si to jednak vyzaduje lepsi handreading ako popisujes(kedze hras ovela sirsiu range a aspon ja o dost castejsie betujem thin) a nasledne znasanie variance-ked si nabiehas, kedze 'top range supera' je tiez relativne sirsi vzhladom na tvoju range.
suma sumarum zatial mam pocit ze to nie zrovna zvladam, takze ked prides na nejake konkretnejsie boty, lemme know pls
najtazsie sa vyrovnavam prave s tym, ked made handy nemam a stale tam tuzim bluffovat a shovovat ako popisujes (aj ked super naznaci, ze to nepojde) pripadne aj ked ma uz calldownuju viac light. Prinieslo to ofc aj dost light stackoffov ked som to mal, problem vsak je ze si to jednak vyzaduje lepsi handreading ako popisujes(kedze hras ovela sirsiu range a aspon ja o dost castejsie betujem thin) a nasledne znasanie variance-ked si nabiehas, kedze 'top range supera' je tiez relativne sirsi vzhladom na tvoju range.
suma sumarum zatial mam pocit ze to nie zrovna zvladam, takze ked prides na nejake konkretnejsie boty, lemme know pls
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
go on yegon, n1
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
btw ako vyzera tvoja red line pre jednotlive pozicie. Napr u mna nemam problem s red line na UTG az BTN - tam som v pluse. Ale na BB a SB som v brutalnom minuse, ktory to vsetko zmaze. Takze aj celkova red line je minus.
- Rybár
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Rybár napísal:btw ako vyzera tvoja red line pre jednotlive pozicie. Napr u mna nemam problem s red line na UTG az BTN - tam som v pluse. Ale na BB a SB som v brutalnom minuse, ktory to vsetko zmaze. Takze aj celkova red line je minus.
hras najcastejie OOP, nejak vela s tym, ze pozicie su stratove(aj vseobecne), asi nespravis.
ofc veci ako 3betovat viac light vs late stealeri ktori folduju/folduju za jeden barel v 3bet pote
v steal situacii BvB ako BB mas ako sa raz vyjadril nejaky coach 'license to kill' -vela stealujuceho typka mozes ubit uplne, floatovat, raisovat, doublefloatovat atd, skratka si IP a vies ho dobre nicit.
a zo SB stealovat vhodne a vela (ak sa da)
ine napady?:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
pochybujem ze na blindoch by sa dalo byt v pluse - ved v 80+% pripadov foldnes a stracas to co si vlozil do blindov
ked si to vyfiltrujes na iba VPIP= true tak budes v pluse
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:pochybujem ze na blindoch by sa dalo byt v pluse - ved v 80+% pripadov foldnes a stracas to co si vlozil do blindov
to je jasne
zjavne ale nestaci hrat solid range v vsetky tesne spoty foldovat. Pretoze potom "odblindujes" skoro cely profit. (to je momentalne moj pripad). Imho musim hrat sirsi range (samozrejme z ohladom na situaciu a konkretneho hraca) a aspon trocha znizit stratu :-)
Na druhej strane sirsi range a vyssia aggression = vyssia variance. Mam sa na co tesit :-)
- Rybár
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
btw nitom uz davno odzvonilo treba hrat minimalne 20/16 na SH ,
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Chcem sa spytat ako to presne funguje ked vyhras live event seat? dopravu si zabezpecit musis sam? prides tam a co? povies ze ja som vyhral?
nie zeby som daco vyhral , ale tak zaujima ma to , ked budem velky a tiez sa mi daco podari mozno
nie zeby som daco vyhral , ale tak zaujima ma to , ked budem velky a tiez sa mi daco podari mozno
-
Krayo - Príspevky: 88
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 10 krát/0 krát
su dve varianty, toto co som vyhral ja je len buyin do turnaja cize cestu a ubytovanie si zabezpecujem sam
vacsinou ale byva package kde mas buyin + ubytovanie a na account v herni ti este supnu nejake peniaze na cestu. Ja budem hrat aj dalsie kvaldy na toto takze je mozne ze este trafim aj komplet package ale planoval som tam ist aj ked by som sa nekvalifikoval lebo si chcem ist pozriet narodny park Torres Del Paine dole v patagonii
vacsinou ale byva package kde mas buyin + ubytovanie a na account v herni ti este supnu nejake peniaze na cestu. Ja budem hrat aj dalsie kvaldy na toto takze je mozne ze este trafim aj komplet package ale planoval som tam ist aj ked by som sa nekvalifikoval lebo si chcem ist pozriet narodny park Torres Del Paine dole v patagonii
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.