matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)

Odoslaťod WolfiKxx 31 Jan 2011 19:39

mne nedavno timeoutlo nuts flush pot 10$ ja betujem 7$ a zrazu net v prdeli dal som si poslat hand history a pushol mi na rivri sice hrozil full house takze som mozno usetril :lol2:
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod matiapag 03 Feb 2011 17:36

No dnesna session opat raz oddialila pripadny shot na NL10 :D 2x to bol tusim 2outer, niekolkokrat ryba riverla 2nd pair, proste klasika. Pozitivna sprava je, ze tie suckouty vo mne nevyvolali ale ze absolutne ziadnu emociu, vobec nic :) Este som si aj hovoril, ked som siel AI s top setom vs overpar, ze proste niekedy mu to musi dojst, lebo casto sa mi to nestava :) Mal som ale velmi pekne stoly, kde som ale na fishky casto nemal poziciu, co potom viedlo k trosku problemom, ale myslim si, ze mam nad nimi taky edge, ze OOP vs 71/20 je ovela prfitabilnejsie, ako IP vs 31/10 :) Viac ma hnevalo, ze som dostaval strasane mizerne ruky v situaciach, ked sa mi hodili nejake vysoke karty proti fishkam a nemohol som valuebetovat, lebo som netriafal flopy skoro vobec :D Ale mal som dobry pocit aspon z toho, ze som rozoznal, kedy sa mi oplati cbetnut a kedy nie ;) Regov som tam dost exploitoval, hral som cosi ako 28/22, cize sranda bola :D

Asponze som stihol session, kym ten net slapal, mozno vecer uz nestihnem nic... Novy net je na spravnej ceste, uz aj mame zmluvu, ale teraz mame cakat mozno az 22 pracovnych dni (mozno menej, mozno viac)! Tak pevne verim, ze do jarnych prazdnin to stihnu, lebo bude zle! Btw, mate niekto skusenosti s gts.sk (used to bet cosi ako nextra)?

session.jpg
session.jpg (136.91 ) Zobrazená 2007 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Riddlah 03 Feb 2011 17:44

inac ako pokracujes s tym uploadom ?
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod PaulRivers 03 Feb 2011 17:54

hh, welcome to my world ;)
Obrázok používateľa
PaulRivers

Poďakoval/li: 9 krát/0 krát

Odoslaťod matiapag 03 Feb 2011 18:12

Riddlah napísal:inac ako pokracujes s tym uploadom ?

No velmi nijako :) Totiz cely tento tyzden sa nesie v znameni totalneho kolapsu mojho netu vo vecernych hodinach, cize tam sancu nemam. No a do vecernych hodin sa snazim hrat, cize vtedy tiez nie :) Raz som to dal uploadnut vcera, potom som siel von ocinovi pomoct a hadaj co? pocitac sa zasa uspal, napriek setricu a napriek tomu, ze som mal otvorenych milion programov... cez vikend to skusim este, dakedy v noci by to mohlo slapat dobre ;)

PaulRivers napísal:hh, welcome to my world ;)

thx, ale radsej by som bol, keby mi skoncili viza coskoro ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Riddlah 03 Feb 2011 18:29

PaulRivers napísal:hh, welcome to my world ;)

bro, your world suck
Obrázok používateľa
Riddlah

Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod matiapag 07 Feb 2011 22:36

No tak mensi update po poslednych par dnoch :) Vikend bol celkom uspesny, nejak vyse +4BI som dal za 2570 ruk, co je winrate solidna a objem ako-tak na moje pomery fit. Chcel som dat 3k, ale ako to uz byva, k poslednej vecernej session som sa v nedelu nedokopal, no mozno nabuduce :D

Dnes som stretol na skype Kominaka, s ktorym sme sa prednedavnom spojili a hned sme nato nabehli aj zhurta :) V podstate bolo v plane komentovanie session review s Riddlahom, ale to sme presunuli na zajtra ;) No ale Kominak bol ku mne stedry a ukazal mi za par session tolko tough spotov, ze sa mi skoro zaparila kečka :) Fakt som mal niekedy velke problemy najst nejaku idealnu line a zrazu sa mi zdalo vsetko optimalne, aj moja line, aj Kominakova a este aj tretia hypoteticka :) Tak ale podiskutovali sme si nejaku hodinku, obv som prisiel na to, ze toho musim este vela odohrat, aby som sa hned orientoval v takych spotoch ;)

Dnes som si dal tiez jednu 500 handovu session, kde este pocas otvarania stolov som bol -2,5BI, no nakoniec iba nejakych -60BB, cize celkom spokojnost :) Dnes som sa dozvedel, ake uzasne mnozstvo hluposti sa musim ucit na piatok + robit este aj jeden projekt, jeden som uz aj dnes robil, takze asi kazdy den nestihnem dat session, ale radsej by som bol, keby stihnem :) Uvidim, ako si to rozvrhnem, v kazdom pripade sa snazim hrat aspon volaco, kym to ide :crazy:

Suma-sumarum, skola sucks, ale velmi sa tesim zo spoluprace s chalanmi, snad daco vykuzlime v najblizsich dnoch, co si aj sami budete moct pozriet ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Kominak 08 Feb 2011 13:00

aj mne sa to vcera pacilo a rad si to este niekedy zopakujem, mas lepsie myslienkove pochody a ja obcas skusam veci, ktorym ani sam poriadne nerozumiem :)

:gl:
Kominak

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 36 krát/9 krát

Odoslaťod matiapag 08 Feb 2011 19:52

No tak sa hlasim, pokus o komentovane video s Riddlahom neuspesny :( Z nejakeho zahadneho dovodu mi na camtasi nahrava hlas zo skype-u totalne potichucku, proste nechapem, ze preco, a nedokazem to nastavit, nech sa akokolvek snazim... Ak dakto riesil podobny problem, tak budem rad, ak poradite ;)

Inac ale rozobrali sme to video tak sukromne a dost vela som sa teda naucil :) Obv hram viac loose, ako by bolo zdrave niekedy + samozrejme, to moje cbetovanie nestastne :) Ale tak pracuje sa na tom, taketo reviews su perfektna cesta, kde si budem moct vypocut nazory inych a potom si z toho aj nieco vziat, dnes dakujem Riddlahovi za spolupracu, snad spojazdnime tu camtasiu :) A ak nie, tak budeme pokracovat v sweet sessions :P

:gl:

Za tento príspevok od matiapag poďakovali :
Riddlah
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 13 Feb 2011 19:39

No hlasim sa po par dnoch, dnes to budu same pozitivne spravy ;)

Na zaciatku januara som presiel na P****Stars po katastrofalnom obdobii na pokerheaven. Plan bol jasny - rebuildnut BR pomocou bonusov a vacsieho objemu, beatnut NL5 a prejst na NL10, kde by som potom doclearoval bonus a poobzeral sa po nejakej inej herni. Poslusne hlasim, ze ta zlozitejsia cast je uz zamnou :) Dnes dosiahol moj BR historicke maximum (cca 26BI na NL10) + mi chybaju 4VPP, aby som mohol za 1FPP kupit 10$ z VIP Stellar Rewards :Yahoo!: Dnes som to naozaj perfektne triafal, snad sa to potom nevypomsti na NL10, uvidime. Dal som aj celkom dobry objem, to som si aj predsavzal - 3k ruk za vikend.

Takmyto pristupom sa stalo, ze mam tento mesiac vyclearovanych uz viac ako polovicu z toho, co potrebujem, aby som bol silver star buduci mesiac, cize to je tiez velmi pozitivne :) Verim, ze sa na NL10 nestratim a budem dalej napredovat ;)

Dakujem vsetkym, ktori mi pomahaju, ze ma stale povzbudzovali a pomahali mi zlepsovat sa :Rose:

Snad aj dalsie posty tu budu taketo optimisticke ;)
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!