Richardov blog... (1 video)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Richardov blog... (Extra amatér)

Odoslaťod Kominak 14 Feb 2011 22:47

Ak nechces postovat ruky, ze sa hambis (tiez som mal ten problem kedysi), tak Ti odporucam pozriet zaciatky niektorych zaujmavych blogov, kde ludia zacinali na tvojom limite a tie ruky postovali a viedli sa obcas zaujmave diskusie.

Odporucam Chlpov blog cca od piatej strany blogy-f94/highway-to-hell-by-chlpo1989-t3142-40.html?hilit=highway

Kratky ale vyborny blog, ktory sice nie je z tvojho limitu, ale mal aspon pre mna co sa pamätam velku edukativnu hodnotu
blogy-f94/blog-luckyace-fishky-t3341.html

Tym som nechcel povedat, ze v ostatnych blogoch nic nie je, ale tieto si tak pametam, ze som dost casto studoval ked som bol na tvojom limite.

:gl:
Kominak

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 36 krát/9 krát

Odoslaťod matiapag 14 Feb 2011 22:51

No takto by som zacal - mnohi ludia tu na fore su inteligentni jedinci, ktori pocohopia v tvojich postoch aj to, co nechapes ty :D co ale vsetci rozoznaju, je tvoj pristup k danej veci. Totiz nikomu sa nechce stale dookola omielat to iste, co je tu uz stokrat postnute, a rovnako ty nemozes cakat, ze tvoje studium konci tym, ze postnes nejaku ruku, poprosis, nech ti to skomentuju skusenejsi, a ty si to zapamatas a budes pouzivat. Ked zbadas zasa nedostatok, tak poprosis, nech ti zasa daco poradia atd. Ano, ludia su ochotni, ale musia vidiet, ze ti neradia zbytocne a ze svoje vedomosti zveladujes aj inak, ako pytanim si rad (nevravim, ze konkretne tvoj pripad, ale su aj taki, co si toto myslia...)

K zvysku tvojho postu:

1. paragraf - komicke na tom je iba to, ze robis zavery po 5k rukach ;) vsetko ostatne je celkom realne ...
2. paragraf - ked myslis, ze si chyby po session vzdy najdes, tak mi prezrad dve veci: 1. ako je mozne, ze tie chyby stale robis? 2. ako je mozne, ze ked sem postnes ruku, tak su tam obv aj chyby, ktore si nenasiel?

Ponaucenie - ludia ta neodsudia hraca za jeho nevedomost, ale za to, ze tu nevedomost sa nepokusa odstranit, resp. si mysli, ze zalozenie blogu je vsetko, co musi pre svoju hru spravit a 3x denne postne ruku, vecer si precita commenty a zasa je mudrejsi na dalsi den :)

Ak najdes v niektorych postoch istu davku pohorsenia/agresivity/pocudovania, tak to neber v zlom! Musis si uvedomit, ze je to najlepsia cesta, ktora ti skutocne pomoze uvedomit si chyby. Napr. takyto moj kamaratsky post mozno zabudnes, ale keby ti tu vynadam do neviem akych udov, tak sa ti to mozno lepsie vryje do pamati :D

Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod matiapag 15 Feb 2011 06:20

A este teraz som zbadal - nie, KK proti fishkam foldovat nebudeme.. a na nl2 ani proti nikomu inemu, resp. ja som to este nefoldol ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod RichardJanac 15 Feb 2011 09:47

Vsetko co si povedal, je pravda... a aj s tymi 5k rukami... A len chcem podotknut... Praveze nikde v mojom blogu nie je, "mne sa nedari", "chodia mi zle karty stale" ... :) JEdnoducho zaver po 5k rukach sa robit neda, to je zalostne malo... preto si myslim ze je mudrejsie nahrat aspon 30k a potom mozem robit nejake zaveri... Aj ked si myslim ze chyba nie je v pokerclientovi nikdy :D
RichardJanac

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod PaulRivers 15 Feb 2011 11:37

RichardJanac napísal:Ale no!

Pisal som len aka je pravdepodobnost, ze v 900 rukach najdem 3 identicke hry... Tj ze ja drzim KK vs AA, ...

Hehe, minuly mesiac som mal to iste 3x KK vs AA ale behom 150 ruk ... to bolo uz fakt dost temne :D Netreba si z toho robit daku hlavu ... kedze karty nemaju pamat, tak pravdepodobnost ze sa ti to stane napr. aj 3x hned po sebe je pred kazdou handou ta ista :)
Obrázok používateľa
PaulRivers

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 9 krát/0 krát

Odoslaťod REM 15 Feb 2011 16:00

Ja ti este nieco k tomu bet sizeingu.Nebudem hovorit o pf raisovani kedze to si mozes pozriet v hoc akom videu a nabiflovat sa to za 1 den,ako hrat ktoru kombinaciu.
Co ti chcem priblizit je to ako mas rozmyslat pri post flop hre.Lebo tu uz musis rozmyslat sam a volit velkost betu na zaklade sily tvojej ruky,readu co mas na protihraca a textury boardu.Kedze hras zatial NL2 tak tu snad o tendenciach svojich superov rozmyslat ani nemusis pretoze su to z 90% passivne callingstations co sa tyka post flop hry.
Ok tak uvediem priklad...

Si na buttone mas 10 10 Navysis 8$ super dorovna v pote je 17 lebo super bol na BB
na stol dojde 10 K 4 super check (a v tvojej hlave by sa malo odohravat nieco ako-"ok mam set cize idem value betovat a chcem aby ma dorovnalo Kx,QJ,J9,atd...toto su kombinacie ktore priradis superovi ze su v jeho rangei a s ktorimi bude pokracovat na turn...Kombinacie s ktorimi pokracovat nebude ta nezaujimaju lebo tie zlozi tak ci tak bezohladu na to kolko betnes.A ty teraz zvolis vhodnu vysku betu z ktorej vytazis co najviac.Aka by ta vyska betu mohla byt??? ;)
Obrázok používateľa
REM

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 1 krát/15 krát

Odoslaťod RichardJanac 15 Feb 2011 17:00

Asi sa jedna o limit 1/2 8+8 (hrac BB) + 1 (hrac SB) tj mam aj poziciu...
v pote je 17 Board 10 K 4
Ja mam T T... ratam zo vsetkym teda ze super ma aj JQ... musim vytvorit pre supera zle pot odds... a zaroven nemozem navysit tak aby mi zlozilo Kx...

Vsadim 5,5 doll cca... Vytvoril som hracovi zle pod odds, a este som nevsadil tak vela aby mi zlozilo Kx
RichardJanac

Odoslaťod RichardJanac 16 Feb 2011 20:19

Obrázok

Dnes ma poker rozplakal... Ked jednoducho viete, ze na to mate... A ze 80% spotov vasa vina nebola... Ked si prejdete HEM hand history a je Vam zle... A ked jednoducho sa snazite... A ked jednoducho nechcete rano vstavat na siestu za pás do roboty... Tak je vam leto ze odohrate 7k hands... a je Vam normalne zle... A ked tu jednoducho pozerate rozne blogy a v dobrom zavidite... Bla bla bla... som ***** a potom rozmyslate nad tym, ze na to nemate... Ale ako zistite ze na to mate? Ze to vyskusate? Lebo keby to nevyskusam tak ma to mrzi... Tak to idem skusat...

btw. All-in EV je na 30 doll

Obrázok
RichardJanac

Re: Richardov blog... (dnes smutny)

Odoslaťod Kominak 16 Feb 2011 20:43

ak si hral vsetko dobre, je to len otazka casu kedy sa to otoci, nevzdavaj to. A skus postnut aspon tri ruky nejake co si prehral a myslis, ze si zahral dobre, ale nie take ze AA vs. KK preflop ale viem ake myslim :) Ak ta to potesi, tiez sa mi dnes nedarilo a tiez som bol casto favorit. Prehral som napriklad postupku na turne proti setu KK ked na river mu dosiel poker :D A ani ma to nenasralo si predstav. V zavere si nejako prehraval na showdown, ako vravim postni nejake handy.

Kominak

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 36 krát/9 krát

Re: Richardov blog... (dnes smutny)

Odoslaťod haman 16 Feb 2011 21:00

podla mna je najlepsie spravit, ze odohras session pod niekoho dohladom a ten ti povie celkovy dojem ;)
Alebo natocit video. Lebo takto tazko rozoznat, ci je to otazka downswingu alebo zlej hry.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!